Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy ladne kobiety zawsze maja stos adoratorow

Polecane posty

Gość Gość

Mam taka koleżankę i obcy kolesie jej sie klaniaja, mówią smacznego jak coś żre, otwieraja drzwi. Gdyby byla brzydka to by tak nie robili

Gość Lusesita

Nie wiem... ja zawsze tak mam póki nie zjawi się jakiś robal, którego widzę pierwszy raz na oczy i rozpuści o mnie ploty. A twierdzisz, że jestem brzydka.☺

Gość Xyz...

Zawsze mają dopóki są ładne.

Gość Lusesita

Właściwie jak patrzę na swoją urodę, to dziwię się, że kiedyś miałam, aż takie, wręcz legendarne powodzenie.😂 Dziwne to, poważnie.

Gość gość

stos? czyli są nieżywi i leżą na kupie?

Gość Benio

W szkole średniej miałem dwie koleżanki. One były przyjaciółkami. Takie szkolne papużki nierozłączki. Jedna z nich była zgrabna i  bardzo ładna. Druga z nich nie grzeszyła urodą. Gdy one we dwie chodziły na imprezy czy dyskoteki, ta ładna miała zawsze wokół siebie adoratorów. Zawsze ktoś do niej startował i próbował się z nią umówić. Do tej drugiej nigdy nikt nie startował. Przyznaję, że tej drugiej było mi żal. 

Gość gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

stos? czyli są nieżywi i leżą na kupie?

poleżałbym na kupie niewiasty mmm

Gość Lusesita
6 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

To nie o "ładność" chodzi, a o wydzielany magnetyzm.

Czyli magnetyzm jest silniejszy? To dlaczego ludziom zależy na urodzie? Bo to magnetyzm dla leniwych?😁

Gość Gosc
33 minuty temu, Gość Benio napisał:

W szkole średniej miałem dwie koleżanki. One były przyjaciółkami. Takie szkolne papużki nierozłączki. Jedna z nich była zgrabna i  bardzo ładna. Druga z nich nie grzeszyła urodą. Gdy one we dwie chodziły na imprezy czy dyskoteki, ta ładna miała zawsze wokół siebie adoratorów. Zawsze ktoś do niej startował i próbował się z nią umówić. Do tej drugiej nigdy nikt nie startował. Przyznaję, że tej drugiej było mi żal. 

I niech zgadne- ta druga nie wytrzymała z zazdrości i pewnie znajomość się skończyła. 

Gość Benio
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

I niech zgadne- ta druga nie wytrzymała z zazdrości i pewnie znajomość się skończyła. 

Zdziwisz się ale tak nie było. Przyjaźń przetrwała. Ta ładna zaliczyła wpadkę ze swoim chłopakiem i wyszła za mąż. Ta druga została wieczną singielką. Nadal one utrzymują z sobą kontakty.

Gość Gość

Tak, to prawda, ładna dziewczyna zawsze na kilku adoratorów naraz.