Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WygladSieLiczy

Kobiety dla przystojniaków tracą głowę jeszcze bardziej niż faceci dla pięknych kobiet

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A czym się różni przegryw od brzydkiej kobiety haha to i to wskazuje na niski potencjał genetyczny, brzydkiej nawet ładny nic nie da bo obarczy dzieci swoimi słabymi genami. 

Jeśli chodzi o propozycje to wskazałem że nie warto wiązać się z takimi kobietami bo są nic nie warte, mogą mieć choroby po przygodach, w przyszłości mogą być bat skłonne do zdrady. Zero pożytku z takiej kobiety.

a jaki jest pozytek z ciebie?

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

a jaki jest pozytek z ciebie?

Przynajmniej nie zdradzam i nie Lecę na "okazję" jak te brzydkie/przeciętniary co nadstawiają pierwszemu lepszemu bo ma ładną morde

Dlaczego nie chcesz tych brzydszy ch? 

Mietek spod sklepu ma marne szanse. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Przynajmniej nie zdradzam i nie Lecę na "okazję" jak te brzydkie/przeciętniary co nadstawiają pierwszemu lepszemu bo ma ładną morde

ale skoro nie zaliczyłeś to  w sumie nie mozesz mówić ze poleciały, gadac to kazdy moze ze chciałby. A sam brak chęci zdrady bez żadnej innej zalety tez mło wart. Nie jest trudno nie zdradzać jak zadna nie chce z twoja nie wymyslona wersją sie przespać

Gość qqq

brzydkie są spoko bo nie mają więkzych wymagań noi w łóżku lepsze bo wiedzą że muszą sie bardziej starać. Ładna jak to ładna - leży w łózku jak księżniczka i czeka byś tylko ty jej robił dobrze.

Zobaczcie ile w filmach xxx gra brzydkich przecietnych kobiet ale odpowiednio ucharakteryzowane działają na męską wyobrażnie

Gość Gość
4 minuty temu, Gość qqq napisał:

brzydkie są spoko bo nie mają więkzych wymagań noi w łóżku lepsze bo wiedzą że muszą sie bardziej starać. Ładna jak to ładna - leży w łózku jak księżniczka i czeka byś tylko ty jej robił dobrze.

Zobaczcie ile w filmach xxx gra brzydkich przecietnych kobiet ale odpowiednio ucharakteryzowane działają na męską wyobrażnie

Ale deebil. Sposób w jaki kobieta uprawia sex nie zależy od wyglądu a od temperamentu i czy facet jej się podoba. Jak lysy dziad to wiadomo że sie odechciewa 😄

Gość sssss

z tym wyglądem to też różnie bywa - kobieta moze być mocno neatrakcyjna a i tak rozpalić faceta bo ma w sobie to coś i nie ukrywajmy - umie odegrać rolę ostrej laski wiadomo do czego. Z ładnymi jest ten problem że są aroganckie i wymagajace i nie każdy sprosta ich prózności. Owszem jak sie ma kase i jest przystojnym to sie tym człowiek nie przejmuje tylko po prostu taką ksiezniczkę wymieni na inną ( po zaliczeniu rzecz jasna 😄 ) no ale przeciętny facet ma pod górkę i się musi nakombinować i naściemniać nim dojdzie do 3 bazy 😄

A co do powaznego zwiazku - tutaj oprócz wygladu decydja oczywiście cechy osobiste.A nieraz mają one nawet przewagę nad wygladem jak ktos juz jest w miarę dojrzały i szuka stabilizacji ( wiadomo że jednak wyglądem nie moze też straszyć ale bez przesadyzmu ).

Gość sssss
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale deebil. Sposób w jaki kobieta uprawia sex nie zależy od wyglądu a od temperamentu i czy facet jej się podoba. Jak lysy dziad to wiadomo że sie odechciewa 😄

też prawda ale w tym co napisałem jest sporo prawdy i nie od wczoraj wiadomo że większosć łatwych kobiet to przeciętniary. Ponieważ chcą wyleczyc kompleksy na tle atrakcyjniejszych koleżanek często sypiaja z wieksza ilościa partnerów no i w łózku są lepsze.

