Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona

Co sądzicie o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość góral
8 minut temu, Gość Zmartwiona napisał:

Czuje się wszystkiemu winna, praca, dom, dzieci. A tu takie komentarze jeszcze... 

Ile dajesz mu swojego czasu w tygodniu? Tylko ty i on? pewnie zero. A tamta mu daje czas i uwage. Rozumiesz już?

Zamiast się wkuurwiać czy beczeć zacznij coś z tym robić, daj facetowi uwage i odbij go tej drugiej, pokaż że ci na nim zależy i o niego zawalcz. Chyba że go nie kochasz to inna beczka.

Gość gość  ciekawa

Zmartwiona nie przejmuj się ,bo samce się pobudziły i kwiczą z własnymi rozterkami i się wyżywają.

Gość regulamin
7 minut temu, Gość Zmartwiona napisał:

Wiem od jakiegoś tygodnia. Teraz niech zapomni o seksie. Kazałam mu z nią skończyć ale teraz to tym bardziej będzie używał na boku. Nie chcę zrobić z siebie ...ki, chciałbym jej chociaż powiedzieć co o niej sądzę. Jak byście postąpili na moim miejscu? 

chcesz to rozwalić do końca czy jeszcze poskładać do kupy?

Gość M45
8 minut temu, Gość gość napisał:

A co ty wiesz o ich życiu seksualnym ,że tak piszesz no co G....NO,

jakby mu opróżniała codziennie jaja to by nie miał ani siły ani ochoty ruhać innej, prosta matematyka, nie fizyka kwantowa

Gość Zmartwiona

To nie tak ze nie spalismy razem. 2 razy w miesięcy był seks. Jeśli chodzi o badania to nawet nie myślałam o tym. Myślisz że jest duże prawdopodobieństwo zarażenia? 

Gość Zmartwiona
4 minuty temu, Gość M45 napisał:

jakby mu opróżniała codziennie jaja to by nie miał ani siły ani ochoty ruhać innej, prosta matematyka, nie fizyka kwantowa

A ty rozumiesz że kobieta z wiekiem traci libido? Może ona by codziennie mu dawała ale są obowiązki praca i dzieci zrozum to... 

Gość Zmartwiona

Czyli według większości wychodzi na to że ja jestem winna bo tamta daje mu kiedy on chce.. 

Gość gość  ciekawa
3 minuty temu, Gość regulamin napisał:

chcesz to rozwalić do końca czy jeszcze poskładać do kupy?

TU JUŻ NIE MA CO SKŁADAĆ. Jak można kochać się z facetem ,który zdradził i mieć to ciągle przed oczami. Jak r...a inną ,bo ja bym nie potrafiła.

Gość Zmartwiona
Przed chwilą, Gość gość ciekawa napisał:

TU JUŻ NIE MA CO SKŁADAĆ. Jak można kochać się z facetem ,który zdradził i mieć to ciągle przed oczami. Jak r...a inną ,bo ja bym nie potrafiła.

Dokładnie ja tak samo myślę, teraz to tym bardziej nie zrobię tego z nim. Niech idzie do niej. 

Gość gość  ciekawa
5 minut temu, Gość Zmartwiona napisał:

A ty rozumiesz że kobieta z wiekiem traci libido? Może ona by codziennie mu dawała ale są obowiązki praca i dzieci zrozum to... 

A ile masz lat?

Gość Zmartwiona
3 minuty temu, KermitZaba napisał:

Dwa razy to wydaje się dość rzadko, on nic nie mówił? A co do prawdopodobieństwa, to takie samo, jak byś podeszła do obcego faceta z brzegu i zaczęła uprawiać z nim seks, chyba ze twój mąż jest mogą ostrożny, w tym temacie i poszedł zrobić z nią badania, co szczerze wątpię. Prawdopodobieństwo jest zawsze, to wystarczy, by się upewnić. Choć subiektywnie, myślę, że stosunkowo małe, zależy czym... Gorzej jak ona jest Ukrainką, wtedy rośnie.

Nie jest Ukrianka. Jak już mówiłam wcześniej praca, dom, obowiązki dzieci nie ma czasu na seks. Czuje się teraz winna, cholernie mnie to boli. 

Gość Zmartwiona
Przed chwilą, Gość gość ciekawa napisał:

A ile masz lat?

Ja mam 40na on 43

Gość Zmartwiona

KermitZaba dziękuję za te słowa, rozmawialiśmy o tym ale tak jak mówiłam on zamiast spędzać czas z rodziną to woli towarzystwo innej pani 

Gość Mamusia

Zmartwienia -  moja rada jest taka - idź do fryzjera, kosmetyczki, na masaż, kup sobie fajną ...enkę, zostaw dzieci pod opieką męża ( w końcu ojciec), rozejrzyj się czy nie ma wokół Ciebie jakiegoś miłego kolegi któremu się nudzi w ten długi jesienny wieczór i wyjdź na miasto, do kina, na kolację itp. Ewentualnie bierz przyjaciółkę pod pachę i idźcie się pobawić. Twój mąż nie jest jedynym facetem na świecie i szkoda na niego Twoich nerwów. Zrób dla siebie coś dobrego.

