Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On3miasto

On 3miasto chce sie puścić ze starszą za kase

Polecane posty

Gość On3miasto

Hey, mam taka fantazje, ze chce uprawiac seks za pieniądze z kobietami 50+ prosze tu napisac czy sa chetni i co sadzicie:)

Gość z Kafe

A może jeszcze frytki do tego? 😂

27 minut temu, Gość On3miasto napisał:

Hey, mam taka fantazje, ze chce uprawiac seks za pieniądze z kobietami 50+ prosze tu napisac czy sa chetni i co sadzicie:)

Chętni? Na pewno łatwiej Ci będzie o chętnych, niż o chętne 🙂

Gość Gość

Jeszcze pięć lat i możesz zaproponować to Lenie.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze pięć lat i możesz zaproponować to Lenie.

Zaproponować można zawsze i każdemu, bez względu na wiek. Niemniej, kobiety rzadziej korzystają z takich usług i trudniej o sponsorki niż sponsorów płacących za seks. Myślę, że wynika to z tego, że nami rządzą emocje, dla nas ważne jest prawdziwe pragnienie w oczach mężczyzny. Nie mówię, że musi to być zaraz miłość, wystarczy zwykłe pożądanie, ale musi być prawdziwe.

Gość Gość
6 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Zaproponować można zawsze i każdemu, bez względu na wiek. Niemniej, kobiety rzadziej korzystają z takich usług i trudniej o sponsorki niż sponsorów płacących za seks. Myślę, że wynika to z tego, że nami rządzą emocje, dla nas ważne jest prawdziwe pragnienie w oczach mężczyzny. Nie mówię, że musi to być zaraz miłość, wystarczy zwykłe pożądanie, ale musi być prawdziwe.

Nie każdemu,  bo on szuka 50latki. 

Gość gosc
59 minut temu, Gość gosc napisał:

Jak tam po wczorajszej kompromitacji? 🙂

Chyba twojej nienawistny szczurze. Jak widać kobieta w du.pie ma twoje hejty. Brawo!

Gość gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Chyba twojej nienawistny szczurze. Jak widać kobieta w du.pie ma twoje hejty. Brawo!

Prawda jest taka, że kompromituje się ten co nie śpi, nie je, nie pije  tylko lata jak poj.e.ba.ny po forum za jedną osobą żeby ją wyzywać w nadziei, że ona odezwie się do niego choćby jednym słowem, że zareaguje na hejt.