Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrea

Miał ktoś guza pod pachą?

Polecane posty

Gość Andrea

Około dwa tygodnie temu wyczułam pod lewą pachą twardego guza wielkości ziarnka grochu. Wiem, że to niemądre pisać o tym na forum. Do lekarza jestem już zarejestrowana. Mimo wszytko tonący brzytwy się chwyta.

Od pół roku miewam stan podgorączkowy. Max 37,5. Tak przynajmniej pokazuje mój termometr. Moim zdaniem może się myślić, bo weryfikując go z termometrem pod pachę wskazywał błędny wynik. 

Do tego wciąż jestem zmęczona, ale może to kwestia tego, że mam w domu niemowlę, które nie przesypia nocy. 

Boli mnie kręgosłup, ale dźwigam dziecko, więc może to jest tego przyczyną. 

Jest tu ktoś, kto był w podobnej sytuacji?

Gość przezorna

Guzek pod pachą może być objawem powiększenia węzła chłonnego, tłuszczaka , zapalenia mieszka włosowego , ,Koniecznie  musisz to skonsultować z lekarzem bo przez net nie da się konkretnie ocenić co to za guzek i czy może być groźnym objawem .Masz małe dziecko Twoje zdrowie i życie w tej chwili jest najważniejsze więc nie szukaj  tutaj odpowiedzi i nie usprawiedliwiaj dodatkowych dolegliwości zmęczeniem , niewyspaniem lecz jak najszybciej udaj się na wizytę .Mam nadzieję że skoro jesteś umówiona to będzie to w najbliższych dniach.