Ps. Jestem pewna że będzie chciał wrócić, pamiętaj że zemsta najlepiej smakuje na zimno. Powodzenia i głowa do góry!

Gość Milusiaa
Przed chwilą, Gość Mamusia napisał:

Zmartwienia -  moja rada jest taka - idź do fryzjera, kosmetyczki, na masaż, kup sobie fajną ...enkę, zostaw dzieci pod opieką męża ( w końcu ojciec), rozejrzyj się czy nie ma wokół Ciebie jakiegoś miłego kolegi któremu się nudzi w ten długi jesienny wieczór i wyjdź na miasto, do kina, na kolację itp. Ewentualnie bierz przyjaciółkę pod pachę i idźcie się pobawić. Twój mąż nie jest jedynym facetem na świecie i szkoda na niego Twoich nerwów. Zrób dla siebie coś dobrego.

Ps. Jestem pewna że będzie chciał wrócić, pamiętaj że zemsta najlepiej smakuje na zimno. Powodzenia i głowa do góry!

Kolejna ...ka która myśli że fryzier coś pomoże. Ile ty masz lat ...ko? 

Gość Mamusia

Zmartwiona - nie słuchaj tych defetystów (Milusiaa - wygoogluj sobie znaczenie tego słowa).

Masz szansę zbudować siebie na nowo, spróbuj dostrzec możliwości. Trzymam kciuki 

Gość Zmartwiona

Dziękuję za miłe słowa. Narazie to nie mogę jeść, spać zwolnienie wzialam na 2 tygodnie z pracy. Nie wiem jak to będzie. 

Gość Jgghjkj
2 godziny temu, Gość Zmartwiona napisał:

Wiecie, chodzi o to że jakby to była kobieta na jedną noc taka do której by się nie przywiązał  po prostu głupi wybryk inaczej bym na to patrzała. A to jest typowy romans, nie tylko seks. Czuje się podle. 

Dziwne masz podejście. Poważnie byś wybaczyła facetowi, gdyby przespał się z jakąś k,u,r,w,ą? I że to nic strasznego? Dla mnie to obrzydliwe, bym się brzydziła...

Gość Qwerty
1 godzinę temu, Gość Zmartwiona napisał:

Dziękuję za miłe słowa. Narazie to nie mogę jeść, spać zwolnienie wzialam na 2 tygodnie z pracy. Nie wiem jak to będzie. 

Po prostu weź rozwód. Co za problem? Chyba że jesteś na jego utrzymaniu. Innego powodu nie widzę żeby siedzieć z takim zerem...

Gość Gość

Znajdź sobie kochanka to ci się humor poprawi. Tylko dēbilka byłaby stratna w takiej sytuacji.

Gość szaarŕriikkkkk

W chorym związku jak w polityce...większość trzeba zmuszać do dymisji bo nie czują swojej misji...😊

Gość Zuza

Przeciez dobrze widac z postow “zmartwionej” ze nie rozwaza ona odejscia od meza a jedynie probuje sie odnalezc w sytuacji. Mysle ze autorka wie ze wiecej straci gdy odejdzie (maz wolny wpadnie w ramiona kochanki a ona zostanie z alimentami I obnizonym poziomem zycia swoim I dzieci). Tu nalezaloby rozwazyc czy autorke tak zabolal ten romans bo zaburza (lub ewentualnie odbierze) jej bezpieczenstwo finansowe, czy ze stracila ukochana dusze, bez ktorej zadne dobra tego swiata nie maja znaczenia

Gość Zmartwiona

Dziękuję kochane za wsparcie. Nie rozważam żadnego rozwodu, dużo bym straciła na tym, po drugie posiadamy dzieci. Zresztą mam 40 lat i wszystko od nowa? Ale nie umiem z nim niczego zrobić ze względu na tą zdradę. 

Gość Zuza

Czego mianowicie nie umiesz z nim zrobic ze wzgledu na zdrade? Tu sama odpowiedzialas sobie dlaczego maz poszedl gdzie indziej. Tam ma zakochana 25-latke.., w domu kobieta dla ktorej przede wszystkim wazne jest bezpieczenstwo finansowe jej (twoje) I dzieci.. czyli czuje sie jak dostarczacz mamony. Poudawaj kobieto choc troche, pohisteruzuj ze cie zdradza.. inaczej pojdzie w dluga jak nic

Gość M45
9 godzin temu, Gość Zmartwiona napisał:

No to nie dziw się że on zdradza, sama jesteś winna

Gość hejj
6 godzin temu, Gość Zmartwiona napisał:

Dziękuję kochane za wsparcie. Nie rozważam żadnego rozwodu, dużo bym straciła na tym, po drugie posiadamy dzieci. Zresztą mam 40 lat i wszystko od nowa? Ale nie umiem z nim niczego zrobić ze względu na tą zdradę. 

Zacznij mu dawać doopy porządnie, popraw wygląd, jakieś seksowne ciuszki, jak nie umiesz dobrze się ruhać to jakieś p0rnole pooglądaj i zobacz jak tam laski robią i jak kwiczą gdy je facet dyma. Nie bądź nudna to będzie ruhał ciebie a nie inne, proste. Inaczej będziecie tylko współlokatorami i będzie to pseudo małżeństwo.