Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista

Baby są straszliwie poyebane

Polecane posty

Gość Realista

Ale faceci zaciskają zęby i znoszą ich cyrki bo przecież roochać trzeba.

Gdyby nie roochańsko to faceci nie mieli by absolutnie żadnych powodów by zadawać się z kobietami

Gość Gość

Idź starą wyroochaj. 

Gość 0000

Mówiłeś że idziesz na divy to idź, a normalnym kobietom przestań truć doope

Gość Gość

ZmIeń target

Gość Gość
57 minut temu, Gość Realista napisał:

Ale faceci zaciskają zęby i znoszą ich cyrki bo przecież roochać trzeba.

Gdyby nie roochańsko to faceci nie mieli by absolutnie żadnych powodów by zadawać się z kobietami

To do kogo pretensje, że roochańsko najważniejsze? Czyja wina, że jesteście jak psy? Przecież nie kobiet. 

Gość Trener
8 minut temu, Gość Gość napisał:

To do kogo pretensje, że roochańsko najważniejsze? Czyja wina, że jesteście jak psy? Przecież nie kobiet. 

jemu nie o to chodziło, my faceci lubimy budować też przyjacielskie relacje, pogadać, ale z wami nie ma o czym. Myślicie tylko o czubku swojego nosa, kosmetykach, o innych babach i ploteczkach. Więc z braku laku, przynajmniej seks jest fajny. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Trener napisał:

jemu nie o to chodziło, my faceci lubimy budować też przyjacielskie relacje, pogadać, ale z wami nie ma o czym. Myślicie tylko o czubku swojego nosa, kosmetykach, o innych babach i ploteczkach. Więc z braku laku, przynajmniej seks jest fajny. 

Niektórym.facetom to pasuje, nie lubią mądrych kobiet, przy pustej czują się mądrzejsi. Kobieta jest wizytówką mężczyzny, pokaz mi swoją kobietę a powiem ci jaki jeste - to cytat.

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niektórym.facetom to pasuje, nie lubią mądrych kobiet, przy pustej czują się mądrzejsi. Kobieta jest wizytówką mężczyzny, pokaz mi swoją kobietę a powiem ci jaki jeste - to cytat.

dlatego potrzebuja lasek na pokaz i czego sie potem oprocz sexu spodziewaja

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

dlatego potrzebuja lasek na pokaz i czego sie potem oprocz sexu spodziewaja

Nie wiem czego się spodziewałam, dostałam dom z ogródkiem, śliczne dziecko, oszczędności na przyszłość (wciąż się gromadzą) , dużego ch... do zabawy i czekam na więcej. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem czego się spodziewałam, dostałam dom z ogródkiem, śliczne dziecko, oszczędności na przyszłość (wciąż się gromadzą) , dużego ch... do zabawy i czekam na więcej. 

Apropo więcej to mąż obiecał wyjazd do NY do fajnego hotelu jak dziecko troszkę jeszcze podrośnie (żeby też miało frajdę). Jeśli mąż robi to żeby zamoczyć to mnie to nie przeszkadza, niech moczy dowoli, zwłaszcza, że zna się na rzeczy.