Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyz89

Mój facet mnie chyba zdradza

Polecane posty

Gość Xyz89

Poradzcie co mam zrobić, znalazłam w rzeczach mojego faceta w szafie mnóstwo tabletek przedłużających stosunek, wiem że ma czasem problemy i czasami stosował te tabletki przed naszym zbliżeniem, ale pierwszy raz widzę takie ilości opakowań. My nie wspolzyjemy często, raz na tydzień lub trochę rzadziej ponieważ jestem w 11 tyg ciąży i bardzo źle się czuję, całe dnie leżę i wymiotuję na zmianę. A ponadto znalazłam też dwa opakowania prezerwatyw, my ich nigdy nie używaliśmy bo zanim zaszłam w ciążę brałam tabletki. Mam ochotę wybuchnąć mu w twarz co to ma wszystko znaczyć ale zastanawiam się czy nie zaczekać, nic nie mówić i obserwować czy tabletki i gumki znikają z jego szafki.. Pomocy jestem kłębkiem nerwów 😞

Gość Gość

Baby są jednak durne. Durne i głupie. 

Gość Xyz89

Skąd takie wnioski? 

Gość kobieta
Przed chwilą, Gość Xyz89 napisał:

Poradzcie co mam zrobić, znalazłam w rzeczach mojego faceta w szafie mnóstwo tabletek przedłużających stosunek, wiem że ma czasem problemy i czasami stosował te tabletki przed naszym zbliżeniem, ale pierwszy raz widzę takie ilości opakowań. My nie wspolzyjemy często, raz na tydzień lub trochę rzadziej ponieważ jestem w 11 tyg ciąży i bardzo źle się czuję, całe dnie leżę i wymiotuję na zmianę. A ponadto znalazłam też dwa opakowania prezerwatyw, my ich nigdy nie używaliśmy bo zanim zaszłam w ciążę brałam tabletki. Mam ochotę wybuchnąć mu w twarz co to ma wszystko znaczyć ale zastanawiam się czy nie zaczekać, nic nie mówić i obserwować czy tabletki i gumki znikają z jego szafki.. Pomocy jestem kłębkiem nerwów 😞

Ok.ale doradzam, zrób zdjęcie, jeśli tabletki znikną, wyprze się na 100% z Ciebie zrobi ...kę.dobrze radzę

Gość Gość

Dlaczego durne i głupie.

A powiedz co Ci da czekanie i obserwowanie czy gumki znikają czy nie? 

Dwa- każdy facet zdradza jak kobieta nie daje mu z takiego czy innego powodu sexu.  Kiedyś z kolegami stwierdziliśmy że na czas ciąży mężowie powinni mieć gratisów wejścia do agencji. :))

Gość Xyz89

Po prostu sądzę że jak wyskocze z pretensjami teraz to powie że tabletki kupił ja zapas dla nas, a co do gumek to wymyśli jakąś ścieme. A jak będę widzieć że znikają tabletki podczas kiedy my się nie kochamy to wszystko będzie jasne. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Xyz89 napisał:

Po prostu sądzę że jak wyskocze z pretensjami teraz to powie że tabletki kupił ja zapas dla nas, a co do gumek to wymyśli jakąś ścieme. A jak będę widzieć że znikają tabletki podczas kiedy my się nie kochamy to wszystko będzie jasne. 

Przecież najważniejsze jest czy się kochacie, czy Ty go kochasz.  Sama przed sobą potrzebujesz coś udowadniać?

Gość Xyz89

Czy to że go kocham ma oznaczać wg Ciebie że mam przymknąć na to oko? To chyba żart 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Xyz89 napisał:

Czy to że go kocham ma oznaczać wg Ciebie że mam przymknąć na to oko? To chyba żart 

To troll. Dobrze kombinujesz, przeliczaj. 

Gość Xyz89

Nie napisałam też o jeszcze jednej kwestii, wśród tych rzeczy były też tabletki na powiększenie pen*sa, prawie puste opakowanie, zostały 3 szt.. 

Gość Xyz89

Nie napisałam też o jeszcze jednej kwestii, wśród tych rzeczy były też tabletki na powiększenie pen*sa, prawie puste opakowanie, zostały 3 szt.. 

Gość Gość

Nie musisz przymknąć oka.  Wszystko co jest potrzebne do podjęcia decyzji już wiesz. 

Ciekawie czy jak nie będą znikały to Twoje wątpliwości się rozwieja?

A co jeśli nie będą znikały ale jednocześnie nie będą używane z Tobą? 

