Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic nie rozumie

Mój kolega ma 155 cm wzrostu i podrywa dziewczyny dużo wyższe od niego

Polecane posty

Gość Nic nie rozumie

dodam przy tym że zachowuje się jak pajac dla mnie to gdzieś z nim wyjść a kobietą to imponuje i się śmieją o co w tym wszystkim chodzi pewnie o to że kobiety jednak są głupie i same nie wiedzą czego chcą

Gość Nic nie rozumie

Dla mnie to wstyd gdzieś z nim wyjść

Gość Malina

Wolę jak mój facet jest niższy ale fajny niż wysoki a buc

Gość Masza

Mam 178 cm wzrostu i miałam przedwczoraj cudowną, namiętną noc z kolegą, który ma 165 cm... nie mogę przestać o tym myśleć i mam mokro. Może twój kolega-malec też jest taki super w łóżku? 

Gość Mrrr
17 godzin temu, Gość Masza napisał:

Mam 178 cm wzrostu i miałam przedwczoraj cudowną, namiętną noc z kolegą, który ma 165 cm... nie mogę przestać o tym myśleć i mam mokro. Może twój kolega-malec też jest taki super w łóżku? 

Po ile macie lat

Gość Masza
3 minuty temu, Gość Mrrr napisał:

Po ile macie lat

Ja 36 a on 31.

Gość Mrrr

Ja 36 a on 31.

Jesteś mężatka?

Gość Masza
Przed chwilą, Gość Mrrr napisał:

Jesteś mężatka?

Nie 

Gość Mrrr

Nie 

Mrrrr

Pewnie był przystojny

Gość Masza
8 minut temu, Gość Mrrr napisał:

Mrrrr

Pewnie był przystojny

Nie ale uwielbiam go. Ma długie włosy, gra na gitarze i jest cudownym, dobrym człowiekiem. Spaliśmy później razem, on uwieszony na mnie jak panda, chrapał mi do ucha, a ja w jego t-shircie. Rano pocałunki i żarty. Przyjaźnimy się od 5 lat. 

Gość Mrrr

Nie ale uwielbiam go. Ma długie włosy, gra na gitarze i jest cudownym, dobrym człowiekiem. Spaliśmy później razem, on uwieszony na mnie jak panda, chrapał mi do ucha, a ja w jego t-shircie. Rano pocałunki i żarty. Przyjaźnimy się od 5 lat. 

Fajnie wcześniej nie uprawialiście seksu przez te 5 lat jak do tego doszło że po tak długim czasie wylądowalicie w łóżku

Gość hehe

Zabawne jest to, że obaj panowie wymienieni w tym temacie są niżsi od Jarosława Kaczyńskiego - 168 cm.

Ten, który ma 155 cm jest wzrostu Jerzego Urbana 😄

Gość Masza
3 minuty temu, Gość Mrrr napisał:

Fajnie wcześniej nie uprawialiście seksu przez te 5 lat jak do tego doszło że po tak długim czasie wylądowalicie w łóżku

Bałam się, że jest dla mnie za niski. A on nie dawał za wygraną, jest romantyczny i dobry w gadce. To długa historia.....

Gość Mrrr

Bałam się, że jest dla mnie za niski. A on nie dawał za wygraną, jest romantyczny i dobry w gadce. To długa historia.....

Rozwiń chętnie posłucham

Gość MichaU

Pewność siebie robi wiele, nawet nie wiecie ile.

Sam jestem niezbyt przystojny, ale gdy nauczyłem się jak podrywać kobiety od przyjaciela kobieciarza, to sam niedowierzałem, że taki ktoś jak ja może podrywać fajne dziewczyny z całej Europy. Dlatego jestem w stanie uwierzyć, że nawet ultra kurdupel może mieć powodzenie jeśli nadrabia pewnością siebie i umie z babami gadać.

Gość Nic nie rozumie

czyli z tego tematu wynika że kobiety kochają ...ów i ...ów którzy robią z siebie pajaca a normalnych poważnych inteligentnych mężczyzn omijają

Gość Masza
4 minuty temu, Gość Nic nie rozumie napisał:

czyli z tego tematu wynika że kobiety kochają ...ów i ...ów którzy robią z siebie pajaca a normalnych poważnych inteligentnych mężczyzn omijają

Ale ten niziołek, w którym się zadurzyłam, nie robił z siebie pajaca. To mądry i fajny facet. Uwiódł mnie, bo był czuły. Karmił i nakrywał kocem, gdy mi było zimno. Jak myślę o jego gadce, to mam dreszcze.

