Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudy i dziwny

Czemu tak się pocę ? Czemu nikt mnie nie lubi

Polecane posty

Gość Chudy i dziwny

Dzisiaj skończyłem lekcje o 13 i wróciłem strasznie śmierdzący i spocony do domu ... Mowie o całości - śmierdziały mi skarpetki i ciało .. Muszę nosić do szkoły mundurek , nie można zakładać własnych ubrań . Ostatnio prałem go w weekend 

U mnie w szkole są sami chłopacy , przez co jestem przez wielu z nich wyzywany od ciøt i kopany .. Kiedyś jak wszedłem do ubikacji to oblałem kolegę woda z kranu i przykleiłem mu papier do twarzy bo mnie wyzywał .Polecial od razu na skargę i przez niego musiałem sprzątać klasę ... Kiedyś niechcący rozlałem na plastyce farbę koledze na książki i musiałem mu je odkupywać .. Myśle ze przez fryzurę i rzęsy jestem tak znienawidzony przez wszystkich i poniżany 

Na wf wyrzucili mi buty przez okno a nauczyciel nie reagował jak się poskarżyłem . W ławce muszę wiedzieć z chłopakiem , którego nie lubię .. Ostatnio powiedział pani od historii ze zepsułem jego długopis .. wtedy zaczął mnie bić po głowie i wybrudzil mi spodnie .. Chciałem mu oddać i wysmarowalem mu klejem włosy  .. Na następny dzień przyszli jego rodzice i zaczęli wyzywać mnie od patologii .. Płakałem za nic

pani mnie z nim posadziła chyba specjalnie .. żeby wąchał smrody 

Gość Pijak 123

Jestem taki smutny 

Gość Pijak 1234
52 minuty temu, malgorzatamalopolska napisał:

Wiem co się dzieje w szkołach. Ale ty też jesteś niezłe ziółko 🙂 z drugiej strony nie można sobie dać wejść na głowę. Prawda? W jakim wieku jesteś? Dlaczego przez rzęsy i fryzurę mówisz że Cię nie lubią?

A dodam ze dziewczyny potrafią byc dużo wredniejsze od chłopców.

14 i siebie nie znoszę 

Gość Bezdomny 123

Mam teraz przerwę i siedzę w toalecie by chłopacy mi nie wybrudzili swetra 

Gość Olek 567

Muszę nosić rajtuzy babci