Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnyJESTtenSWIAT

Boże jakiego mam doła.. tragedia, ciężki stan

Polecane posty

Gość Oliwia

Tez cie rozumiem. Tez tak mam. Mam 32 lata i jestem sama. Tak bardzo brakuje mi kogoś obok, faceta bo i seksu mi brakuje. Latwo mowic innym zajmij sie czyms praca silownia. 24 godziny na dobe nie da sie czyms zajac.

Mam nadzieje ze jeszcze kogos spotkam 😕

Gość gość
44 minuty temu, Gość Oliwia napisał:

Tez cie rozumiem. Tez tak mam. Mam 32 lata i jestem sama. Tak bardzo brakuje mi kogoś obok, faceta bo i seksu mi brakuje. Latwo mowic innym zajmij sie czyms praca silownia. 24 godziny na dobe nie da sie czyms zajac.

☹️😢Witaj w klubie. 

Ja co prawda mam osobę która chce ze mną być i niby chce układać se ze mną życie ale jednocześnie musiałabym godzić się na skoki w bok. A to nie dla mnie. Chory układ. Chory człowiek. To nie miłość. Ja chcę faceta na wyłączność. I nie uważam się za egoistke bo dla mnie 3 w 1 związku to tłok. 

Gość Oliwia
8 minut temu, Gość gość napisał:

☹️😢Witaj w klubie. 

Ja co prawda mam osobę która chce ze mną być i niby chce układać se ze mną życie ale jednocześnie musiałabym godzić się na skoki w bok. A to nie dla mnie. Chory układ. Chory człowiek. To nie miłość. Ja chcę faceta na wyłączność. I nie uważam się za egoistke bo dla mnie 3 w 1 związku to tłok. 

Czyli jednak nie jetes tak calkiem w takim samym klubie jak my.

Tez współczuję chorego związku ale to nie to samo co samotnosc.

Ja nie mam sie do kogo przytulic, z kim pogadac, nikt mnie nie dotyka, nie caluje... ehh...

Gość nie bajka
13 godzin temu, Gość Oliwia napisał:

księcia raczej nie spotkasz, więc zejdź na ziemie z wymaganiami i się ktoś realistyczny trafi

Gość generalnie pomyśl
12 godzin temu, Gość Oliwia napisał:

Czyli jednak nie jetes tak calkiem w takim samym klubie jak my.

Tez współczuję chorego związku ale to nie to samo co samotnosc.

Ja nie mam sie do kogo przytulic, z kim pogadac, nikt mnie nie dotyka, nie caluje... ehh...

bo nikom nie dajesz dostępu do siebie, czymś musisz odstraszać, pomyśl co to może być