A księzniczkajak to ksiezniczka - nawet w łózku zawiesza poprzeczka dla swego księcia.no bo w końcu jst centrum świata. Przynajmniej dopóki cellulit na tyłku sie nie pokaże i wtedy pokornieje 🙂

Gość gość
3 minuty temu, Gość sssss napisał:

z tym wyglądem to też różnie bywa - kobieta moze być mocno neatrakcyjna a i tak rozpalić faceta bo ma w sobie to coś i nie ukrywajmy - umie odegrać rolę ostrej laski wiadomo do czego. Z ładnymi jest ten problem że są aroganckie i wymagajace i nie każdy sprosta ich prózności. Owszem jak sie ma kase i jest przystojnym to sie tym człowiek nie przejmuje tylko po prostu taką ksiezniczkę wymieni na inną ( po zaliczeniu rzecz jasna 😄 ) no ale przeciętny facet ma pod górkę i się musi nakombinować i naściemniać nim dojdzie do 3 bazy 😄

A co do powaznego zwiazku - tutaj oprócz wygladu decydja oczywiście cechy osobiste.A nieraz mają one nawet przewagę nad wygladem jak ktos juz jest w miarę dojrzały i szuka stabilizacji ( wiadomo że jednak wyglądem nie moze też straszyć ale bez przesadyzmu ).

kiedyś Lew Starowicz opowiadał o przypadku kobiety  naprawdę brzydkiej, która miała tabuny chętnych facetów, bo ze wzgledów anatomicznych miała ciasna pochwe. I faceci się napraszali zeby móc sie z nia przespać, a kto raz spróbował to chciał jeszcze i jeszcze

Gość cvbn
1 minutę temu, Gość gość napisał:

kiedyś Lew Starowicz opowiadał o przypadku kobiety  naprawdę brzydkiej, która miała tabuny chętnych facetów, bo ze wzgledów anatomicznych miała ciasna pochwe. I faceci się napraszali zeby móc sie z nia przespać, a kto raz spróbował to chciał jeszcze i jeszcze

miałem bardziej na myśli cechy osobowościowe a nie fizjologiczne wiec moze w tym co piszesz coś jest 🙂

Gość tanie branie
4 minuty temu, Gość sssss napisał:

też prawda ale w tym co napisałem jest sporo prawdy i nie od wczoraj wiadomo że większosć łatwych kobiet to przeciętniary. Ponieważ chcą wyleczyc kompleksy na tle atrakcyjniejszych koleżanek często sypiaja z wieksza ilościa partnerów no i w łózku są lepsze.

A księzniczkajak to ksiezniczka - nawet w łózku zawiesza poprzeczka dla swego księcia.no bo w końcu jst centrum świata. Przynajmniej dopóki cellulit na tyłku sie nie pokaże i wtedy pokornieje 🙂

doświadczenie kur-wy bezcenne ,wystarczy poczytać portale erotyczne ile chętnych a dużo z nich poniżej przeciętnej z wyglądu

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Mam wąska pochwe,ale nie wpuszczam tam każdego i do brzydkich nie należę,ale szanuje swoje ciało i głowę a tym bardziej d.u.p.e

Gość lolo
1 minutę temu, Gość tanie branie napisał:

doświadczenie kur-wy bezcenne ,wystarczy poczytać portale erotyczne ile chętnych a dużo z nich poniżej przeciętnej z wyglądu

są tacy którym to wystarcza, facet wpierw by móc sie zwiazać szuka dobrego seksu, u kobiet na odwrót i to nas różni 😄

Gość Gość
6 minut temu, Gość sssss napisał:

Skoro lubisz łatwe przeciętniary to oznacza że na inne nie masz szans. Ja mam piekna dame ktora w łóżku jest kocicą

Gość lolo
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Mam wąska pochwe,ale nie wpuszczam tam każdego i do brzydkich nie należę,ale szanuje swoje ciało i głowę a tym bardziej d.u.p.e

Krzysiek nie rób sobie jaj  😄

Gość Gość
1 minutę temu, Gość lolo napisał:

są tacy którym to wystarcza, facet wpierw by móc sie zwiazać szuka dobrego seksu, u kobiet na odwrót i to nas różni 😄

niestety sama się przekonałam,że facetom wystarcza jak szybko która zdejmuje majtki

Gość lolo
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Skoro lubisz łatwe przeciętniary to oznacza że na inne nie masz szans. Ja mam piekna dame ktora w łóżku jest kocicą

"Kto wybredny ten nie r...a". 

