Agalusia 0 Napisano Listopad 12, 2019 Hejka proszę o pomoc Mam 18 lat uprawiała sex z moim chłopakiem w trzeci dzień dni płodnych . Nie zabespieczaliśmy się i mój chłopak skończył we mnie . Jakie są szanse że jestem w ciąży !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 13, 2019 Duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 15, 2019 Żeby zajść w ciążę to nie musi skończyć w Tobie. W preejakulacie są plemniki i może dojść do zapłodnienia. Ale nie martw się jest szansa że plemniki zginęły gdzieś po drodze zanim doszły do jajeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 15, 2019 Nawet jakbyś nie miała dni płodnych, to i tak jest duża szansa zajścia w ciążę. Plemniki w pochwie mogą przeżyć nawet kilka dni i gdy nastąpi owulacja to wtedy zachodzi do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati925 0 Napisano Grudzień 31, 2019 Droga Agalusio! I jak? Coś już wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach