Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Kraina przegrywów zj)ebów i wszelkiej maści podludzi, to dzisiejszy świat zrobił z nas chłopów

Polecane posty

Gość gosc

przecież kiedys odsetek ludzi ktorym w zyciu nie wyszlo byl znikomy, to musialbyc ktos totalnie chory psychicznie albo ze zdeformowaną czaszką.

A dziś w miare normalni faceci obrywają po dupie, są poniżani przez kobiety, wzgardzani, i tylko mały odsetek facetów tych najprzystojniejszych i z kasą mogą jakoś sobie życie ustawić. I już bycie gentlemenem jest gufno warte, dzisiaj facet musi dobrze "zabawiać" kobiete żeby sie chichrała a i to nie jest pewnik że coś ugra, bo zawsze może sie wykręcić i powiedzieć "oj takie żarty śmieszki to były nic więcej" i po zawodach. Kasy nie chcą, same sie uczą koła zmieniać, ciekawe kiedy siusiaka sobie wyhodują wtedy zdechniemy jak robale.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

przecież kiedys odsetek ludzi ktorym w zyciu nie wyszlo byl znikomy, to musialbyc ktos totalnie chory psychicznie albo ze zdeformowaną czaszką.

A dziś w miare normalni faceci obrywają po dupie, są poniżani przez kobiety, wzgardzani, i tylko mały odsetek facetów tych najprzystojniejszych i z kasą mogą jakoś sobie życie ustawić. I już bycie gentlemenem jest gufno warte, dzisiaj facet musi dobrze "zabawiać" kobiete żeby sie chichrała a i to nie jest pewnik że coś ugra, bo zawsze może sie wykręcić i powiedzieć "oj takie żarty śmieszki to były nic więcej" i po zawodach. Kasy nie chcą, same sie uczą koła zmieniać, ciekawe kiedy siusiaka sobie wyhodują wtedy zdechniemy jak robale.

To o czym piszesz zrobiło

- wychowywanie synów tylko przez matki, brak meskich wzorcow,

- poprawność polityczna 

Gość Gość

Zaczynasz od negatywnej oceny mężczyzn a kończysz jak zazwyczaj o wszystko obwiniając kobiety.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zaczynasz od negatywnej oceny mężczyzn a kończysz jak zazwyczaj o wszystko obwiniając kobiety.

nie wiem czyja to wina, ale kobiety zachłysnęły sie sukcesami i teraz mają nas za bezużytecznych przydupasów, coś jak kobieta w chinach tylko na odwrót.

Gość Gość

nie wiem czyja to wina, ale kobiety zachłysnęły sie sukcesami i teraz mają nas za bezużytecznych przydupasów, coś jak kobieta w chinach tylko na odwrót.

Nie masz poczucia własnej wartości jako mezczyzna i jako człowiek, stąd takie a nie inne spojrzenie na przyczyny sytuacji kobiet i mężczyzn we współczesnym świecie. Gdybyś był pewny swej wartości nie przeszkadzałyaby tobie siła współczesnych kobiet, ich niezależność finansowa i zawodowa.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie masz poczucia własnej wartości jako mezczyzna i jako człowiek, stąd takie a nie inne spojrzenie na przyczyny sytuacji kobiet i mężczyzn we współczesnym świecie. Gdybyś był pewny swej wartości nie przeszkadzałyaby tobie siła współczesnych kobiet, ich niezależność finansowa i zawodowa.

jak ktoś cie wykiwa X razy to tracisz pewność siebie, widze różnice w moim życiu po różnych wydarzeniach po których człowiek nie podnosi sie tak szybko, a świat zapieprza i nie czeka na nikogo

Gość Gość

Znam tylko takich, którym życie wyszło. Mój mąż, szwagier, ojciec, każdy kupił dom, każdy ma wypchany portfel, każdy z nich uważa się za "kozaka". Męża kolega jest biedniejszych, na ze 4000, ale posuwa patocelebrytki (wybaczcie, nazwisk nie będzie) bo ma do nich dojście, jest zadowolony, bo młody jeszcze. Nie wiem komu nie wychodzi, dlaczego, nie żyje w bajce, tylko wśród normalnych facetów. Może i poprzeczką jest wyższa, więc więcej mężczyzn nie może diskoczyć, za to moje pokolenie bije na głowę poziomem życia pokolenie moich dziadków. Kapitalizm. 

Gość :))

Samce, przestańcie się wybielać - w kobietach szukacie tylko kucharek, maszyn do robienia dzieci, spozątaczek i niewolnic seksualnych - i nagle jest was za zdziwienie jak któraś się na to nie zgadza 😄

Gość Gość

Nie rozumiem autora.  Ja nie znam takich facetów.  

Brak w tobie takiej pozytywnej agresji.

Gość gosc

nie znacie bo kręgi społeczne mają w zwyczaju sie zazębiać i ludzie sukcesu nie trzymają z nieudańcami - to zupełnie zrozumiałe. Ja też nie lubie jak przykleja sie do mnie ktoś dwa poziomy niżej pod względem statusu społecznego bo mam wrażenie że liczy na to że mu pokaże co i jak i będę go za ręke prowadził wyżej a ja sie nie poczuwam do tej roli. 

13 minut temu, Gość :)) napisał:

Samce, przestańcie się wybielać - w kobietach szukacie tylko kucharek, maszyn do robienia dzieci, spozątaczek i niewolnic seksualnych - i nagle jest was za zdziwienie jak któraś się na to nie zgadza 😄

nie wybielam sie, bo przyznam, że byłem kiedyś dupkiem i odziwo mi sie powodziło. Teraz z wiekiem nabieram szacunku do głębszych wartości a one wcale nie są wyznacznikiem sukcesu - może są chwalebne w niektórych oczach ale to nie toruje mi drogi do ustawienia sobie życia z kobietą