Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gosc

Prosze was dziewczyny doradzcie

Polecane posty

Gość Optymistka

Zaraz, Wy naprawdę radzicie wysmarować części intymne i ranę wokół kefirem? Naprawdę? Tak na serio? Clotrimazol, maści bez recepty jeszcze mogę zrozumieć, ale kefir do pochwy i na otwartą ranę? Przecież może dostać zakażenia!

Czytałam kiedyś "Wyznania ginekologów" i myślałam, że niektóre historie są zmyslone, ale teraz widzę, że świrusek bez wyobraźni nie brakuje. 

Gość Wera
4 godziny temu, Optymistka napisał:

Zaraz, Wy naprawdę radzicie wysmarować części intymne i ranę wokół kefirem? Naprawdę? Tak na serio? Clotrimazol, maści bez recepty jeszcze mogę zrozumieć, ale kefir do pochwy i na otwartą ranę? Przecież może dostać zakażenia!

Czytałam kiedyś "Wyznania ginekologów" i myślałam, że niektóre historie są zmyslone, ale teraz widzę, że świrusek bez wyobraźni nie brakuje. 

Puknij sie s.uko w łeb to Ci bachor sam z pi.zdy wypadnie. Tak kvvrwa kefirem można tępa strzało!!

Gość gość
4 godziny temu, Optymistka napisał:

Jaką ranę? Dziewczyna pisze, że ją swędzi. Sama masz chyba rany 😞

Gość Optymistka
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jaką ranę? Dziewczyna pisze, że ją swędzi. Sama masz chyba rany 😞

Piszę, że drapie aż do krwi. Jeśli leci krew, to ma ranę. 

Aha, no i naprawdę pięknie umiecie bronić swoich racji. Wyzwiska, agresja, inwektywy... Brawo. 

Gość Pani
6 minut temu, Optymistka napisał:

Piszę, że drapie aż do krwi. Jeśli leci krew, to ma ranę. 

Aha, no i naprawdę pięknie umiecie bronić swoich racji. Wyzwiska, agresja, inwektywy... Brawo. 

A teraz sobie odpowiedz na pytanie jak radziłyby sobie kobiety z takimi problemami jak nie byłoby dostępu do aptek np. hipotetycznie  jest wojna, zero dostępu do lekarstw, ciężki dostęp do lekarza i co wtedy? Kaplica, co? Ja używałam lekarstw na drożdżyce przepisanych przez ginekologa ze średnim skutkiem, tzn. przez jakiś czas było dobrze a potem nawrót objawów. Przez przypadek natknęłam się na forum jak jakaś babka doradzała smarowanie tych okolic jogurtem. Zaryzykowałam i mój problem z ciągłymi infekcjami okolic intymnych zniknął.

Gość HushHush

Kefir jest dobry ale po leczeniu, smarowac nim przez jakis czas i tyle. Illadian i clotrimazolum sa dobre na chwile, na początek, jak coś tam chce łapać, ae przy powazniejszych infekcjach zostaje wizyta u ginekologa. ja miałam przepisane globulki Macmirror czy jakos tak się nazywały w czerwono białym opakowaniu, talbetki orungal  i maść travogen. I potem lekarz po tym leczeniu mówił mi o kefirze. Po zakończeniu. Co do irygacji to absolutnie !! jeszcze co do probiotyków, to ostatnio znalazłam ale to ju z do picia herbatę kombuchę z brothersandsisters.pl  jest to tzw żywa herbata. 

Gość Hahaha

Lepiej się przyznaj z kim się gziłaś w krzakach. A niech cie swędzi, niech ci teraz nawet zgnije wiadro 😄 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Hahaha napisał:

Lepiej się przyznaj z kim się gziłaś w krzakach. A niech cie swędzi, niech ci teraz nawet zgnije wiadro 😄 

Ja prdle co za ....