Gość Ewelina Zgłoś post Napisano 12 Listopad Muszę Ci coś napisać Krzysiu ja myślę że to jest przeznaczenie wiesz gdzie nie spojrze to widzę albo krakowskie rejestracje albo imię Krzysiu ja myślę że to są pewne znaki, których nie można nie widzieć Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miras Zgłoś post Napisano 12 Listopad ja mam podobnie. widze wszędzie lodzkie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano 12 Listopad Marta znowu się nachlała wina w samotności i wariuje Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Zgłoś post Napisano 12 Listopad Ewelina pamiętaj o tym że Ciebie kocham:* Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TAJEMNICZA Zgłoś post Napisano 12 Listopad Zastanawiam się czy da się uciec od przeznaczenia hehe jak myślisz Krzysiu ? Umiem szybko biegać myślę że to wystarczy żeby uciekać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina Zgłoś post Napisano 12 Listopad 4 minuty temu, Gość Krzysztof napisał: Ewelina pamiętaj o tym że Ciebie kocham:* Ja Ciebie też kocham Tylko Twoja Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Zgłoś post Napisano 12 Listopad Uciec nie uciekniesz ,) natomiast możesz zmienić 5 minut temu, Gość TAJEMNICZA napisał: Zastanawiam się czy da się uciec od przeznaczenia hehe jak myślisz Krzysiu ? Umiem szybko biegać myślę że to wystarczy żeby uciekać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Zgłoś post Napisano 12 Listopad 4 minuty temu, Gość Ewelina napisał: Ja Ciebie też kocham Tylko Twoja Twój na zawsze Krzysztof:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina Zgłoś post Napisano 12 Listopad Przed chwilą, Gość Krzysztof napisał: Uciec nie uciekniesz ,) natomiast możesz zmienić Hmm ale ja nie chce nic zmieniać niech będzie tak jak ma być Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haha Zgłoś post Napisano 12 Listopad ale dżołk Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewiadoma Zgłoś post Napisano 12 Listopad 6 minut temu, Gość TAJEMNICZA napisał: Zastanawiam się czy da się uciec od przeznaczenia hehe jak myślisz Krzysiu ? Umiem szybko biegać myślę że to wystarczy żeby uciekać Kim ty jesteś i skąd znasz czyjeśprzeznaczenie? Tego nikt nie zna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Zgłoś post Napisano 12 Listopad 4 minuty temu, Gość Ewelina napisał: Hmm ale ja nie chce nic zmieniać niech będzie tak jak ma być Nie uciekaj;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina Zgłoś post Napisano 12 Listopad 1 minutę temu, Gość Krzysztof napisał: Nie uciekaj;) Chcę być z Tobą Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach