Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Polscy geje to patologia

Polecane posty

Gość Monika

Mam 40 lat i przez 30 nie bylam homofobką. Ba! Nawet bardzo dlugo obstawalam po ich stronie zrażona otwartą agresją wobec nich. Popieralam ich starania o T O L E R A N C J Ę. Ale od kilku lat przeginają pałę do takiego stopnia, ze nie tylko ze zdumienia opada kopara ale SAMI ROBIĄ Z INNYCH HOMOFOBÓW. Dlaczego ja (hetero) nie ponizam sie paradami na ulicy krzycząc, ze tylko penis w pochwie jest OK? A dlaczego oni rażą po oczach swoimi upodobaniami seksualnymi jakby wręcz wielbili "religię wyznania penisa w tyłku umieszczonym przy cudzych jądrach"? Kiedy temu narodowi odbiło na punkcie Kultu Homoseksuali? Ehhhh...nawet te ich obsceniczne parady wywlekania spraw łóżkowych pod publike jakoś przemilczałam. Myślałam, ze moze to cos zmieni w tolerancji ale czułam, ze oni nie tego chcą. Że chcą znacznie wiecej. Dzis juz rozumiem...oni chcą uznania homoseksualizmu jako świętości, beatyfikowania gejów, narzucenia przekonania ze tylko homoseksualizm jest jedyną prawidłowością w związku. No bo inaczej po co mieli byby kazdorazowo wbijać kły w każdego hetero, który ośmieli sie zaprzeczyć ich opinii? Wiem, ze nie tylko ja w jakichkolwiek rozmowac z nimi mam wrazenie, ze " powinnam czuć sie wynaturzoną dewiantką jeśli nie jestem homo". Nie wystarcza im, ze uwazam iz nikogo nie powinno obchodzic co dwoje doroslych robi dobrowolnie w sypialni. Ja mam wielbić i pokłonić sie wyznaniu homoseksualnemu bo inaczej na stos. Polscy homoseksualisci, podkręceni przez rzeszę zwykłych oszołomów udających poparcie zamienili idee tolerancji w teatr absurdu. A druga rzecz - śluby? Sam pomysł trąci absurdem ale nadal nie mam w sobie tej polackiej chęci hejtu więc no ok, niech się żenią. Nie wymusili - nie mają władzy nad granicami mojej tolerancji. Uzywam empatii nie widząc nic złego w ich ślubach. Jest to dla mnie tylko troche komiczne. Natomiast co do adopcji mówię stanowczo NIE! Bo kaprysy dorosłuch gejów są dla mnie niczym w porównaniu z Dobrem Dziecka. Dziecku nic dobrego nie przyniesie taki schemat Rodziny.Inteligentni geje tez to wiedzą....szkoda, ze inteligentnych gejow w tym kraju tak niewielu...Jak czytam te ...skie opinie, że "lepsi rodzice geje niz hetero patologia"...... Jakby bycie gejem było jedyną gwarancją bycia normalnym i Uczlowieczonym. Żenada. I nie trafiaja dodo tepego lud argumenty linków  z newsami gdzie lesbijki zabiły adoptoelwane dzieci itd.... Albo te uposledzone teksty, ze homoseksualizm nie jest dewiacją oraz natychmiastowe ataki na każdego heteryka, ktory poprosi o naukowe potwierdzenie tych twierdzen (np. Linki do naukowych stron). Mo coz....moi drodzy polscy homoseksualisci....powiem wam tyle...ze....Z LUDZI KTORZY WSPIERALI WASZA WALKE O TOLERANCJE SAMI ZROBILISCIE HOMOFOBÓW swoimi ...nymi akcjami. Posuneliscie sie o krok za daleko. I - jak zawsze - zycie wystawi wam za to rachunek. Hitler juz raz istniał, moze zaistniec drugi raz. A wiecie co robił z dewiantami....prawda? Mam nadzieje, ze mimo wszystko do tego nie doprowadzicie choc jestescie na najlepszej drodze do samozaglady. Pazernosc nie popłaca. Zaniescie swoje upodobania do sypialni i rzestancie nimi chlapać ludziom po oczach bo prędzej sama wyprodukuję hitlerka niż dam sie zmusic do gloryfikowania waszych - jak by nie patrzec - dewiacyjnych upodoban. Dzieci to nie pudelek pasujacy do nowej kanapy w salonie gejow bawiacych sie w Rofzine. Dzieci to Ludzie, zywe istoty i maja prawo do zdrowych wzorcow a w doroslosci do wybrania wlasnych upodoban. Przestancie olewac Dobro Dzieci wy ze wszech miar egoistyczni i obrzydliwie agresywni osobnicy. Dziękuję.