Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Wczoraj widziałem jak chłopak rwal pannę na ulicy

Polecane posty

Gość Gość

Tylko taki młody, z 18- 19 lat.  Niski, tzn równy z nią lub trochę niższy, ale ... odważny. Stała na przejściu a on się zapytał gdzie jest taka i taka ulica, w którym kierunku trzeba iść itp. Później zmienil temat i sie zapytal czy są jakieś inne fajne puby w pobliżu i czy może coś polecić.  Nie wiem jak się skończyło ale dziewczyna miała uśmiech od ucha do ucha. 

Gość Egnengegn

Dziw..ka pewnie

Gość gość

Widać ten facet wie jak zagadać do kobiety. Duży plus dla niego.

Gość Sandra
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tylko taki młody, z 18- 19 lat.  Niski, tzn równy z nią lub trochę niższy, ale ... odważny. Stała na przejściu a on się zapytał gdzie jest taka i taka ulica, w którym kierunku trzeba iść itp. Później zmienil temat i sie zapytal czy są jakieś inne fajne puby w pobliżu i czy może coś polecić.  Nie wiem jak się skończyło ale dziewczyna miała uśmiech od ucha do ucha. 

Miała uśmiech od ucha do ucha? Wątpię. Na pewno pogoniła jak psa tego desperata. 

Gość pråvik pokurcz
44 minuty temu, Gość Sandra napisał:

Miała uśmiech od ucha do ucha? Wątpię. Na pewno pogoniła jak psa tego desperata. 

Dokładnie. Ja już sobie nie wyobrażam siebie w takiej sytuacji. Dziewczyny są dziś tak wulgarne i mają się za księżniczki, że gnoją każdego który je podrywa, tym bardziej jakiegoś desperata pokurcza😐 Przeżyłem już kilka odrzuceń i to skutecznie wyleczyło mnie z zainteresowania kobietami. Niech je podrywają przystojniacy badboye, wykorzystują, a potem doprowadzają do łez traktując jak ścierkę do podłogi. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Egnengegn napisał:

Dziw..ka pewnie

De bil 

Gość gość
8 minut temu, Leżaczek napisał:

Wszystkie liczą na podryw w ten sposób, ba najlepiej ją potrącić z kaloryferem i pozbierać z nią dokumenty 😏😂

Ty nie umiesz Brok poderwać .

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Tylko taki młody, z 18- 19 lat. 

40 latek tez mialby szanse poderwac studentke na ulicy?

Gość Tora tora
35 minut temu, Gość gosc napisał:

40 latek tez mialby szanse poderwac studentke na ulicy?

Przecież ci piszą, że nie ma szans. Podryw na ulicy, w tramwaju czy w pociągu to domena nastolatków. Starszym nie wypada tego robić gdyż tylko się ośmieszają, a efekty zerowe.