Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania

Jakie najlepsze mięsko na rosół?

Polecane posty

Gość Ania

Co polecacie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

paróweczki z biedroneczki, pasztecik drosed,  paprykarz szczeciński 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc

Ja robię z szyi indyka 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bunia

 co za różnica, skoro to się wyrzuca? 😮

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Maria

Najlepsze to swoje! Ale skoro nie masz tak jak ja swojego to kupujesz cała kure, wykrajasz tylko piersi i gotujesz bez przykrycia na wolnym ogniu kilka godzin. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gosc
Przed chwilą, Gość Maria napisał:

Najlepsze to swoje! Ale skoro nie masz tak jak ja swojego to kupujesz cała kure, wykrajasz tylko piersi i gotujesz bez przykrycia na wolnym ogniu kilka godzin. 

Nie piersi tylko rzeberka 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc
15 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ja robię z szyi indyka 

Z clpy indyczki se zrób

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×