Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jakie narodowości kobiet są najbardziej miłe i kobiece?

Polecane posty

Gość Leo
2 minuty temu, Gość rooooar napisał:

Kontynuując, uważam, że porównywanie Czeszek do kobiet z zachodniej europy jest bardzo niesprawiedliwe, bo tam jeszcze społeczeństwo nie jest tak rozpie'rdolone jak np Niemieckie, gdzie Niemki mają więcej męskich cech niż tamtejsi faceci - bez kitu! xD Mimo, że Czeszki na żony się nie nadają, to są kobiece i bardzo ładne, na pewno nie mają ostrych rysów twarzy, są jak najbardziej słowiańskie z wyglądu. (miało być *które w poprzednim poście)

Zgadzam się. Nie wiem skąd temu de'bilowi wzięło się, że Czeszki mają ostre rysy twarzy... No chyba, że był w Niemczech i myślał, że jest w Czechach, to wtedy miałoby to sens...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jakbyś nie był tłukiem bez szkoły to byś wiedział że Czesi mają od groma genów celtyckich i germańskich, mało genów słowiańskich , nawet większość Czechów nazywa się bardziej jak Niemcy niż Słowianie, np karel gott lub vaclav klaus

Czeszki też najmniej przypominają słowianki bo typowa słowiańska uroda to słodka okrągłą buzia u kobiet, Czeszki najczęściej mają bardzo pociagle głowy typowe dla Niemek

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Leo napisał:

Zgadzam się. Nie wiem skąd temu de'bilowi wzięło się, że Czeszki mają ostre rysy twarzy... No chyba, że był w Niemczech i myślał, że jest w Czechach, to wtedy miałoby to sens...

Najładniejsze słowianki to Rosjanki i ukrainki , polki średnie, Czeszki i slowaczki słabe 

Gość Leo
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakbyś nie był tłukiem bez szkoły to byś wiedział że Czesi mają od groma genów celtyckich i germańskich, mało genów słowiańskich , nawet większość Czechów nazywa się bardziej jak Niemcy niż Słowianie, np karel gott lub vaclav klaus

Ku'rwa ile w Niemczech jest ludzi, którzy mają na nazwisko np Novitski, Pawlik, Lewicki i myślisz, że ci ludzie uważają się za Polaków? Mają jakiś tam Polskich przodków ze strony dziadów czy pradziadów i tyle, i nikt ich słowiańskim narodem nie nazywa przez to xD

Po prostu jak dwa kraje ze sobą sąsiadują, to często ludzie migrują na przestrzeni wieków i im bliżej granicy tym więcej obco brzmiących nazwisk.

Gość zgfcbn

musze cie zmartwic.Polki.Mieszkam za granica.wszystkie tu narodowosci.Polki dobre serce maja,gotuja smacznie.Sa zadbane i tolerancyjne.Niemki to wyzwolone babochlopy ,Ruskie tylko bogatych chca,materialistki i pustaki.Chinki ozieble .Czeszki patola.Francuski wredne .Wloszki zarozumiale i flejtuchy

Gość zgfcbn

musze cie zmartwic.Polki.Mieszkam za granica.wszystkie tu narodowosci.Polki dobre serce maja,gotuja smacznie.Sa zadbane i tolerancyjne.Niemki to wyzwolone babochlopy ,Ruskie tylko bogatych chca,materialistki i pustaki.Chinki ozieble .Czeszki patola.Francuski wredne .Wloszki zarozumiale i flejtuchy

Gość 0000
Przed chwilą, Gość zgfcbn napisał:

Bredzisz jak potluczona

Gość SieLanka

Gościu jedz se do Pakistanu przyjmij islam i będziesz se gardził i robił z kobietą co tylko się Tobie zamarzy.. żal mi takich zakompleksionych facetów ...

Gość 0000
2 minuty temu, Gość Leo napisał:

Ku'rwa ile w Niemczech jest ludzi, którzy mają na nazwisko np Novitski, Pawlik, Lewicki i myślisz, że ci ludzie uważają się za Polaków? Mają jakiś tam Polskich przodków ze strony dziadów czy pradziadów i tyle, i nikt ich słowiańskim narodem nie nazywa przez to xD

Po prostu jak dwa kraje ze sobą sąsiadują, to często ludzie migrują na przestrzeni wieków i im bliżej granicy tym więcej obco brzmiących nazwisk.

No chyba nie powiesz że czeska fotomodelka jana pomyk to jakiś cud ? Albo petra Niemców niemcova dla mnie to one są średnie jak diabli

Gość 0000
Przed chwilą, Gość 0000 napisał:

No chyba nie powiesz że czeska fotomodelka jana pomyk to jakiś cud ? Albo petra Niemców niemcova dla mnie to one są średnie jak diabli

Petra nemcova**

Gość 0000
1 minutę temu, Gość 0000 napisał:

Petra nemcova**

Karolina kurkova to też nie jest jakaś piękność 

Gość SieLanka

Gościu Ty jedz sobie do Pakistanu przyjmij islam i będziesz mógł sobie robić z kobietą co tylko sobie zechcesz.Zal.mi takich zakompleksionych facetow..

Gość rooooar
2 minuty temu, Gość 0000 napisał:

Ja nie patrzę na modelki tylko na zwykłych ludzi na ulicach czeskich miast. Śmieszą mnie te zarzuty, że Czesi to nie słowiański naród, bo jak przejdziesz się po Libercu, Brnie czy Pradze i spojrzysz na typowego faceta czy kobietę czeską to gęby mają bardzo podobne do Polaków. Może my też germański czy celtycki naród jesteśmy xD

Gość Jsjsj
2 minuty temu, Gość rooooar napisał:

Ja nie patrzę na modelki tylko na zwykłych ludzi na ulicach czeskich miast. Śmieszą mnie te zarzuty, że Czesi to nie słowiański naród, bo jak przejdziesz się po Libercu, Brnie czy Pradze i spojrzysz na typowego faceta czy kobietę czeską to gęby mają bardzo podobne do Polaków. Może my też germański czy celtycki naród jesteśmy xD

Nie mają podobnych twarzy 

Gość rooooar
Przed chwilą, Gość Jsjsj napisał:

Nie mają podobnych twarzy 

Nie będę ci pokazywał zdjęć znajomych, ale wierz sobie w co tam chcesz. 😉

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To tak samo jak polki , ale one chociaż umieja gotować i się uśmiechnąć 

a długo dasz radę żreś tylko japońskie żarcie, bo to jednak specyficzna kuchnia. Nie usmazy ci schabowego, ani nie zrobi pomidorowe. Lubisz kleisty ryż i surowe ryby?

Gość Oooooop

Widac ze macie problemy z odnalezieniem bratniej duszy I stworzeniem glebokiej relacji, musicie oplynac kulke by wasze badania byly dokladniejsze, z poznaniem tej ilosci kobiet zapiskami zejdzie sie z 20 lat:)

Gość Misio

Ja zdecydowanie wybieram Polki. Są wspaniałe poprostu je kocham. Miałem doczynienia z Rosjankami, moja pierwsza była Rosjanką. Poznałem również Turczynki, Białorusinki, Czeszki, Ukrainki i Niemki. Ale najwspanialsze są Polki, dziękuję losowi że urodziłem się Polakiem, przebywanie z tymi kobietami jest dla mnie zaszczytem. Nie rozumiem Polaków, którzy decydują się na związek z cudzoziemka. 

Gość gość

Jestem kobietą i jeśli chodzi o Azjatki to uważam,  że Filipinki są bardzo sympatyczne i kobiece, najmniej Chinki. 

Gość gość

To zależy od charakteru i szczęścia. Jednak 2 relacji nie zapomnę.

Wenezuela i Turcja. Niestety w przypadku Turcji potrzeba bardzo wiele czasu aby kobieta zaufała obcokrajowcowi. Jak już jednak to zrobi i zaufa to taka relacja ma niesamowity wymiar. One są niesamowicie dumne ze swojej kultury i cenią czystość przedmałżeńską o wiele bardziej niż kobiety z zachodu czy z chociażby z Polski.

Gość gość
22 minuty temu, Gość gość napisał:

To zależy od charakteru i szczęścia. Jednak 2 relacji nie zapomnę.

Wenezuela i Turcja. Niestety w przypadku Turcji potrzeba bardzo wiele czasu aby kobieta zaufała obcokrajowcowi. Jak już jednak to zrobi i zaufa to taka relacja ma niesamowity wymiar. One są niesamowicie dumne ze swojej kultury i cenią czystość przedmałżeńską o wiele bardziej niż kobiety z zachodu czy z chociażby z Polski.

To już rozumiem dlaczego wolą żenić się z kobietami ze swoich krajów. (z Turcji) 

Gość ciekawski
13 godzin temu, Gość zgfcbn napisał:

Które się najlepiej rypią? 😉

Gość 098765432
15 godzin temu, Gość rooooar napisał:

A to ciekawe, bo jak pracowałem w UK to słyszałem od Angoli opinie, że Polki są bardzo zaborcze i zawsze pilnują i kontrolują swoich facetów. Koleś nie mógł się nadziwić, że Polka dzwoni do swojego faceta jak ten jest w pubie z kumplami by zapytać co tam słychać, w domyśle go skontrolować of course.

ja też to często słyszę, że polskie kobiety są zaborcze.

Gość ech

Miłe - wszystkie oprócz Polek.

Kobiece - głównie Słowianki wschodnie i południowe.