Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesny maz

Moja żona woli kota ode mnie.

Polecane posty

Gość nieszczesny maz

Witam wszystkich

Mam problem z moją żoną. Jestesmy malzenstwem od nieco pond 3 lat i szczerze mówiąc trochę się zmieniło. Po slubie żona stała się trochę bardziej oschła do mnie, juz tak nie zwraca na mnie uwagi, ciągle to ja muszę o nią zabiegać., nie mówiąc już o czułości czy seksie bo to spadło ze 100% do jakichs 20%.

Ostatnio żona kupila sobie rasowego kota i zaczął się szał. Ciągle tylko kot, kot i kot, zachowuje się jak typowa kociara z kawałów. Zdjęcia kota, zabawy z kotem a jak bezwiednie musze sie temu przyglądać (kupno kota to byla jej decyzja). Szczerze czuje się odsunięty trochę.

Co poradzicie na to?

Gość nie bądź frajerem

Szukaj innej laski, ta jest stracona

Gość nieszczesny maz
10 minut temu, Gość nie bądź frajerem napisał:

Szukaj innej laski, ta jest stracona

Przecież to moja żona od 3 lat, razem jesteśmy od 10 lat. Jesteśmy pierwsi dla siebie. Więc szukanie to tak średnio raczej.

Gość gosc

Podbijam temat

Gość gość

Autorze, myślę że czas na dziecko 😉. Swoją drogą jeśli jesteście ze sobą 10 lat to związek pewnie się już wypalił. Po 7 latach dopiero zostaliście małżeństwem....Trochę długo.... W małżeństwach po 7-10 latach jest tzw. "pierwszy kryzys" i wynika to z "prawniczej statystyki".

Gość szaarŕriikkkkk

Kup jej nową bieliznę i nie pozwalaj zakładać...sam możesz przymierzać,tak się zakłada przymierze...🤣

Gość gość
2 godziny temu, Gość nieszczesny maz napisał:

Witam wszystkich

Mam problem z moją żoną. Jestesmy malzenstwem od nieco pond 3 lat i szczerze mówiąc trochę się zmieniło. Po slubie żona stała się trochę bardziej oschła do mnie, juz tak nie zwraca na mnie uwagi, ciągle to ja muszę o nią zabiegać., nie mówiąc już o czułości czy seksie bo to spadło ze 100% do jakichs 20%.

Ostatnio żona kupila sobie rasowego kota i zaczął się szał. Ciągle tylko kot, kot i kot, zachowuje się jak typowa kociara z kawałów. Zdjęcia kota, zabawy z kotem a jak bezwiednie musze sie temu przyglądać (kupno kota to byla jej decyzja). Szczerze czuje się odsunięty trochę.

Co poradzicie na to?

kup pieska tez swoje uczucia przejesz na zwierzaka a potem one sie zaprzyjaznia ze soba a WY wroccie do siebie bo wspolne zabawy i spacery i tematy łączą ze sobą>:)

Gość gosc

Przy opiece nad  kotem zyska doświadczenie a potem zrób jej dziecko 🙂

Gość xxx
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Przy opiece nad  kotem zyska doświadczenie a potem zrób jej dziecko 🙂

...yczna porada, moze ona nie chce dziecka skoro 10 lat go nie było

Gość gosc
4 minuty temu, Gość xxx napisał:

...yczna porada, moze ona nie chce dziecka skoro 10 lat go nie było

Skąd takie wiadomości? Autor wątku jest 3 lata po ślubie. Ktoś, coś napisał a ty powtarzasz 🙂

Gość Xxx
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Skąd takie wiadomości? Autor wątku jest 3 lata po ślubie. Ktoś, coś napisał a ty powtarzasz 🙂

Obojetne, dziecko sprawi ze bedzie bardziej zajeta wtedy maz caly czas odsuniety, dziecko to kwestia zrobienia komus tylko wspolna decyzja inaczej moze byc roznie

Gość Xxx

A ze 10 lat pisal nick autora, I tak uznaje za provo:)

Gość Kotek w butach

Ten tytuł mnie rozwalił😁 Rada dla autora, przebierz się za kota, zachowuj się jak kot, pomiałcz i koniecznie postaw ogonek...🐆 może i Ciebie żonka popieści😉😀

Gość nieszczesny maz

Bardzo smieszne.

to nie prowo. Czasami podejrzewam, ze ona moze mnie zdradzac skoro koncetruje sie na innych rzeczach niz my. Przyznam sie, ze zapuscilem sie o 12 kg, waze 107 kg przy 179 cm wiec ten seks jak jest to jest kiepski...

Gość Kotek w butach
2 godziny temu, Gość nieszczesny maz napisał:

Bardzo smieszne.

to nie prowo. Czasami podejrzewam, ze ona moze mnie zdradzac skoro koncetruje sie na innych rzeczach niz my. Przyznam sie, ze zapuscilem sie o 12 kg, waze 107 kg przy 179 cm wiec ten seks jak jest to jest kiepski...

Niecałe 100 zł kosztuje miesięczny karnet na siłownię. A jak już zaczniesz ćwiczyć, to nie będziesz mógł przestać😉 Pomyśl co będzie gdy, żonka ujrzy kota z kaloryferkiem... mrrau! 😁