Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona

Mąż się tnie boję się o dzieci

Polecane posty

Gość Przerażona

Witam, mąż chyba ma depresję. Leczył się u lekarza. Ostatnio stwierdziłam że chce się rozwiesc.  A on sobie ręce okaleczyl. Boję sie że zrobi coś dzieciom, które mamy. Jak prawo się ma do tego? co mogę zrobić żeby nie zabrał dzieci z domu?

Gość Ania
2 godziny temu, Gość Przerażona napisał:

Witam, mąż chyba ma depresję. Leczył się u lekarza. Ostatnio stwierdziłam że chce się rozwiesc.  A on sobie ręce okaleczyl. Boję sie że zrobi coś dzieciom, które mamy. Jak prawo się ma do tego? co mogę zrobić żeby nie zabrał dzieci z domu?

ogolnie widać w tej wypowiedzi ze w ogole nie kochasz męza, i nie chcesz mu pomóc w depresji. 

boisz się = sama się z nim rowiedz. sama złóż pozew o rozwód i powiedz zeby mu ograniczyli dzieci i tyle

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Ania napisał:

ogolnie widać w tej wypowiedzi ze w ogole nie kochasz męza, i nie chcesz mu pomóc w depresji. 

boisz się = sama się z nim rowiedz. sama złóż pozew o rozwód i powiedz zeby mu ograniczyli dzieci i tyle

Najpierw to trzeba dzieciom zapewnić bezpieczeństwo, później rozwód i ograniczenie władzy.  Mąż powinien iść do zakładu zamkniętego.