Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dean

Moja "dziewczyna" nigdy nie chce zostać na noc

Polecane posty

Gość Dean

Niby mam dziewczynę. Spotyka my się, raz u mnie raz u niej. Jest seks, czasem robi mi masaż, czasem tylko siedzimy ale.. Nawet po seksie ona nie chce zostać na cała noc. Mnie też nie pozawala. Kiedyś nawet udawałem, że usnąłem a ona nie położyła się obok mnie tylko poszła zapalić i potem siedziała przed kompem. Kiedy "się obudziłem" powiedziała, że nie mogę u niej zostać. Poza tym ciągle twierdzi, że nie jesteśmy parą... Nie rozumiem.

Gość Nieogar

Chłopie jesteście seks friend. To żaden związek i żadna dziewczyna. Ona po prostu przypomina sobie o Tobie, gdy chce seksu😝

Gość kaman

Boi się że uciekniesz gdy rano zobaczysz ją bez makijażu i że to paszczur

Gość filt
18 minut temu, Gość Nieogar napisał:

Chłopie jesteście seks friend. To żaden związek i żadna dziewczyna. Ona po prostu przypomina sobie o Tobie, gdy chce seksu😝

to okropne tak faceta wykorzystywać, ja bym od takiej uciekł

Gość Gość

Nie masz dziewczyny, tylko spotkania na seks. 

Jesteście tyle samo warci.

Gość Dean

Ale ja sie w niej zakochalem... oststnio zrobilem dla nas kolacje, kumpel tez byl. Przyszla choc ja namawialem. Kiedy zjedlismy js zmywalem a oni poszli na balkon zapalic. Smichy chichy, jej sie zrobilo zimno i on dal kej kurtke. Myslalem ze mnie chooj strzeli jak zobaczylrm jego kurtke na niej... jak ja zmusic do zwiazki zeby byla tylko moja?