Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka

co byście zrobili jakby facet powiedział coś takiego?

Polecane posty

Gość autorka

Na pierwszym naszym spotkaniu mieliśmy pojechać do kina, a facet po mnie przyjechał i powiedział, że szkoda benzyny i przejdźmy się. Taka zażenowana jeszcze nigdy nie bylam 😮 ale poszłam i żałuje..

Gość Kobieta

Myślę że 2 słowa za dużo powiedział SZKODA BENZYNY bo to że spacerkiem się przejdziemy to fajnie bo będzie okazja do rozmowy ale jak mówi szkoda BENZYNY to jeż jest skreślony bo teraz jest szkoda A co będzie dalej 

Gość Kobieta

No właśnie ja się pytam kiedy będzie pierwsza randka ? 

Gość autorka

ja zrozumiałam tak że mnie zobaczył, nie spodobałam się i tak powiedział..

Gość Kobieta

W tym roku czy za rok ? 

Gość gosc

nawet lepiej ze tak powiedzial. widzisz,ze mu nie zalezy  zanim sie zaangazowalas-potem juz bys nic nie widziala i stracila conajmniej kilka lat na zwiazek z braku laku z jego strony

Gość gosc

facet ktoremu zalezy spod ziemi wydobedzie  pieniadze zeby tylko sprawic przyjemnosc i zapewnic wygode ukochanej.

Moj poszedl na nadgodziny zeby zarobic na moje wymarzone wakacje...powiedzial po fakcie,a ja myslalam,ze mnie zdradza bo malo dzwonil ;/

Gość Kobieta

Jak nie ma zaangażowania z dwóch stron to faktycznie szkoda czasu

Gość autorka

no ale taki tekst to  moim zdaniem przegiecie.. poczułam sie strasznie, powinnam była wrócić do domu.. 

Gość Kobieta

Ja bym się odwróciła i poszła 

Gość amy

Może woli być kobietą w tym związku.

Gość Gość

Pewnie przygotowałaś się do randki. Ładny makijaż, włosy, ubranie. Stąd zamiast odwrócić się na pięcie, nie zrezygnowałaś. 

Mnie dwukrotnie nie spodobali się mężczyźni, z którymi się umówiłam. Na zdjęciu wyglądali zupełnie inaczej niż w rzeczywistości. Do tego byli niezadbani, a bardzo zwracam na to uwagę i sama tego oczekiwałam. Po podejściu podałam rękę i od razu grzecznie im ,,podziękowałam". Mnie trudno robić coś na siłę.

Gość tubylec
40 minut temu, Gość autorka napisał:

Na pierwszym naszym spotkaniu mieliśmy pojechać do kina, a facet po mnie przyjechał i powiedział, że szkoda benzyny i przejdźmy się. Taka zażenowana jeszcze nigdy nie bylam 😮 ale poszłam i żałuje..

spacer to zdrowie, pozatym ekologiczne, głupia jesteś

Gość babskie gierki
26 minut temu, Gość autorka napisał:

no ale taki tekst to  moim zdaniem przegiecie.. poczułam sie strasznie, powinnam była wrócić do domu.. 

durna jesteś, tyle

Gość autorka

później nie było lepiej, po prostu dał mi odczuć że mu się nie spodobałam.. ale ja bym tak nie mogła, najwyżej bym się wiecej nie spotkała, a nie coś takie

Gość Gość

Było powiedzieć, że dziękujesz za spacer, ale szkoda Ci  czasu, uśmiechnąć się i iść do domu, ale wiem, że łatwo mówić po fakcie. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość babskie gierki napisał:

durna jesteś, tyle

Tępak z ciebie, bo nie rozumiesz aluzji. 

Gość nie pękaj
2 minuty temu, Gość autorka napisał:

później nie było lepiej, po prostu dał mi odczuć że mu się nie spodobałam.. ale ja bym tak nie mogła, najwyżej bym się wiecej nie spotkała, a nie coś takie

Więc nie będzie drugiej randki i gitara, po co pękasz? widocznie w jego opinii jesteś paszczurem, a innemu możesz się podobać, takie życie

Gość damulki
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Było powiedzieć, że dziękujesz za spacer, ale szkoda Ci  czasu, uśmiechnąć się i iść do domu, ale wiem, że łatwo mówić po fakcie. 

ale ona chciała darmową kawe i do kina za darmo, bo przecież sama za siebie nie zapłaciła

Gość autorka

nie było żadnego kina właśnie... szkoda benzyny i poszliśmy tak o się przejść na chwilę i tyle. Rozumiem, że mogłam się nie spodobać, ale jakim trzeba być chamem żeby się tak zachowac.. zwyczajnie przykro. 

Gość autorka
5 minut temu, Gość nie pękaj napisał:

Więc nie będzie drugiej randki i gitara, po co pękasz? widocznie w jego opinii jesteś paszczurem, a innemu możesz się podobać, takie życie

no dziwne że nie byłam paszczurem na zdjęciach dla niego. ( nie przerabiałam ich)

Gość Kusiciel

Autorko może on kupił auto po to żeby cię na masce położyć 😉  😄

Gość ....
1 godzinę temu, Gość autorka napisał:

nie było żadnego kina właśnie... szkoda benzyny i poszliśmy tak o się przejść na chwilę i tyle. Rozumiem, że mogłam się nie spodobać, ale jakim trzeba być chamem żeby się tak zachowac.. zwyczajnie przykro. 

a skąd wiesz  że nie spodobałaś? Może jest skąpy i tyle. Kto wie może sie odezwie jeszcze.

Gość gość

Ciesz się, że wyszło szydło z worka na pierwszym spotkaniu.

Gość autorka
1 godzinę temu, Gość .... napisał:

a skąd wiesz  że nie spodobałaś? Może jest skąpy i tyle. Kto wie może sie odezwie jeszcze.

kontakt się urwał

Gość autorka
13 minut temu, Gość gość napisał:

Ciesz się, że wyszło szydło z worka na pierwszym spotkaniu.

bo jak zwykle się wkreciłam i tylko straciłam czas i emocje

Gość ......
56 minut temu, Gość autorka napisał:

bo jak zwykle się wkreciłam i tylko straciłam czas i emocje

to skąpy dusigrosz nie ma co się smucić. Skąpiłby Ci na wszystko nawet na soczek czy czekoladkę nie mówię już o prezentach. Tak że dobrze że śmieć sam się wyniósł i oszczędził Ci energii na spławianie tego wieśniaka.

Gość autorka
34 minuty temu, Gość ...... napisał:

to skąpy dusigrosz nie ma co się smucić. Skąpiłby Ci na wszystko nawet na soczek czy czekoladkę nie mówię już o prezentach. Tak że dobrze że śmieć sam się wyniósł i oszczędził Ci energii na spławianie tego wieśniaka.

haha dzięki za pocieszenie 🙂

Gość rupert
4 godziny temu, Gość autorka napisał:

no dziwne że nie byłam paszczurem na zdjęciach dla niego. ( nie przerabiałam ich)

widocznie co innego fotka a co innego ruszająca się panna, coś mu nie pasowało, ŻYJ Z TYM