Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ill

Czy starsze kobiety np po 30 stce poodnieca że młodszy stracil dla nich glowe

Polecane posty

Gość
2 minuty temu, Gość Rambo napisał:

Nie irytuje mnie to bo jestem mężczyzną albo bo mam problemy ze wzwodem tylko dlatego, że to jest niesprawiedliwe.

Wyobraź sobie, że małpy mają instynktowna potrzebę sprawiedliwości.

Podziela się z inną małpa żarciem wyjmą jej z futra pchłę i niekoniecznie jest to związane z tym że są głodne albo same mają pchły

Ale małpy nie są przez nikogo uczone egoizmu już w wieku wczesnodziecięcym.

Gość
Przed chwilą, Gość Rambo napisał:

No ale człowiek to przecież nie małpa a sprawiedliwością zajmuje się Ziobro to już nie trza się przejmować

😄👍

Gość Ja się znam😊
58 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Nie znam tej konkretnej kobiety, więc pozwoliłem sobie na uogólnienie. Przepraszam.

Nie przepraszaj. Chodziło o jakąś konkretną kobietę.😊

Gość Gość

Starsze kobiety po 30!!! Starsze to możesz powiedzieć o kobietach co mają 60+ młody człowieku. Kobieta po 30 to kwintesencja smaku kobiety. Może tego doswiadczysz, polecam. 

Gość Ciekawa 30-latka
5 minut temu, Gość Ja się znam😊 napisał:

Nie przepraszaj. Chodziło o jakąś konkretną kobietę.😊

Czym ona cię urzekła ? Co cię w niej podnieca ? Tylko szczerze poproszę😏

Gość
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

nie udawa glupiej blekitna analna szma.to.masz rozwalony anal od ladowania w kakao i gowno z ciebie leci.rafalek cie zostawil bo jestes bezplodna. 

To w końcu Maciuś czy Rafałek przeze mnie płakał? 😂 A może wszyscy na mój widok płaczą? 😂 Ty też na mój widok płaczesz? 😄

Dobre! Dawno się tak nie uśmiałam jak dzisiaj. 😉

Gość Ona
1 godzinę temu, deLegatka napisał:

Oczywiście. Masz rację. Za kilkanaście dni będę już taką pełnoprawną staruszką. Zastanawiam się czy nie kupić już sobie trumny. W końcu wiek do czegoś zobowiązuje 🤭

Możesz sie smiac,  ale prawda jest taka,  że kobieta z kazdym rokiem traci na wartości (tej wizualnej) i niestety moźemy tylko zazdroscic 20latkom młodosci.  Piszę to jako kobieta lekko po 30tce. 

Odnosnie tematu : zainteresowanie ze strony mlodszej osoby zawsze łechce ego bardziej niz od osòb starszych.  Jak widze zainteresowanie soba ze strony np 25latka to moja pròżnosc jest bardziej ukontentowana niz wtedy jak mnie podrywa 40latek. 

Młodosc to siła. Dlatego to najlepszy okres życia między 20 a 30rokiem.

Gość Europejka

Czy ja wiem ?????  Zawsze podobali mi się starsi faceci z klasa .Teraz mam faceta mlodszego o 4 lata , leee ,wogole nie mysle o roznicy wieku ,sa inne istotne sprawy które cieszą i wkur...ja na codzień ( pisze o stałym związku nie zabawie na kilka nocy) . Jakikolwiek facet straci dla kobiety głowę to bechce jej próżność, ot życie, mam 42 lata

Gość Tola
11 minut temu, Gość Ona napisał:

Możesz sie smiac,  ale prawda jest taka,  że kobieta z kazdym rokiem traci na wartości (tej wizualnej) i niestety moźemy tylko zazdroscic 20latkom młodosci.  Piszę to jako kobieta lekko po 30tce. 

Odnosnie tematu : zainteresowanie ze strony mlodszej osoby zawsze łechce ego bardziej niz od osòb starszych.  Jak widze zainteresowanie soba ze strony np 25latka to moja pròżnosc jest bardziej ukontentowana niz wtedy jak mnie podrywa 40latek. 

Młodosc to siła. Dlatego to najlepszy okres życia między 20 a 30rokiem.

Mi do 30 brakuje mniej niz roku i patrzac po sobie widze, ze z kazdym rokiem wygladam coraz lepiej (porownuje zdjecia i chociaz zawsze bylo dobrze, to teraz jest najlepiej), wiec to chyba bardziej kwestia dbania o siebie: swoja skore i cialo.

Gość Gość

Starsze kobiety po 30 🤣

Gość Gość
12 minut temu, Gość Tola napisał:

Mi do 30 brakuje mniej niz roku i patrzac po sobie widze, ze z kazdym rokiem wygladam coraz lepiej (porownuje zdjecia i chociaz zawsze bylo dobrze, to teraz jest najlepiej), wiec to chyba bardziej kwestia dbania o siebie: swoja skore i cialo.

I tak kazdy facet woli zadbaną 20latke niz zadbaną 30latke.  I nic tego nie znieni. Mam kolege, lat 32 i myslisz, ze on podrywa rowiesniczki? W zyciu. Tylko kobiety okolo 25roku zycia.

Akurat ja wygladam caly czas zle,  bo do 25roku zycia mialam straszny trądzik a teraz ogromne blizny potradzikowe. No i nic juz mi nie pomoze. Musze umrzec jako brzydula. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I tak kazdy facet woli zadbaną 20latke niz zadbaną 30latke.  I nic tego nie znieni. Mam kolege, lat 32 i myslisz, ze on podrywa rowiesniczki? W zyciu. Tylko kobiety okolo 25roku zycia.

Akurat ja wygladam caly czas zle,  bo do 25roku zycia mialam straszny trądzik a teraz ogromne blizny potradzikowe. No i nic juz mi nie pomoze. Musze umrzec jako brzydula. 

