Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNa

Nie wiem co czuje

Polecane posty

Gość DNa

Nie wiem już nic,poznałam nowego faceta po paru miesiącach gdy były mnie zostawił,obecny jest o wiele lepszy niż poprzedni a mimo to ja wciąż mysle o byłym,to chore. Poprzedni związek nie był zbyt kolorowy ale byłam szaleńczo zakochana,zostawił mnie po ponad 2 latach,teraz widzę ze zmarnowałam sobie te ponad 2 lata z mojego życia... zero wakacji,zero romantycznych randek,po prostu byliśmy w związku,był to mój pierwszy prawdziwy i tak długi związek,nie wróciłabym do poprzedniego faceta,on zreszta już ułożył sobie życie z inną. Nie wiem czy z tym obecnym coś wyjdzie,nie czuje chyba chemii między nami,aczkolwiek super się z nim dogaduje,dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł,jestem jego pierwsza babą mimo iż ma 23 lata 🤦🏽‍♀️ Nie wiem co zrobić,oddać się temu związkowi,szukać innego czy użalać się dalej ze ex mnie zostawił? 😒 

Gość Edi

O mnie żaden mężczyzna nigdy nie zabiegał, nigdy, mimo że jestem nie brzydka i podobno sympatyczna. Prosiłam się o byłego który od początku był ze mną dla korzyści. Oddał abym teraz wszystko za faceta który po prostu jest szczerze za mną i mnie kocha bo z chemii nic nie ma na dłuższą metę, zawsze jedna strona będzie czuła mniej tej chemi a druga się zaangsżuje. Zostań z obecnym partnerem i ciesz się że masz kogoś kto za Tobą jest. Na pewno z takim ułożysz sobie życie no chyba że zależy Ci na luźnej relacji to co innego. Pozdrawiam