Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marynika

Jak długo gotować rosól?

Polecane posty

Gość Marynika

Jutro będę gotować rosól pierwszy raz w życiu, bo od niedawna jestem mężatką i przyjeżdża teściowa. Ile czasu gotujecie, żeby mięso nie było twarde? Jak coś to będę gotować na żeberkach z kurczaka i wołowinie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

 Żeberka z kurczaka strasznie długo się gotują, trzeba co najmniej 8 godzin, a i tak będą twarde...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Yyy

Pamietaj zeby dodac kostke z knura.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pootas81

Nie ma DLUGO i nie bedzie...Zapamietaj to lepiej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Yyy

A jaka czesc z wolowiny? Udka? Czy szyjka?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marynika
5 minut temu, Gość Yyy napisał:

A jaka czesc z wolowiny? Udka? Czy szyjka?

Szyjka z byka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×