Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim zakazie panny młodej?

Polecane posty

Gość gość

Żeby nie ubierać długich ...enek do ziemi, ani seksownych, tylko skromne, wszystkie mamy mieć upiete włosy i nie robić zbyt mocnego makijażu? Tylko dlatego, że ona nie chce żeby jej ktos przycmił? Aha i sama jest wysoka, więc zasugerowała mnie ( a mam być jedną z druhen) żebym ubrała mega wysokie obcasy bo ona zawsze miała komleks wzrostu?
Rozumiecie takie wytyczne?

Gość Gość

Nie wyobrażam sobie narzucania gościom w co się maja ubrać. Chciałam aby u mnie goście się dobre czuli i bawili. 

Obowiązkiem gościa jest się ubrać stosownie do uroczystości. ...enka nie musi być skromna, kobieta ma w niej atrakcyjnie wyglądać, ale ma być to kreacja weselna a nie jak do bur/delu. 

Ze swojego wesela pamiętam tylko kilka ...enek, mojej mamy, siostry. No i białą ...enkę teściowej. 

Gość Klara

Rozumiem, ze trzeba się stosownie ubrać. Natomiast nie toleruje jak ktoś mi coś narzuca. Dla mnie te życzenia panny młodej są dziwne i nie poszłabym na wesele. Niech się sama bawi to nie będzie miała konkurencji i nikt jej nie zepsuje wymarzonej imprezy

Czasami na tych różnych forach internetowych pewnych postów nie ma sensu brać dosłownie . Niektórym się po prostu nudzi i piszą to , co im ślina na język przyniesie . To tak zwane trolle . Z tego co widzę to tutaj też ich nie brakuje