Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona

Co sądzicie o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość Zmartwiona

Jakbyście się dowiedziały że Wasz mąż zdradza was z młodsza o 15 lat (od niego) kobieta.?Nie jest to tylko zdrada fizyczna ale także emocjonalna, smsy codziennie rozmowy po minimum 2 h dziennie przez komórkę do tego spotkania minimum raz w tygodniu.. 

Gość Nata

Wiej dziewczyno, zerwij z nim. Zdrada to nie tylko skoki w bok ale i emocjonalna też, może nawet gorsza jest. Od razu bym się rozstała. 

Gość Gość

W jaki sposób się dowiedziałaś

Gość gość  ciekawa
22 minuty temu, Gość Zmartwiona napisał:

Jakbyście się dowiedziały że Wasz mąż zdradza was z młodsza o 15 lat (od niego) kobieta.?Nie jest to tylko zdrada fizyczna ale także emocjonalna, smsy codziennie rozmowy po minimum 2 h dziennie przez komórkę do tego spotkania minimum raz w tygodniu.. 

Kopnij dziada w tyłek bo to nie jest facet dla ciebie. Podziękuj temu panu niech spływa bo to nie mąż tylko latawiec ,w którą stronę powieje w tą poleci.

Gość gość  ciekawa
12 minut temu, Gość gość ciekawa napisał:

Kopnij dziada w tyłek bo to nie jest facet dla ciebie. Podziękuj temu panu niech spływa bo to nie mąż tylko latawiec ,w którą stronę powieje w tą poleci.

miało być ,w którą stronę powieje wiatr tam poleci.

Gość hrrup
1 godzinę temu, Gość Zmartwiona napisał:

nie gadasz z nim ani go nie kochasz to robi to inna, bo facet tylko do czasu znosi bycie zaniebywanym

Gość Zmartwiona

Niestety dowiedziałam się od zaufane osoby bo podejrzewałam od 2 miesięcy a to ponoc trwa już od stycznia. Czy to normalne żeby mąż z kochanka codziennie rozmawiał przez telefon, wysyłać smsy,  seks tez pewnie był częsty. 

Gość fuzja
58 minut temu, Gość Nata napisał:

Wiej dziewczyno, zerwij z nim. Zdrada to nie tylko skoki w bok ale i emocjonalna też, może nawet gorsza jest. Od razu bym się rozstała. 

Ty to byś zrywała z byle powodu, jesteś niestabilna psychicznie i dziecinna.

Gość Hahahah
Przed chwilą, Gość fuzja napisał:

Ty to byś zrywała z byle powodu, jesteś niestabilna psychicznie i dziecinna.

Z byle powodu że mąż rok czasu prawie bzykal regualnie inna to dziecinny powód? 

Gość M45
2 minuty temu, Gość Zmartwiona napisał:

Niestety dowiedziałam się od zaufane osoby bo podejrzewałam od 2 miesięcy a to ponoc trwa już od stycznia. Czy to normalne żeby mąż z kochanka codziennie rozmawiał przez telefon, wysyłać smsy,  seks tez pewnie był częsty. 

całkiem normalne, nic z nim nie jest źle, a tobie co to przeszkasza? zazdrosna czy co? daj chłopu żyć

Gość Zmartwiona

Do tego miał swoje złe dni gdy był przygniebiony pewnie wtedy martwił się co ona robi albo był z nią sklocony. Nie wiem co o tym myśleć. Byście wybaczyly zdradę emocjonalna? Fizyczna bardzo boli, czytałam ich smsy i wypisywał co by jej zrobił. Zdradził i emocjonalnie i fizycznie. Nie mogę w nocy spać. 

Gość Zmartwiona
1 minutę temu, Gość M45 napisał:

całkiem normalne, nic z nim nie jest źle, a tobie co to przeszkasza? zazdrosna czy co? daj chłopu żyć

Bo jestem jego żona. Ty tak na poważnie??? 

Gość fuzja
4 minuty temu, Gość Hahahah napisał:

Z byle powodu że mąż rok czasu prawie bzykal regualnie inna to dziecinny powód? 

bzykał inną ale jest z tobą, więc o co pretensja? Pobawi się tamtą i tyle, wraca do ciebie. Wy kobiety to jakieś nierozumne.... co z tego że inną bzyka? No co? Widocznie go nie zaspokajasz i musi szukać innej do zabawy, chyba normalne. Biedak z niego i tyle, jeszcze ma żone z pretensjami.

Gość Zmartwiona
Przed chwilą, Gość fuzja napisał:

bzykał inną ale jest z tobą, więc o co pretensja? Pobawi się tamtą i tyle, wraca do ciebie. Wy kobiety to jakieś nierozumne.... co z tego że inną bzyka? No co? Widocznie go nie zaspokajasz i musi szukać innej do zabawy, chyba normalne. Biedak z niego i tyle, jeszcze ma żone z pretensjami.

Jesteś facetem? 

