Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksana

głośny seks (sąsiedzi).

Polecane posty

Gość roksana

Witajcie. Od jakiegoś czasu pracuje jako opiekunka do dzieci, głównie w weekendy. Od niedawna podczas gdy opiekuje się dziećmi za ściany słyszę sąsiadów uprawiających głośny seks a w zasadzie to słyszę głównie sąsiada który głośno komentuje: ''dochodzę wysuń język'' ''głębiej mocniej ciągnij'' ''patrz na mnie'' ''zgarnij wszystko'' ''nie wypluwaj'' ''mąż ci tak nie robi''. Co zrobić w takiej sytuacji? Sama pewnie bym starała się nie zwracać na to uwagi ale chodzi mi o dzieci, sama powinnam zainterweniować czy powiedzieć rodzicom dzieci?

18 minut temu, Gość roksana napisał:

Witajcie. Od jakiegoś czasu pracuje jako opiekunka do dzieci, głównie w weekendy. Od niedawna podczas gdy opiekuje się dziećmi za ściany słyszę sąsiadów uprawiających głośny seks a w zasadzie to słyszę głównie sąsiada który głośno komentuje: ''dochodzę wysuń język'' ''głębiej mocniej ciągnij'' ''patrz na mnie'' ''zgarnij wszystko'' ''nie wypluwaj'' ''mąż ci tak nie robi''. Co zrobić w takiej sytuacji? Sama pewnie bym starała się nie zwracać na to uwagi ale chodzi mi o dzieci, sama powinnam zainterweniować czy powiedzieć rodzicom dzieci?

Idź i pomóż sąsiadowi

Gość Kulu

Powiedz rodzicom dzieci. To ich sasiedzi i jeśli uznamą,ze nic z tym robić nie będą, to Ty nie masz takiego obowiązku. Mozesz co najwyżej postukac w ścianę by wiedzieli ze słyszysz.;)

Gość Jhigh
12 godzin temu, Gość roksana napisał:

Dobre