Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja

Nie odzywa się

Polecane posty

Gość Kaja

Kilka dni, a potem dzwoni i mówi że kocha.To jest normalne?

Gość gość

Jeżeli jest zdrowy i nie ma nic do ukrycia to nie jest to normalne. Ludzie, którzy są sobie bliscy mają kontakt codzienny.

Gość Kaja

Tak, jest zdrowy ale chyba nie na głowę. Nie wiem co z nim zrobić, myślę że coś ukrywa przede mną, wiem na pewno że nie ma żony, ale coś jest nie tak, coś mi nie gra, mimo jego wyznan milosnych, co to jeszcze może znaczyć? Wiem z kim mieszka ale dziwnie znika, po pracy.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jeżeli jest zdrowy i nie ma nic do ukrycia to nie jest to normalne. Ludzie, którzy są sobie bliscy mają kontakt codzienny.

Dokladnie, pewnie leci na kilka frontów i każdej mówi ze kocha. W gadce to oni SA świetni...patrzy się na czyny faceta. Zakochany pisze codziennie choćby kilka smsow z pytaniem jak dzień minął, co słychać bo po prostu tęskni. Ten to sciemniacz, nie wierz w jego miłość. 

Gość Kaja
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Dokladnie, pewnie leci na kilka frontów i każdej mówi ze kocha. W gadce to oni SA świetni...patrzy się na czyny faceta. Zakochany pisze codziennie choćby kilka smsow z pytaniem jak dzień minął, co słychać bo po prostu tęskni. Ten to sciemniacz, nie wierz w jego miłość. 

Pisze co dziennie, rano o ósmej a potem o 22 godzinie kiedy niby kończy pracę która zaczyna o 9 rano.Tylko pisze dwa smsy w których jest wyznanie miłości.Zawsze mam szczęście do jakiś ...cow życiowych.

Gość Kaja

* p/o/p/a/r/a/n/c/o/w

Gość Kaja

Nie dzwoni wcale.Napisałam mu dziś że skończyła mi się karta i nie mam jak kupić, co jest totalnym ...izmem bo można doładować przez Internet i że nie będę miała jak odpisać na smsy. 

Gość Tarzan
7 minut temu, Gość Kaja napisał:

Pisze co dziennie, rano o ósmej a potem o 22 godzinie kiedy niby kończy pracę która zaczyna o 9 rano.Tylko pisze dwa smsy w których jest wyznanie miłości.Zawsze mam szczęście do jakiś ...cow życiowych.

Najlepiej go zablokuj na telefonie.

Gość Ania
3 godziny temu, Gość Kaja napisał:

normalne. bo co to pantoflarz? na smyczy? twoja rzecz/// 

Gość Kaja

To zadzwonienie do ponoć ukochanej dwa razy dziennie oznacza, że jest się pantoflarzem? 

Gość Macho
20 minut temu, Gość Kaja napisał:

To zadzwonienie do ponoć ukochanej dwa razy dziennie oznacza, że jest się pantoflarzem? 

Tak, to pantoflarz.Ja dzwonię raz w tygodniu i to i tak za dużo.

Gość gość

Dla mnie to jest nie do przyjęcia. Dawno temu byłam w długoletnim związku i zawsze rano kiedy wychodził do pracy, pisał że już w niej jest. Bo ja się martwiłam czy dojechał, czy nic mu się nie stało. W ciągu dnia nie zawsze, ale zawsze rano pisał, że jest bezpieczny i wszystko w porządku. Przez wiele lat słał mi ranne wiadomości. Raz się zdarzyło, że nie napisał.

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Dla mnie to jest nie do przyjęcia. Dawno temu byłam w długoletnim związku i zawsze rano kiedy wychodził do pracy, pisał że już w niej jest. Bo ja się martwiłam czy dojechał, czy nic mu się nie stało. W ciągu dnia nie zawsze, ale zawsze rano pisał, że jest bezpieczny i wszystko w porządku. Przez wiele lat słał mi ranne wiadomości. Raz się zdarzyło, że nie napisał.

Autorka napisała, że wysyła jej co dziennie smsa że jest w pracy i gdy w nocy z niej wychodzi. Problemem jest że tylko pisze, rzadko dzwoni.Dla mnie to też byłoby nie do przyjęcia takie zachowanie.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Autorka napisała, że wysyła jej co dziennie smsa że jest w pracy i gdy w nocy z niej wychodzi. Problemem jest że tylko pisze, rzadko dzwoni.Dla mnie to też byłoby nie do przyjęcia takie zachowanie.

"Nie odzywa się" to jest tytuł tematu, a pierwszy post jest taki; "Kilka dni, a potem dzwoni i mówi że kocha.To jest normalne?" Źle zrozumiałam? 

Gość Szczerapanna

Jesteś brzydka pewnie dlatego jakbyś była ładna by latał za toba

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Kaja napisał:

Nie jest to normalne

Gość Kaja
21 minut temu, Gość gość napisał:

"Nie odzywa się" to jest tytuł tematu, a pierwszy post jest taki; "Kilka dni, a potem dzwoni i mówi że kocha.To jest normalne?" Źle zrozumiałam? 

Źle napisałam, chodziło mi o to że nie odzywa się w tym sensie że nie dzwoni, tylko pisze dwa smsy dziennie.Na dzień dobry i dobranoc. Dla mnie to jest chore.

Gość Kaja

W sumie to tak jakby się nie odzywał.

Gość Kaja
19 minut temu, Gość Szczerapanna napisał:

Jesteś brzydka pewnie dlatego jakbyś była ładna by latał za toba

Jestem normalna ani brzydka ani jakas piękność, zresztą wygląd nie ma znaczenia.Duzo jest par gdzie kobieta jest przeciętna a mężczyzna szaleje na jej punkcie.

Gość Mulat

Odezwal się już ten twój ćpun i alkoholik? 

Gość Poznałam super mena

Tak, już się napil, zaliczył panienki i dzwoni do mnie.