Wojtas z blok ekipy 😄

Dla mnie kobieta jedynie nie moze być przesadnie gruba a reszta ok

Gość lolo
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

niestety sama się przekonałam,że facetom wystarcza jak szybko która zdejmuje majtki

Jestem wstrząsnięty 😄

Gość lolo
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

rózne miałem - lepsze,gorsze,ładniejsze brzydsze. Żalezy gdzie i kogo sie szuka no i czy samemu sie człowiek spodoba.

Ale trzeba iść na łowy by móc cos złowic anie siedzieć i marudzić jaki to swiat zły

Gość Gość
22 minuty temu, Gość gość napisał:

ale skoro nie zaliczyłeś to  w sumie nie mozesz mówić ze poleciały, gadac to kazdy moze ze chciałby. A sam brak chęci zdrady bez żadnej innej zalety tez mło wart. Nie jest trudno nie zdradzać jak zadna nie chce z twoja nie wymyslona wersją sie przespać

Chwaliły że z mojego miasta miały dużo kolesi w łóżku

Gość dfd

Ktos kiedyś powiedział że nie zdradza tylko ten kto brzydki i ten któremu brak okazji 😄

Gość Gość
3 minuty temu, Gość dfd napisał:

Ktos kiedyś powiedział że nie zdradza tylko ten kto brzydki i ten któremu brak okazji 😄

I twoja matka

Gość qqqqq
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

I twoja matka

zejdż z mojej mamy bo wejdę na twoją😄

Gość Spokojnych myśli
8 minut temu, Gość dfd napisał:

Jestem wyjątkiem, bo miałam w życiu wiele okazji i nigdy nikogo nie zdradziłam jak byłam w związku, a nawet jak jestem sama to nie korzystam z mężczyzn jak z chusteczek higienicznych, wytrzeć się i do kosza i następna paczka..

12 minut temu, Gość lolo napisał:

"Kto wybredny ten nie r...a". 

Wojtas z blok ekipy 😄

Dla mnie kobieta jedynie nie moze być przesadnie gruba a reszta ok

I takim podejściem do kobiet tylko mężczyźni obrzydzają mi samych siebie, bo on się wychwala ile miał..a ile jego miało?????????

Gość lolo
2 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Jestem wyjątkiem, bo miałam w życiu wiele okazji i nigdy nikogo nie zdradziłam jak byłam w związku, a nawet jak jestem sama to nie korzystam z mężczyzn jak z chusteczek higienicznych, wytrzeć się i do kosza i następna paczka..

I takim podejściem do kobiet tylko mężczyźni obrzydzają mi samych siebie, bo on się wychwala ile miał..a ile jego miało?????????

gdybym był wybredny to skończyłbym jak tutejsze prawiki i walnięte szajbuski z kotem

Gość lolo
6 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Gdybym był wybredny to skonczyłbym jak tutejsze pr awiki i wariatki z kotem

Gość Gość
23 minuty temu, Gość lolo napisał:

Ja nie, szukam dobre i pięknej która szczerze pokocha i znalazłem. 

Gość Gosc

Kobiety to dno w dzisiejszych czasach, szkoda na nie czasu

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Kobiety to dno w dzisiejszych czasach, szkoda na nie czasu

Faceci to dno w dzisiejszych czasach, szkoda na nich czasu

Gość lolo
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja nie, szukam dobre i pięknej która szczerze pokocha i znalazłem. 

tylko za długo nie szukaj bo ci graba odpadnie 😄