Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza

Książki na prezent

Polecane posty

Gość Iza

Cześć, zbliżają się Święta i czas prezentów. Wpisujcie tytuły książek, które idealnie sprawdzą się na prezent. Najlepiej coś z nowości. Mam sporą rodzinę i chciałabym w tym roku każdemu podarować dobrą książkę 🙂 

Gość Gość

To żale ży kto czym się interesuje mnie np interesują książki historyczne i zwłaszcza historia współczesna zło kgoś może chcieć kryminał 

Gość Gość

.......ale kogoś może....

Gość gość

Każdy lubi inne gatunki książek. Moja siostra lubi romansidła to jej kupiłam Wenus w futrze. Książki nie kupowałam w księgarni tylko zamawiałam z poczty kwiatowej, bo oni mają możliwość wydrukowania dedykacji. 

Gość halal

Teraz wypada czytać noblistkę Olgę Tokarczuk, obecnie czytam "Bieguni" - polecam 🙂

Gość Allina

Jeśli masz w rodzinie kogoś kto lubi książki z przekazem, lubi coś motywacyjnego i co pozwoli spojrzeć wgłąb siebie bardzo polecam książkę "Sens Życia" Karola Paradzińskiego. Ciekawe przemyślenia nie tylko o sensie istnienia, ale także o Bogu, miłości i o tym co ma na nas wpływ. 

Gość Amelina
21 godzin temu, Gość Allina napisał:

Jeśli masz w rodzinie kogoś kto lubi książki z przekazem, lubi coś motywacyjnego i co pozwoli spojrzeć wgłąb siebie bardzo polecam książkę "Sens Życia" Karola Paradzińskiego. Ciekawe przemyślenia nie tylko o sensie istnienia, ale także o Bogu, miłości i o tym co ma na nas wpływ. 

Kupiłam wczoraj w Empiku zachęcona Twoją opinią i dobrymi komentarzami na lubimycztać. Póki co przeczytałam 100 stron i przyznam, że świetnie się czyta. Głęboka i wartościowa, nie mogę przestać o niej myśleć :)