Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos

Siostra ma lepiej niż ja - jestem rozgoryczony.

Polecane posty

Gość ktos

Przykład

Ja, facet lat 30, moja siostra rok młodsza.

Ja:  zawsze uczący się, systematyczny, rozsądny, porządny, prawdomówny, grzecznyc chłopczyk - skończone prawo, aplikacja dobiegająca końca pięknie cacy itd. Pracuję, ucze się w ciul (bardzo dużo), zarabiam 3500 netto ogólnie.

Siostra: olewus, manipulantnka, pozorantka, oszukiwała ludzi w rodzinie, studia niedokończone (rzuciła na 4tym roku, bez zająknięcia ze strony rodziny!!, jak ja bym rzucił to byłby ryk nie z tej ziemi) jakiś tam kursy porobiła, zarabia teraz 7000-8000 netto miesięcznie, za o 60% mniejszy wysiłek.. no kurna..

Ja: kawaler, kilka związek, parę przygód, ale nie idzie mi z kobietami.

Ona: zawsze powodzenie, ten sam facet od lat, podporządkowany, slub kiedy ona chce, wszystko kiedy ona chce.

Powiedzcie mi.. czemu tka jest na tym swiecie ze pracowici i porządni mają tak pod górkę w stosunku do olewusów? Nasz rodzentwo jest tego przykladem..

Gość ktos
32 minuty temu, Ludwik199 napisał:

Po prostu baby mają łatwiej i wszystko jest robione pod nie bez względu na wykształcenie i inne rzeczy 

Coś w tym jest. Pomimo kwękania, ze mają gorzej od facetów na rynku pracy to jakos tak wychodzi ze one lepiej na tym wychodzą.

Gość Ona hehe

Nie masz takiego charakteru jak ona może , ona jest przebojowa na przykład a Ty poważny i poukladany, do kogo masz pretensje?😂

Gość ktos
3 minuty temu, Gość Ona hehe napisał:

Nie masz takiego charakteru jak ona może , ona jest przebojowa na przykład a Ty poważny i poukladany, do kogo masz pretensje?😂

Ona nie jest przebojowa. To zwykła, spokojna dziewczyna. I tu jest sęk. Najnormalniejsza w świecie, trochę pogada, trochę pomilczy kiedy trzeba. Nie rozumiem tego wszystkiego dlaczego tak jest.

Gość ktos
4 minuty temu, Gość Ona hehe napisał:

No i co z tego ze jest powazny i poukładany? Tym bardziej powinien byc docieniany a nie paniusia jakaś tylko dlatego ze jest babą.

Gość Dziewczyna

Po prostu tak wyszło, farta miała , szczęście , albo ktoś jej pomógł albo sama się postarala o fajną pracę , można mieć pomysł w głowie i zmienić pracę lub to co nam w życiu nie odpowiada, nie ma sensu tracić życia na żal , ciesz się z tego co masz a jak Ci to nie wystarczy to coś zmień

Gość waligrócha

to po prostu też zacznij wszystko olewać

Gość 5678

mają o tyle łatwiej że muszą ssać ku,tasy panom