Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona

Wydarlam się na

Polecane posty

Gość Zaciekawiona

Szefa a właściwie nie doszłego szefa. Bo od miesiąca miałam obiecywana pracę i nie było mowy że nie a koniec usłyszałam że bym szukała dalej bezczelność po prostu. Straciłam ponad miesiąc czasu na darmo więc wydarlam się na kierownika nagadalam mu że nie chce mieć z nimi do czynienia jak tak można itd. Dobrze zrobiłam 

Gość Gość

Bo kobiety są niezrownowazone

Gość Zaciekawiona

Nie w tym rzecz gdyby taka sytuacja miała miejsce jeden raz ok ale wyobraź sobie osobę szukające pracy daj mnie jest to już 4 lub 5 taka sytuacja w tym roku. Wszędzie kłamstwo oszustwo mydlenie oczu zero szacunku do ludzi. Każdy ma granicę wytrzymalosci

Gość Zaciekawiona

Należało się wystarczyło powiedzieć prawdę a nie kłamać i obiecywać umowę jak inaczej sytuacja wygladala

Gość Zaciekawiona

Posiadam też informację mogące pogrążyć pracownika który zajął moje miejsce i rozważam teraz czy tego nie donieść do szefa w końcu czemu ktoś nie odpowiedni ma mi odebrać pracę 

Gość Konfederacja. W.i N.
22 minuty temu, Gość Zaciekawiona napisał:

Szefa a właściwie nie doszłego szefa. Bo od miesiąca miałam obiecywana pracę i nie było mowy że nie a koniec usłyszałam że bym szukała dalej bezczelność po prostu. Straciłam ponad miesiąc czasu na darmo więc wydarlam się na kierownika nagadalam mu że nie chce mieć z nimi do czynienia jak tak można itd. Dobrze zrobiłam 

Dobrze zrobiłaś, bowiem ze słów nie można robić no.... kuorwy ?

Poza tym zło nieukarane rośnie w potęgę.

Gość zaciekawiona

dokładnie nie można udawać ze wszystko jest ok! jeszcze jedno mnie dręczy byłam świadkiem jak osoba która zabrała mi pracę obgadywała szefa i wyjawiała tajemnice firmowe i zastanawiam się czy o tym mu nie powiedzieć . choć i tak nie chce tam wrócić ale niech będzie choć sprawiedliwie. dlaczego osoby nielojalne mają pracować a uczciwi mają dostawać po dupie