Gość vvv
31 minut temu, Gość Masza napisał:

To mądry i fajny facet. Uwiódł mnie, bo był czuły. Karmił i nakrywał kocem, gdy mi było zimno.

Też taki jestem, a żadna mnie nie chce, bo nie jestem przystojny.

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość MichaU napisał:

Pewność siebie robi wiele, nawet nie wiecie ile.

Sam jestem niezbyt przystojny, ale gdy nauczyłem się jak podrywać kobiety od przyjaciela kobieciarza, to sam niedowierzałem, że taki ktoś jak ja może podrywać fajne dziewczyny z całej Europy. Dlatego jestem w stanie uwierzyć, że nawet ultra kurdupel może mieć powodzenie jeśli nadrabia pewnością siebie i umie z babami gadać.

Nie masz racji. Zawsze byłem pewny siebie i nic mi to nie dawało. Kobiety nie były mną zainteresowane. Dopiero, gdy pojechałem za granicę, wszystko się zmieniło. Tam kobiety są o wiele bardziej otwarte i wygląd nie jest dla nich aż tak ważny.

Gość Nic nie rozumiesz

Ale ten niziołek, w którym się zadurzyłam, nie robił z siebie pajaca. To mądry i fajny facet. Uwiódł mnie, bo był czuły. Karmił i nakrywał kocem, gdy mi było zimno. Jak myślę o jego gadce, to mam dreszcze.

Na ile pozwoliłaś mu w seksie zrobiłaś mu loda

Gość Masza
6 minut temu, Gość Nic nie rozumiesz napisał:

Na ile pozwoliłaś mu w seksie zrobiłaś mu loda

Zrobiłam mu loda, aż się krztusiłam, ale najpierw on mnie zaspokoił ustami. Mam mokro jak o tym myślę......

Gość Masza
38 minut temu, Gość vvv napisał:

Też taki jestem, a żadna mnie nie chce, bo nie jestem przystojny.

A jesteś inteligentny? Masz poczucie humoru? Można się przy Tobie czuć swobodnie?

Gość Nic nie rozumie

Zrobiłam mu loda, aż się krztusiłam, ale najpierw on mnie zaspokoił ustami. Mam mokro jak o tym myślę......

To chociaż chłopak miał przyjemnie mam nadzieję że skończyłw buzi

Gość Prawitscheck_85

Jak suczka doga, czy bernardyna ma cieczkę, to i ratlerek na nią wskoczy...

Gość Prawitscheck_85

Swoją drogą, kiedyś spotkałem takiego krasnala (nie tylko z powodu wzrostu, ale i całej oprawy, brody etc) roooohacza. Tak się chwalił, kogo to on nie roooohał. Opowiadał, że prawictwo stracił w wieku lat 12, ze swoją kuzynką, która wtedy miała lat 8. Opowiadał, że w wieku 16 lat roooohał sąsiadkę, po 40-ce. Innym razem roooohał matkę i córkę...

Gość Masza
12 minut temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

Swoją drogą, kiedyś spotkałem takiego krasnala (nie tylko z powodu wzrostu, ale i całej oprawy, brody etc) roooohacza. Tak się chwalił, kogo to on nie roooohał. Opowiadał, że prawictwo stracił w wieku lat 12, ze swoją kuzynką, która wtedy miała lat 8. Opowiadał, że w wieku 16 lat roooohał sąsiadkę, po 40-ce. Innym razem roooohał matkę i córkę...

Ten mój lover też wygląda jak taki krasnal:))) może krasnale mają jakieś super moce?

Gość Nic nie rozumie

Ten mój lover też wygląda jak taki krasnal:))) może krasnale mają jakieś super moce?

To skończył w ustach czy nie

Gość Masza
24 minuty temu, Gość Nic nie rozumie napisał:

To skończył w ustach czy nie

Niestety nie... chyba się trochę wstydził reakcji swojego ciała i tuż przed końcem odepchnął mnie. A ja chciałam. 

Gość Masza
10 minut temu, KermitZaba napisał:

Kobiety, w ogóle ludzie w dużym stopniu podejmują decyzję pod wpływem emocjo. Bardzo dużo osób robi tylko w ten sposób, a potem sobie racjonalizuje swoje wybory.

No i?

Gość Nic nie rozumie

Niestety nie... chyba się trochę wstydził reakcji swojego ciała i tuż przed końcem odepchnął mnie. A ja chciałam. 

Czyli niepotrzebnie się krępował biedak pewnie skończył w prezerwatywie