Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na pokaz?

ludzie są straszni

Polecane posty

Gość wszystko na pokaz?

Kobiety żeby zaistnieć potrafią w ciąży z gołą piz*ą usiąść na dywanie rozpiąc bluzkę i strzeleć sobie fotki a później je wstawiać na FB. parodia, ludzie! zachowajmy trochę siebie dla siebie.

Gość gosc

Dopóki beda ludzie którzy to ogladaja, dopóty beda kobiety ktore sie rozbieraja i fotografuja.

Gość 2012

je)bać ten świat

Gość Frania

Upadek człowieczeństwa , demoralizacja ...ehh

Gość chociaż to nie moja sprawa
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Dopóki beda ludzie którzy to ogladaja, dopóty beda kobiety ktore sie rozbieraja i fotografuja.

no to niech się fotografuje w negliżu dla swojego faceta jeszcze w ciązy(  taki fetysz?) i zostawia fotki jako zarezerwowane dla niego a nie dla całego świata pokazuje takie rzeczy. jestem oburzona i zniesmaczona. 

Gość chociaż to nie moja sprawa
Przed chwilą, Gość chociaż to nie moja sprawa napisał:

no to niech się fotografuje w negliżu dla swojego faceta jeszcze w ciązy(  taki fetysz?) i zostawia fotki jako zarezerwowane dla niego a nie dla całego świata pokazuje takie rzeczy. jestem oburzona i zniesmaczona. 

jeszcze żeby to ładne coś tam było a wręcz niesmaczne

Gość gosc
24 minuty temu, Gość wszystko na pokaz? napisał:

Kobiety żeby zaistnieć potrafią w ciąży z gołą piz*ą usiąść na dywanie rozpiąc bluzkę i strzeleć sobie fotki a później je wstawiać na FB. parodia, ludzie! zachowajmy trochę siebie dla siebie.

Dlatego uważam że posiadanie konta na FB to totalna porażka, no chyba że ludzie żyją życiem kogoś innego.

Gość burza w mieście

to po co to oglądasz i tam zaglądasz? jaki poziom inteligencji takie istnienie 😄 wątpie czy osoba dbająca o swoją prywatność, wstawiłaby takie zdjęcie? coś jest nie halooo. Ja nawet nie mówię obcym ile mam lat, ludzie i tak wiedzą lepiej 😉

Gość Gość

Równie oblesne są zdjęcia noworodka w maziach plodowych leżącego na rozmemlanej koszuli porodowej. Dziecko wygląda ohydnie i naprawdę nie wiem jak można coś takiego wtawiac. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Równie oblesne są zdjęcia noworodka w maziach plodowych leżącego na rozmemlanej koszuli porodowej. Dziecko wygląda ohydnie i naprawdę nie wiem jak można coś takiego wtawiac. 

Ale młoda kobieta jest juz ok jak wstawia rozneglizowane swoje fotki  w necie? Jedno i drugie świadczy o braku hamulców moralnych, wiec i głupocie, bo czymże jest obdzieranie siebie z prywatności i intymności wręcz? 

Gość zul
1 godzinę temu, Gość wszystko na pokaz? napisał:

Gdzie te fotki? jakieś linki?

Gość Gość
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale młoda kobieta jest juz ok jak wstawia rozneglizowane swoje fotki  w necie? Jedno i drugie świadczy o braku hamulców moralnych, wiec i głupocie, bo czymże jest obdzieranie siebie z prywatności i intymności wręcz? 

A czy ja piszę że nie jest? Mowa o ciazach itp. Nie trzeba być koniecznie rozneglizowana żeby cierpieć na ciągły brak atencji w necie i zasrywac go swoją niezwykłą persona. 

Gość Amk

Net to jest niestety medium dla wszystkich i tworzone przez wszyskich A więc także prosty lud może tam uprawiać swoją "twórczość" medialną a co gorsza także lud prostacki i oczywiście tego jest tam najwięcej. Niestety, ubolewam. Każdy niedorozwój może mieć swoją stronę,swój kanał i przekazywać swoje wątpliwe treści. Na szczęście znajdziemy tam też wyższą półkę przekazu i świetny poziom treści. Od nas tylko zależy gdzie będziemy chodzić. Gawiedź oczywiście będzie buszowac pośród bardzo podniecajacych ją tematów między łupą, napinką czego ja to nie posiadam i gdzie nie byłem a kiblem. Ludki z gawiedzi nie są w stanie samodzielnie postawić sobie wyżej poprzeczki więc brną w swoje klimaty i nakręcaja wzajemnie spiralkę swoich "wartości" Nie pomagają też inne media tzw.scentralizowane. Tak samo serwują plycizne intelektualną, materializm, tanią rozrywkę i urabianie mózgów reklamą, głównie farmacji. Poszukajcie na YouTubie programów tv a nawet reklam sprzed ok. 15 i więcej lat. Zobaczycie inny świat. Piękna polszczyzne, kulturę bycia (bez darcia się, przekrzykiwania, kłótni,, bez pajacowania) i różnorodne reklamy  gdzie często znani aktorzy widowali formułę na świetny poziom. Dzisiaj jest dramat. Powszechny zgiełk i pustota. Wszędzie chodzi tylko o kasę i ego A ludzie tak naprawdę potrzebują przede wszystkim miłości i akceptacji bez tego będą się degenerowac. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A czy ja piszę że nie jest? Mowa o ciazach itp. Nie trzeba być koniecznie rozneglizowana żeby cierpieć na ciągły brak atencji w necie i zasrywac go swoją niezwykłą persona. 

Aż tak tak niezwykla/y , nie jesteś,  nie pochlebiaj sobie, raczej zakompleksiona i zawistna osoba z ciebie, do tego niedouczona.

Gość Radzio

Jakąś godzinkę temu małżeństwo spadło z klifu w Irlandii kolega mi napisał, że  na oczach dziecka. Focie robili

Gość Miss świata
22 minuty temu, Gość Radzio napisał:

Jakąś godzinkę temu małżeństwo spadło z klifu w Irlandii kolega mi napisał, że  na oczach dziecka. Focie robili

Spadaj podsluchiwaczu