Co to znaczy każdy ? Mężczyźni i kobiety są różni i maja różne upodobania, preferencje. Szablonowe myślenie, brak własnego zdania... smutne 

Gość Gość

Pytanie klucz czy ona o tym wie? Bo jeżeli nie wie to raczej wątpliwe może się facet tylko podobać..

Gość pineska
11 godzin temu, Gość Ill napisał:

Jeśli sie on podoba?

Podnieca to złe słowo . Pochlebia 

Gość hahaha

starsze po 30? Nieee, to chyba jakiś żart. Starsze to się zaczyna dopiero po 50 a i dla niektórych nawet nie po 50>)

Gość Gość
3 godziny temu, MaestroSyntetyczny napisał:

W "zderzeniu"? To pomyśl co potrafi czterdziestka. Jest jak czołg!😎

Ja jestem prawie czterdziestki i prawdziwy czołg ze mnie.Prawdziwa kobieta z Podkarpacia.

Gość WYŚCIGÓWKA

hahahah, o wypraszam sobie w imieniu kobiet porównywania nas do czołgu. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość WYŚCIGÓWKA napisał:

hahahah, o wypraszam sobie w imieniu kobiet porównywania nas do czołgu. 

Ja myślę,ze ten czołg to nie jest taki obraźliwy.Wyobraź sobie co potrafimy w łóżku😂

Gość hahaha

MaestroS.. wydajesz się znajomy:) 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Ja się znam😊 napisał:

Młode dziewczęta i w ogromnej większości nie mają nawet szans w zderzeniu z niektórymi kobietami po 30 😉

Wątpię kobieta im starsza tym brzydsza i tym bardziej musi się zdobić żeby jeszcze jako tako wyglądac, nastolatka z naturalnymi włosami w tshircie i jeansach wygląda pięknie a 30 tak wyglądająca, wygląda jak kocmołuch biologii się nie oszuka 

Gość 8282
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wątpię kobieta im starsza tym brzydsza i tym bardziej musi się zdobić żeby jeszcze jako tako wyglądac, nastolatka z naturalnymi włosami w tshircie i jeansach wygląda pięknie a 30 tak wyglądająca, wygląda jak kocmołuch biologii się nie oszuka 

W przypadku kobiet im twarz dojrzalsza tym mniej atrakcyjna, po 23 roku życia już kazda się robi kobietowata a nie nastoletnio słodka i mówię to jako starsza kobieta ale mnie młode siurki nie kręcą, trzeba mieć kompleksy żeby się związać z dzieckiem 

Gość 8282

No i faceci w pierwszej kolejności oglądają się za młodymi, jak zostaną przez takie 100.razy odrzuceni to z braku laku się biorą za starsze , czy to taka chwała być nagrodą pocieszenia?

Gość
Przed chwilą, Gość 8282 napisał:

No i faceci w pierwszej kolejności oglądają się za młodymi, jak zostaną przez takie 100.razy odrzuceni to z braku laku się biorą za starsze , czy to taka chwała być nagrodą pocieszenia?

Mylisz się. Nie wszyscy mężczyźni tak mają.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie powiedziałabym te zwykle 20 latki wyglądają nijako a te zrobione 20 wyglądają jak 40 latki brwi rzęsy usta pełne silikonu i sztuczności. Ani to dziewczęce ani kobiece ale są gusta i guściki. 

Gość hahaha
Przed chwilą, MaestroSyntetyczny napisał:

Pisz od razu: to dobrze czy źle?

JA WIEMM, bez róznicy.kawe na forum możemy wypić:) czemu nie:)

Gość Gość
3 minuty temu, Gość 8282 napisał:

😂 śmiechu warte widać że życia nie znasz. Zapytaj młodego faceta kogo się bardziej boi 20 czy 30 latki w kontaktach ?

Gość 0000
1 minutę temu, deLegatka napisał:

Mylisz się. Nie wszyscy mężczyźni tak mają.

Wszyscy dlatego że młodość dla faceta jest takim samym kryterium urody jak jedrny biust pośladki czy ładna twarz , starsza kobieta z automatu ma bardziej surowe rysy twarzy przez to nie wygląda swierzo słodko i radośnie jak młode, faceci lubią "słodkie rzeczy " słodkie perfumy słodkie twarzyczki , starsza jest już "szorstka"

Gość O393
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

😂 śmiechu warte widać że życia nie znasz. Zapytaj młodego faceta kogo się bardziej boi 20 czy 30 latki w kontaktach ?

Wybacz ale ja mam 22 lata moj chlopak 28 jego koledzy ktorzy też mają po 28 lat mają starsze a ciągle do mnie wypisuja i próbuja mnie odbić mojemu chłopakowi , jeden sam przyznał że wziął starsza bo sama się na niego rzuciła i chciało mu się seksu to są razem, mimo to ciągle mnie podrywa na co się ciągle skarże mojemu 

Gość gość
Przed chwilą, MaestroSyntetyczny napisał:

Czyli jest gorzej niż myślałem😎 Specjalnie zmieniasz manierę pisania?

Ale przystojny jesteś nie powiem i wciąż mi sie podobasz:)

Gość gość
5 godzin temu, Gość Rambo napisał:

Starsze kobiety po trzydziestce podnieca to samo co starszych homoseksualistow po pięćdziesiątce albo starych zboczeńców po czterdziestce lub facetów z odzysku po trzydziestce a może nawet nieudaczników bez prawka po dwudziestce

Czyli wychodzi na to, że jesteś nieudacznikiem bez prawka :P Proszę, nie rób sobie prawka, nie chcę znowu sie męczyć z ...ami twojego pokroju, żałosny głąbie z burakowa dolnego.