Gość koncepcja
3 minuty temu, Gość Zmartwiona napisał:

Do tego miał swoje złe dni gdy był przygniebiony pewnie wtedy martwił się co ona robi albo był z nią sklocony. Nie wiem co o tym myśleć. Byście wybaczyly zdradę emocjonalna? Fizyczna bardzo boli, czytałam ich smsy i wypisywał co by jej zrobił. Zdradził i emocjonalnie i fizycznie. Nie mogę w nocy spać. 

Jesteś zwykle zazdrosna, to jest grzech. Byś wolała aby z tobą tak pisał, prawda? Czemu nie pisze tak z tobą? Pewnie stałaś się nudziarą i marudą.

Gość gość
4 minuty temu, Gość M45 napisał:

Poje...ny jesteś

Gość M45
4 minuty temu, Gość Zmartwiona napisał:

żona powinna dbać o swojego faceta, a ty o niego przestałaś dbać, więc ma prawo iść w ramiona innej bo ty nawalasz

Gość Zmartwiona

Wy ludzie tak na serio? Jestescie za tym aby Wasz mąż zdradzał? Jestem załamana nie mogę po nocach spać. Wziął młodsza bo nie ma obowiązków typu dzieci, dom itp. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość fuzja napisał:

Wyp....aj głupi deb....lu

Gość Zmartwiona
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Wyp....aj głupi deb....lu

Dzięki za wsparcie. Ogólnie co myślisz o tej sytuacji? 

Gość M45
7 minut temu, Gość Zmartwiona napisał:

Bo żona to chłop ma cierpieć jak jakiś niewolnik gdy go olewasz? zejdź na ziemie kobieto....

Gość gość
3 minuty temu, Gość Zmartwiona napisał:

Wy ludzie tak na serio? Jestescie za tym aby Wasz mąż zdradzał? Jestem załamana nie mogę po nocach spać. Wziął młodsza bo nie ma obowiązków typu dzieci, dom itp. 

Kochana nie słuchaj tych namiastek facetów . ONI SĄ MOCNI TU NA FORUM.

Gość Zmartwiona

Wiecie, chodzi o to że jakby to była kobieta na jedną noc taka do której by się nie przywiązał  po prostu głupi wybryk inaczej bym na to patrzała. A to jest typowy romans, nie tylko seks. Czuje się podle. 

Gość M45
7 minut temu, Gość gość napisał:

Poje...ny jesteś

Jakby o niego dbała, dawała duupy i naprawde kochała to by nie musiał szukać innej. Facet po prostu widzi że ona ma go gdzieś, jest tylko jej potrzebny do przynoszenia hajsu, więc ma ją w duupie i nie będzie się poniżał, robi swoje, zuch chłopak.

Gość Zmartwiona
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Kochana nie słuchaj tych namiastek facetów . ONI SĄ MOCNI TU NA FORUM.

Czuje się wszystkiemu winna, praca, dom, dzieci. A tu takie komentarze jeszcze... 

Gość Dbaj lub wypadaj
8 minut temu, Gość Zmartwiona napisał:

Zajmujesz się nim? Dbasz o niego? Robisz mu pałke z połtkiem? Zakładam że 3X = nie, więc co ty chcesz? Facet nic z tego związku z tobą nie ma, to związek na papierze tylko, ty już dawno go olewasz a teraz narzekasz że inną bzyka, DOBRZE ROBI, jemu też się od życia coś należy nie tylko marudząca i wymagająca baba.

Gość p0rnfun

Dzięki za wsparcie. Ogólnie co myślisz o tej sytuacji? 

nie dajesz mu szpary to poszedł w teren, przecież nie będzie ciągle trzepał do p0rnoli

Gość Zmartwiona
Przed chwilą, KermitZaba napisał:

Masz do tego prawo, to zrozumiałe. Powiem coś może nie na miejscu, ale dla własnego bezpieczeństwa, przestałbym z nim sypiać, ze względów zdrowotnych. Choć jeśli to długo trwało, ten jego romans, to pewnie ten manewr może być spóźniony. Długo już wiesz?

Wiem od jakiegoś tygodnia. Teraz niech zapomni o seksie. Kazałam mu z nią skończyć ale teraz to tym bardziej będzie używał na boku. Nie chcę zrobić z siebie ...ki, chciałbym jej chociaż powiedzieć co o niej sądzę. Jak byście postąpili na moim miejscu? 

Gość lorum

Wiecie, chodzi o to że jakby to była kobieta na jedną noc taka do której by się nie przywiązał  po prostu głupi wybryk inaczej bym na to patrzała. A to jest typowy romans, nie tylko seks. Czuje się podle. 

Jesteś zazdrosna że on do niej coś czuje a sama go odepchnełaś nie dając mu własnych emocji. Facet to nie robot, też ma uczucia. Zacznij o tym myśleć i coś naprawiać.

Gość gość
6 minut temu, Gość M45 napisał:

Jakby o niego dbała, dawała duupy i naprawde kochała to by nie musiał szukać innej. Facet po prostu widzi że ona ma go gdzieś, jest tylko jej potrzebny do przynoszenia hajsu, więc ma ją w duupie i nie będzie się poniżał, robi swoje, zuch chłopak.

A co ty wiesz o ich życiu seksualnym ,że tak piszesz no co G....NO,