Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola

klapsy

Polecane posty

Gość pola

Ostatnio odkryłam , że mój mężczyzna lubi klapsy. Kładzie mi się na kolana nastawia i o nie prosi. Nie powiem tak mnie to zaskoczyło , że nie wiedziałam co zrobić. Tak jakoś dziwnie sie czułam. Panowie wy też tak macie czy tylko mi wydaje sie to takie niecodzienne ...

Gość Rafal

Widocznie twojego faceta kręci spanking. Zazwyczaj to my dajemy wam kobitki klapsy, ale jest również mały odsetek pamów, których podniecają klapsy od dziewczyn...

Gość gość

facet zażartował, że byłam niegrzeczna i należą mi się klapsy. Tak po prostu, nie w sytuacji łóżkowej, ale w trakcie dnia chciał mnie przełożyć przez kolana i dać parę klapsów. Zaskoczona potraktowałam to żartobliwo - pieszczotliwie i dlatego nie oponowałam ale on z pełną powagą zsunął mi jeansy do kolan i majtki też. To już bardzo mnie zawstydziło i zdziwiło bo po co do paru klapsów zsuwać stringi które i tak nic nie osłaniały pośladków.

Okazało się że lubi takie zabawy. Mi to specjalnej przykrości nie sprawiało, klapsy były bardzo umiarkowane a dreszczyk emocji przy tym niewątpliwy. Ale na wszelki wypadek postawiłam warunek - jak on to i ja też. Ręki szkoda więc pasek. Tak go kręciło dawaćmi klapsy że się zgodził. Tyle że ja zawsze w sypialni, na golasa rozciągnięty na łóżku, no i jak pasek w ręku to nie po to żeby pogłaskać, ale zwykle 3-5 pociągnięć, max 10. Po takim wstępie ja mokra w kroku na maksa a on nakręcony tak że seks nie miał końca, przerwy tylko na oliwkowanie cipki i dalej.