Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ

Jak zapatrujecie się na palenie tytoniu i trawy będąc w ciązy?

Polecane posty

Gość gosc
6 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

Skoro tak to odbiera, to po co siedzi z brzuchem i fają w zębach na portalu erotycznym? i trze wiadro ? po co?

zero szacunku dla siebie i dziecka

Ty chyba zartujesz?

Gość GOŚĆ
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Czy ta niby konkretna osobe,mniemam palaca w cizay ktos zmusza do czytania Kafe?To juz nie mozna o paleniu w ciazy pisac?Niic nie mozna pisac bo jakas z urojeniami mysli,ze swiat sie kreci tylko wokol niej?

Dokładnie, a ze akurat ona jest w ciązy i pali i jest tego przykładem....zycie

Gość gość
Przed chwilą, Gość GOŚĆ napisał:

teraz pomagam, zeby widziała czym skutkuje palenie w ciązy, tyle moge zrobić, zeby potem dzieciaka znowu nie podrzuciła rodzicom na wychowanie, bo se nie radzi

skad wy macie takie informacje ?

Gość GOŚĆ
1 minutę temu, Gość gość napisał:

wczoraj ktoś juz napisał że w ciąży już nie jest więc o co ci jeszcze chodzi ? 

nie jest? dwa dni temu była.

Gość gość

nie jest? dwa dni temu była.

no podobno już nie 

Gość GOŚĆ

skad wy macie takie informacje ?

jakie? ze syna jej rodzice wychowywali?a teraz wziął go ojciec dziecka zagranice? sama o tym gadała

Gość gosc

Polecam artykuly i opinie lekarzy o skutkach palenia w ciazy.Polecam rozsadnym bo wiadomo,ze jakis procent patologi zawsze byl i bedzie tak jak sa ciezarne pijaczki,pijaczki i cpunki.Nic na to nie poradzimy,ze ktos swiadomi chce krzywdzic dziecko.

Gość GOŚĆ

no podobno już nie 

hmmm, to ja nie wiem 

jak była jakoś dwa-trzy dni temu to była 

Gość gosc

Polecam artykuly i opinie lekarzy o skutkach palenia w ciazy.Polecam rozsadnym bo wiadomo,ze jakis procent patologi zawsze byl i bedzie tak jak sa ciezarne pijaczki,pijaczki i cpunki.Nic na to nie poradzimy,ze ktos swiadomi chce krzywdzic dziecko.

Gość gość

hmmm, to ja nie wiem 

jak była jakoś dwa-trzy dni temu to była 

ktoś pisał o jakimś szpitalu w gdyni że niby jakas znajoma tej osoby tam pracuje i ze wie ze juz nie jest 

Gość GOŚĆ

ktoś pisał o jakimś szpitalu w gdyni że niby jakas znajoma tej osoby tam pracuje i ze wie ze juz nie jest 

no to przykro

Gość gość

ej no nie mówcie że wam przykro, rozsypała się pewnie po tej aferce tutaj nakręcanej, macie ją teraz na sumieniu, znaczy to dziecko, dociera ?

Gość gość

coś jes chyba na rzczy bo jej nie ma 

Gość GOŚĆ
3 minuty temu, Gość gość napisał:

ej no nie mówcie że wam przykro, rozsypała się pewnie po tej aferce tutaj nakręcanej, macie ją teraz na sumieniu, znaczy to dziecko, dociera ?

taaaaaaaaaaaaa jasssssne, jak się coś podziało to przez kafe? hahhaha wiekszej głupoty nie słyszałam od czasu, gdy ktoś napisał chyba zmiju ze depesz przez kafe się rozchorował i umarł!

ogarnij się

Gość GOŚĆ

jej czesto nie ma na kamerkach, ale siedzi i pisze u innych pod kamerkami

Gość GOŚĆ
4 minuty temu, Gość gość napisał:

jest obecnie zalogowana na zbiorniku, wiec jest......

Gość gość

jej czesto nie ma na kamerkach, ale siedzi i pisze u innych pod kamerkami

no jak często jej nie ma ? gubie sie, pisaliście że ona jest po kilka godzin dziennie w innych topikach to jak jest ? 

Gość GOŚĆ
Przed chwilą, Gość gość napisał:

no jak często jej nie ma ? gubie sie, pisaliście że ona jest po kilka godzin dziennie w innych topikach to jak jest ? 

siedzi siedzi 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość GOŚĆ napisał:

taaaaaaaaaaaaa jasssssne, jak się coś podziało to przez kafe? hahhaha wiekszej głupoty nie słyszałam od czasu, gdy ktoś napisał chyba zmiju ze depesz przez kafe się rozchorował i umarł!

ogarnij się

11 minut temu, Gość gosc napisał:

Rozsadna para nie pije i nie pali ...w ciazy wiec nie ma co im polecac bo dobrze wiedza.Osoby,ktorymi rzadzi nalog czyli osoby o slabym charakterze zawsze znajda jakas wymowke,zeby sie usprawiedliwic i szkoda slow bo sie nie przetlumaczy nalogowcowi

Gość gość
1 minutę temu, Gość GOŚĆ napisał:

jest obecnie zalogowana na zbiorniku, wiec jest......

zalogowana nie oznacza że jest, ja też się nie wylogowuje a kilka dni mnie tam nie ma czasem 

Gość gosc
6 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

ogarnij się

Typowa spychologia slabych jednostek.Ja nie jestem niczemu winna,to prze tych niedobrych ludzi......litosci jak masz rozum to bedac w cizay siedzisz na upie a nie cyrki odprawiasz,Wina tylko Pani ,ew.partnera -pantofla,ze na to pozwala.Chore lby

Gość gość

co Was obchodzi życie obcych ludzi???

Gość gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

A to ona ubezwlasnowolniona,ze musi siedziec na kam i czytac hejterki?W ciazy myslaca kobieta siedzi w spokoju,dobrze sie odzywia i spaceruje.Wiekszosc nawet nie pracuje pomimo,ze ciaza to nie choroba.Nie dosz,ze szkodzi dziecku fajkami to emocje matki tez maja wplyw na dziecko i stad niestabilne emocjonalnie matki maja problemy z dziecmi,ktore sa niespokojne i marudne.Jaka matka w ciazy takie dziecko po urodzeniu....to bylo wiadomo zawsze nawet jak internetow nie bylo.

Gość Gosc

Najnowsze badania wskazuja ze tyton szkodzi marihuana polona czysta nie wplywa na plod 

Gość gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

A to ona ubezwlasnowolniona,ze musi siedziec na kam i czytac hejterki?W ciazy myslaca kobieta siedzi w spokoju,dobrze sie odzywia i spaceruje.Wiekszosc nawet nie pracuje pomimo,ze ciaza to nie choroba.Nie dosz,ze szkodzi dziecku fajkami to emocje matki tez maja wplyw na dziecko i stad niestabilne emocjonalnie matki maja problemy z dziecmi,ktore sa niespokojne i marudne.Jaka matka w ciazy takie dziecko po urodzeniu....to bylo wiadomo zawsze nawet jak internetow nie bylo.

a ty uposledzona ze nadaj hejtujesz ze swiadomoscia w jakim jest stanie ? dorwalas sie do tych inetrnetow i nie mozesz sobie odmowic uszczypliwosci co ?

Gość gosc
18 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

ogarnij się

Wszystko przez innych a duszyczki ze Zbiornika nic nie winne .Depesz mial z nerkami problemy to nie bardzo wiem jak mogly go wpisy na Kafe usmiercic?Tym bardziej ,ze dlugo przed smiercia sie juz nie pokazywal.

Gość Gosc

Poza tym jak sie wymiotuje w ciazy nie ma sie apetytu i bardzo brzuch boli nic sie nie je to co zrobic? Tabletki jakie?plod nie ma zadnych watosci bo sie non stop wymiotuje ,kobieta bedaca w ciazy lezy i umiera wyje z bolu

i co pomoglo doslownie 2 buszki czystej marihuany nie wiecej wrocil apetyt bol zszedl ,i zero wymiotow 

Wiec zaszkodzilo czy pomoglo???

Gość GOŚĆ

a ty uposledzona ze nadaj hejtujesz ze swiadomoscia w jakim jest stanie ? dorwalas sie do tych inetrnetow i nie mozesz sobie odmowic uszczypliwosci co ?

a w jakim jest stanie? ciąza! to stan błogosławiony, nie choroba smiertelna!

Gość gość

a w jakim jest stanie? ciąza! to stan błogosławiony, nie choroba smiertelna!

no właśnie, ciaza, a Ty fundujesz jej stres głupia krowo, ludzie zawsze sa ciekawi co o nich pisza i mnie to nie dziwi, sama jestem ciekawska, jak ona czyta, a przyznala ze czyta to na pewno cieszy sie z twoich wpisow tepa pisdo

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

A niby w jakim stanie?Po aferce ,ktora sama nakrecila ze stoickim spokojem dala swoje show.Ty Bananowa robota sie zajmij ahha a stwierdzenie,ze sie ktos dorwal do internetow to Twoja firmowa odzywka.