Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska3456

Jaki podryw Was bierze

Polecane posty

Gość Kaska3456

Hm, chcialam was zapytac, jaki podryw was "bierze" xD
(ło, jak ja sie wysławiam.. )
Mnie.. taki z poczuciem humoru 😉 Nie musi byc "Jaka ..." "Ale laska" - to mi nie pasuje. Nie chcialabym zeby chlopak tak mnie nazywał ;] W przeciwienstwie do wielu dziewczyn. Nie pasuje mi tez taki "Pokaż cycki" jak do niektorych dziewczyn w szkole wołają chlopaki. 😕 Chamskie według mnie ;] Nie lubie tez jak "czubiąc się" chlopak probuje poderwać.. to na mnie nie działa..
Sama sie sobie dziwie, bo nawet chlopak, na ktorego uwagi nie zwracałam, a krzyknie czasem cos glupiego na przewie w szkole juz zwraca moją uwagę 😉 Nie potrafie nawet powstrzymac usmiechu jak idzie 😛 I jest spoko. Nie musi sie popisywac, opowiadac o osiagnieciach czy tez wywyzszac sie jaki on to jest men ze tak powiem i jaki "rozbojnik" 😛
Wracając do tego boya. Niby nic nie ma, ale fajnie jest słyszec jego rozne teksty ^^ Wesoło jest i to sie liczy.

Gość ivre

Mnie też z taki z poczuciem humoru ^^ Z tym tekstem 'Pokaż cycki' to już faktycznie trochę chamsko, a słowa typu 'Ale laska z ciebie' zdarzają się często w szkole Ogolnie ostatnio testuję na innych działąnie feromonów i o dziwo na mężczyzn to działa....

Najlepsze są ale się zestarzałaś, kiedyś ładniej wyglądałaś, oburzenie potem uśmiech. 

Proponowane teksty:

"Jesteś za/je/bista doopa z ryja"

"Za pół godziny... przy kiblach!"

Gość kaska3456

Mnie też bardziej taki z poczuciem humoru. Nienawidzę, gdy facet się ciągle chwali=/ Co do feromonów to gdzie kupowaliście? I czy to nie jest placebo?

Gość Ania

mnie facet poderwał tym ze jak byłam u niego w domu miał duzo ksiażek 😄 

Gość Gość

Ja do dzisiaj pamiętam pierwsze słowa mojego męża jakie do mnie wypowiedział. Obserwowaliśmy się chyba ze dwie godziny na imprezie w klubie. Od razu wpadł mi w oko:)

W końcu do mnie podszedł i powiedział że nieraz niektóre rzeczy poprostu się dzieją, trafiają jak piorun z nieba i trzeba się temu poddać. Mówił to z takim błyskiem w oku i taka pewnością w głosie że normalnie nogi mi się ugiely.  :)

Gość ivre

Fajnie jakby umiał tańczyć i miał 'to coś'. A to co nas nie bierze jest tak okropnie oczywiste, że sądzę iż nie ma po co poruszać nawet takich tematów O_o , nie musi być pikny, ważne by był otwarty i szczery i przede wszystkim zaczął pierwszy. Nie może być też tak, że gdzięs idziemy a on milczy, mój chłopak musi być bardzo wygadany ! Feromony zamawialam przez internet, ogólnie bawię się nimi od kilku miesięcy Na początku używałam Love desire i są fajne chociaż zapach mi troche nie odpowiadał bo lubię świeże zapachy a ten jest bardzo pudrowy. Teraz mam pheromone essence i są jeszcze mocniejsze, bezzapachowe.

Gość Piki

Spam o feromonach musi być . Ile za to teraz płacą ?

Gość WygladSieLiczy
20 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ja do dzisiaj pamiętam pierwsze słowa mojego męża jakie do mnie wypowiedział. Obserwowaliśmy się chyba ze dwie godziny na imprezie w klubie. Od razu wpadł mi w oko:)

W końcu do mnie podszedł i powiedział że nieraz niektóre rzeczy poprostu się dzieją, trafiają jak piorun z nieba i trzeba się temu poddać. Mówił to z takim błyskiem w oku i taka pewnością w głosie że normalnie nogi mi się ugiely.  🙂

Gdyby nie wpadł ci w oko i powiedział takie coś to byś mu kazała wypyerdalać

Powód dla którego się z nim związałaś to jego wygląd a nie to co powiedział

Był przystojny to nawet gdyby powiedział że ptak ci nasrał na głowę to i tak byś się z nim związała

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Gdyby nie wpadł ci w oko i powiedział takie coś to byś mu kazała wypyerdalać

Powód dla którego się z nim związałaś to jego wygląd a nie to co powiedział

Był przystojny to nawet gdyby powiedział że ptak ci nasrał na głowę to i tak byś się z nim związała

No wpadł mi w oko, ja jemu też.   Ale miałam setki podobnych sytuacji gdzie faceci bali się podejść. 

Gość vvv
38 minut temu, Gość Gość napisał:

No wpadł mi w oko, ja jemu też.   Ale miałam setki podobnych sytuacji gdzie faceci bali się podejść. 

Bo nie byli tak przystojni i wiedzieli, że ich wyśmiejesz i odrzucisz.

Gość kaska3456

A mnie nikt nie podrywa. Może to dlatego, że jestem bardzo dziwna np. ze wszystkiego potrawie sie śmiec kiedy inne dziewcyny to takie sztywniary. Nic nie potrafiły tylko obgadywać i to najczęściej mnie. Ja słysze ze któras mnie obgaduje to bym jej w morde sprzedała, ale tylko sie wtrącam i mówie "może poobgadujemy mnie razem, przynajmniej bede wiedziała co o mnie myślicie" i one sie peszą i chyba za to mnie zaden chłopak nie lubi 😕 Pff... Nie wiem czy feromony pomogą.

Gość ivre

No wiesz, nie możesz oczekiwać na pewno, ze feromony zrobią za Ciebie wszystko. Mogą pomóc ale nie stworzą z Ciebie mistrzymi podrywu. To tak niestety nie działa ;) Ale na pewno mogą w pewnym stopniu pomóc. Pierwsze wrażenie tej drugiej osoby względem Ciebie będzie lepsze, druga osoba będzie lepiej nastawiona. Tylko z tymi pheromone essence nie ma co przesadzić bo jest to bardzo mocny zapach, tak wiec zamiast przyciągania można do siebie drugą osobę zniechęcić.

Gość taki obraz wasz

Przecież nieważne jak, tylko kto. Przystojniak poderwie kobietę nawet na najbardziej żałosny tekst, a przeciętny facet zostanie wyśmiany nawet po najbardziej inteligentnym i kreatywnym podrywie.