Gość 0000
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego durne i głupie.

Dwa- każdy facet zdradza jak kobieta nie daje mu z takiego czy innego powodu sexu.  Kiedyś z kolegami stwierdziliśmy że na czas ciąży mężowie powinni mieć gratisów wejścia do agencji. :))

Nie koledzy tylko patusy ty też sam jesteś patusem bo normalny facet tak by w życiu nie pomyślał 

Gość Xyz89

Wtedy z nim o tym porozmawiam ale poczekam parę dni i będę obserwować czy tabletki znikają. Spisalam sobie jakie są rodzaje i ile opakowań z każdego (tak, aż tyle tego jest). 

Gość Gość

Jak mija była w ciąży też chodziłem na boki.  Tak mi się chciało a ta jeszcze miała jakieś schizy w ciąży więc już w ogóle pozamiatane.  Tak czy siak małżeństwo szlak trafił.

Gość 0000
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego durne i głupie.

Oceniasz każdego po sobie ? Kolejny cwiercmozg z syndromem pępka świata? Tak samo jak ja mogę powiedzieć że każda kobieta zdradza jeśli facet nie daje jej czego chce , ale tak nie jest bo każdy człowiek jest inny i ma swoje morale, ale masz zbyt mały rozumek żeby to pojac

Gość Doktor pałkowska
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak mija była w ciąży też chodziłem na boki.  Tak mi się chciało a ta jeszcze miała jakieś schizy w ciąży więc już w ogóle pozamiatane.  Tak czy siak małżeństwo szlak trafił.

Się nie dziwię nikt nie będzie siedział z beznadziejnym zdradzieckim odrzutem

Gość Xyz89

Jak okaże się że tabletki znikają to nie wiem co zrobię, jeszcze będąc w ciąży 😞

Gość 0000
4 minuty temu, Gość Xyz89 napisał:

Jak okaże się że tabletki znikają to nie wiem co zrobię, jeszcze będąc w ciąży 😞

Odejdź, nie ma co być z kimś kto na ciebie nie zasługuje 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Xyz89 napisał:

Oddaj do adopcji. Dziecko pewnie wda się w tatusia i wyrośnie na niewdzięcznego bachora.

Gość 92929

Kiedy kobiety zrozumieją że trzeba być pewna siebie znać swoją wartość i kopać w doope takich doopkow

Gość 92929
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Oddaj do adopcji. Dziecko pewnie wda się w tatusia i wyrośnie na niewdzięcznego bachora.

Ale brednie , szkoda że Ciebie nie oddali do adopcji bo byś nie życzyła tego komuś 

Gość Xyz89

Przejrzałam mu telefon i laptop, nie ma nic, żadnych podejrzanych stron w historii oprócz tej z której kupił tabletki. W telefonie też nic, chyba że regularnie wszystko kasuje, bo dźwięki ma wyłączone caly czas. 

Gość Gosc
56 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego durne i głupie.

To tylko udowadnia ze nie warto zachodzić w ciążę z żadnym ciulem.

Gość mizo

Na pewno cię zdradza. Przecież każdy facet to zdradzająca świnia!!!

Gość Pati

Jak idzie śledztwo?

Gość Gosc
Dnia 4.11.2019 o 22:25, Gość mizo napisał:

Na pewno cię zdradza. Przecież każdy facet to zdradzająca świnia!!!

Nie każdy ,,tylko" 90% 😂. A te poszlaki autorki mówią same za siebie

Gość Gosc

Wy to jesteście walnięte wiecie? 

Dnia 4.11.2019 o 18:59, Gość Xyz89 napisał:

Znajdujesz tabletki i nie idziesz rozmawiać z partnerem jak dorosły człowiek tylko snujesz podejrzenia. Jak Ci powie, ze Cie nie zdradza to będziesz myślała, ze Cię okłamuje. Będziesz teraz jak chora psychicznie siedzieć i patrzeć czy tabletki znikają.... Boże ten kraj, Ci ludzie są chorzy po prostu.

Babo... promocja w aptece była ja jebe.

Gość Gosc

A jak zaczną znikać bo używa ich jak wali konia? tego też nie może robić? Ale wy jestescie gloopie.... masz w głowie już cały scenariusz tylko zapomniałaś poinformować swojego faceta, że Ty już wiesz, że on Cię zdradza nawet jak nie zdradza i w sumie nie ważne czy zdradza ale Ty wiesz, że zdradza.... paranoja 

Gość Ona
Dnia 4.11.2019 o 19:17, Gość Gość napisał:

Szok! 😶