Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what-is-going-on

Moj facet zabiera zuzyte prezerwatywy do domu:/

Polecane posty

Gość what-is-going-on

coz...po igraszkach, zauwazylam dopiero niedawno ze on chowa prezerwatywy z calym ladunkiem do swojej torby ( praca)..zawija w paier toaletowy  i chowa...:/.znamy sie ok.pol roku, bardzo czesto bywa no ale formalnie nie mieszkamy ze soba.spytalam go o to, to powiedzial ze z doswiadczenia wie ze kible sie zatykaja( oh, jak milo)..co jak co, ale smietnika sie dorobilam jakos do tej pory..ne rozumiem dlaczego nie wyrzuci do smieci jak tak bardzo sie boi o zdrowie mojej toalety..

wydaje mi sie to ..nie wiem jak to nazwac..chore?

ma ktos jakie przemyslenia

Gość what-is-going-on

Ja 36, on 34, wiec nie tez nie takie czasy zeby sie fascynowac i np.ogladac pod mikroskopem:)

Gość Kilia

Boi sie, ze pobierzesz nasienie z prezerwatywy i “wrobisz” go w dziecko.

Gość what-is-going-on

Kilia, przemknelo mi to przez mysl ale wydalo mi sie wrecz abstrakcyjne..myslisz ze naprawde tak jest?

Gość Wujek dobra rada

Na 99 procent tak jest. Wyobraz sobie taka sytuacje. On jest z toba praktycznie tylko dla sexu, ale ty jestes w nim zakochana do szalenstwa. Wiec zeby go usidlic zeby sie oswiadczyl trzeba by go przymusic. Ludzie w desperacji robia rozne glupie rzeczy i to tyczy sie obydwu plci.

Gość Eymyehemeh.e

Zabierz mu i powiedz że ty wyrzucisz

Gość Pusia
8 godzin temu, Gość what-is-going-on napisał:

a ktos jakie przemyslenia

czy chore to nie wiem ale chyba głupie. Pachnie jakąś obsesją albo lękiem. Myślę, że te pomysły, że mogłabyś palcem zapłodnić się jego nasieniem aby go złapać na dziecko są chyba dziecinadą , chociaż kiedyś może jakaś go tym straszyła.... oj, co stałoby się gdyby prezerwatywa pękła ... mój Boże - skichałby się ze strachu (lepiej stosuj pewniejszą antykoncepcję a prezerwatywy tylko dla zabezpieczania przed hiv).

Generalnie pachnie mi to jednak jakąś obsesją. Faceci z obsesjami to zły gatunek. Wystrzegaj się takich ... to moja dobra rada!

Gość Bfd

Zadna obsesja haha co za ...y. Czlowieku nie obsesja tylko najnormalniejsze w zyciu srodki zaradcze. Koles nie chce dzidziola to zeby miec spokojna glowe zabiera gumy. Proste. ... A do kolezanki, polykaj to problem z glowy bedzie 😛

Gość Pusia
22 minuty temu, Gość Bfd napisał:

Zadna obsesja haha co za ...y. Czlowieku nie obsesja tylko najnormalniejsze w zyciu srodki zaradcze. Koles nie chce dzidziola to zeby miec spokojna glowe zabiera gumy. Proste. ... A do kolezanki, polykaj to problem z glowy bedzie 😛

dla mnie to obsesja. Tylko dobrze jej radzę aby unikała facetów z obsesjami i innych desperatów

Gość Wiem co mówię
10 godzin temu, Gość what-is-going-on napisał:

coz...po igraszkach, zauwazylam dopiero niedawno ze on chowa prezerwatywy z calym ladunkiem do swojej torby ( praca)..zawija w paier toaletowy  i chowa...:/.znamy sie ok.pol roku, bardzo czesto bywa no ale formalnie nie mieszkamy ze soba.spytalam go o to, to powiedzial ze z doswiadczenia wie ze kible sie zatykaja( oh, jak milo)..co jak co, ale smietnika sie dorobilam jakos do tej pory..ne rozumiem dlaczego nie wyrzuci do smieci jak tak bardzo sie boi o zdrowie mojej toalety..

Boi się że pójdzie do domu, a ty "wlewkę" sobie zrobisz i będzie alimenty płacić 😄

Gość what-is-going -on

co za chaos.

bardzo wam wszystkim dziekuje za odpowiedzi..dalo mi to jasniejszy obraz sytuacji,  o to mi chodzilo.

w emocjach latwo to zagubic.

dzieki wam i niech was los szczodrze nagrodzi 🙂

Gość what-is-going -on
Dnia 16.11.2019 o 11:59, Gość Pusia napisał:

czy chore to nie wiem ale chyba głupie. Pachnie jakąś obsesją albo lękiem. Myślę, że te pomysły, że mogłabyś palcem zapłodnić się jego nasieniem aby go złapać na dziecko są chyba dziecinadą , chociaż kiedyś może jakaś go tym straszyła.... oj, co stałoby się gdyby prezerwatywa pękła ... mój Boże - skichałby się ze strachu (lepiej stosuj pewniejszą antykoncepcję a prezerwatywy tylko dla zabezpieczania przed hiv).

Generalnie pachnie mi to jednak jakąś obsesją. Faceci z obsesjami to zły gatunek. Wystrzegaj się takich ... to moja dobra rada!

dziekuje za dobra rade

Gość bank

Oddaje nasienie, dobrze za to placą.

Gość Karolina
Dnia 16.11.2019 o 05:02, Gość what-is-going-on napisał:

Kilia, przemknelo mi to przez mysl ale wydalo mi sie wrecz abstrakcyjne..myslisz ze naprawde tak jest?

Chłopak głupi nie jest zresztą dzisiaj nasienie to cenny towar.Wiesz ilu facetów nie może mieć dzieci i muszą kombinować in vitro? Bardzo dużo.

Może je sprzedawać do banku - choć nie wiem czy jest to właściwa procedura "dostarczenia"

Gość Gość

Twój facet to ...a jeśli myśl, że plemniki żyją tyle czasu,  że musi je chronić. 

Gość Gosc

Pierwszy madry i ostrozny chlopak opisany na tym forum to baby z niego psychola zrobia... Ehh.. szkoda gadac...

Gość Basior
1 godzinę temu, Gość Karolina napisał:

Chłopak głupi nie jest zresztą dzisiaj nasienie to cenny towar.Wiesz ilu facetów nie może mieć dzieci i muszą kombinować in vitro? Bardzo dużo.

Oj tam, może kondomy pierze, suszy, talkuje i znów jej małego w nich aplikuje? 😄

Gość Dajjal
Dnia 16.11.2019 o 04:48, Gość what-is-going-on napisał:

Patrzac na wasz wiek to moze faktycznie bac sie dziecka, zwlaszcza ze jestescie razem od niedawna, jest moze dobrze sytuowany?