Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flamingway

Dziewczyna mówi, że kocha, ale...

Polecane posty

Gość Flamingway

Dobry wieczór. Mam zagwozdkę. Moja dziewczyna (jesteśmy przeszło rok) mówi mi, że mnie kocha, że jestem dla niej najważniejszy w życiu. Ale jednak to ciągle jest smutna, albo zmęczona, często płaczę bez powodu. Czasami unika wszelkiego kontaktu (fizycznego, telefonicznego, nie chcę się spotkać) albo zamyka się w sobie i machinalnie przegląda internet, czyta książkę lub po prostu patrzy się przed siebie. Po takim zachowaniu zwykle jest na odwrót. Szuka kontaktu, mojej atencji, akceptacji, radzi się mnie o swoje problemy. Ostatnio pojechaliśmy na weekend w góry. Cały czas była nieobecna, przybita i ledwo się odzywała. Odwiozłem ją do domu i po chwili dostałem sms'a, że jest jej smutno, że pojechałem. Powiem szczerze, że to zachowanie bardzo mnie martwi. Gdy pytam się jej w czym rzecz odpowiada mi, że wszystko jest w porządku. Pytałem się jej nawet czy nie potrzebuje czasu, więcej przestrzeni w związku, a ona odpowiedziała mi, że nie wyobraża sobie życia beze mnie.  Nie wiem co się z nią dzieje. Martwię się o nią, a nie potrafię jej pomóc. Pomóżcie. 

Gość Gosc

Czeka na pierscionek? A nie dajesz? ?

Gość Gość2

Mam podobnie, ale moj facet tego nie widzi.. Ty chociaż się przyjmujesz...