Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gosc

Gotowanie rosolu-kilka pytań dla osób które gotuje

Polecane posty

Gość gość

1 tak długo jak możliwe, wtedy rosół będzie bogatszy w smaku

2 wyrzucić, a co

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
54 minuty temu, Gość Gosc napisał:

1. Jak dlugo gotowac. Co robic z miesem z rosolu.

Jak to ile?Aż mięso będzie miękkie. Mięso się zjada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość
59 minut temu, Gość Gosc napisał:

1. Jak dlugo gotowac. Co robic z miesem z rosolu.

Mój tato gotuje 10 godzin. Mięso mieli i robi farsz do pierogów pół na pół z kaszą gryczaną - pyszne 😄

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Znudzona

1,5 godz.na malym ogniu.Mieso poleje oliwa z oliwek   i  lux.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość :):)
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

10 h to chyba rosol krem od razu 😂😍

🤣😂🤣

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość

Gotował ktoś rosół z gołębia? Jak byłam mała, to ojciec chodował gołębie i mama jak gotowała rosół, to tylko z gołębia. Mięsko było delikatne, ssało się delikatne kosteczki, pyszne. Dziś kupuję skrzydełka i nóżki kurczaka i z tego gotuję rosół. Jedynie co nie lubię, to skórę, ale mąż ją zjada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Komentujesz jako gość. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×