Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki Men

Strasznie p0dniecają mnie małe kobiety

Polecane posty

Gość ona
7 godzin temu, Gość Ratunku napisał:

Dla mnie jesteś obleśny mutant więc....adieu 

Lecz sie na glowe wariatko syczaca

Gość Wysoki Men
3 godziny temu, Gość gość napisał:

A taka 158 wzrostu może być?

Pewnie że może 🙂 jak lubisz dobrze zbudowanych, olbrzymich facetów to chętnie bym się z tobą spotkał 😘

Gość Gość

Najlepiej takie średnie kobietki wybierać bo te małe jak później dorzucą kilogramów to takie małe okrągłe grubaski się robią. 🙂

13 minut temu, Gość Gość napisał:

Najlepiej takie średnie kobietki wybierać bo te małe jak później dorzucą kilogramów to takie małe okrągłe grubaski się robią. 🙂

Jak komuś przybywa kilogramów to robi się grubasem tak czy siak i nie ważne czy ma 150 , 170czy 211. Powiedziałabym nawet , że ci ostatni mają najgorzej dla serca. Czy wiecie ile organizm musi wyprodukować naczyń krwionośnych przeć które serce musi przepompować krew, na każde 5kg tłuszczu?  

Gość Gość  gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Idi Ota 

Gość Wysoki Men
1 godzinę temu, całuśna💋 napisał:

Jak komuś przybywa kilogramów to robi się grubasem tak czy siak i nie ważne czy ma 150 , 170czy 211. Powiedziałabym nawet , że ci ostatni mają najgorzej dla serca. Czy wiecie ile organizm musi wyprodukować naczyń krwionośnych przeć które serce musi przepompować krew, na każde 5kg tłuszczu?  

Mi na szczęście otyłość nie grozi. Jestem normalnej budowy z lekko umięśnioną sylwetką. Tak a propos, chciałabyś ucałować moją szeroką klate?? 😛

Gość Co za cymbał
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bo to kaleka jakiś, dryblasy są paskudne, mają często nienaturalnie długie twarze i taki nigdy nie tańczy dobrze, każdy ma kija w dup.ie. Wyglądają źle i w samochodach i na rowerze, generalnie zawsze wyglądają źle i mają gigantyczne stopy, nie chodzą fajnie  ubrani bo nie ma na nich rozmiarów. 

To Marcin Gortat też jest kaleką? Sorki, nie wiedziałem 🤣

Gość gosć
1 minutę temu, Gość Co za cymbał napisał:

To Marcin Gortat też jest kaleką? Sorki, nie wiedziałem 🤣

A ty gnijesz odpadzie jak cipa przegrana nadal.

1 godzinę temu, Gość Wysoki Men napisał:

Mi na szczęście otyłość nie grozi. Jestem normalnej budowy z lekko umięśnioną sylwetką. Tak a propos, chciałabyś ucałować moją szeroką klate?? 😛

Niespecjalnie 

Gość Wysoki Men
25 minut temu, całuśna💋 napisał:

No to widzę, że jesteś jak większość zacofanych kafeterianek. Zrobiłem taki eksperyment i na tle holenderek wypadacie naprawdę kiepsko poleczki  🙂

1 minutę temu, Gość Wysoki Men napisał:

No to widzę, że jesteś jak większość zacofanych kafeterianek. Zrobiłem taki eksperyment i na tle holenderek wypadacie naprawdę kiepsko poleczki  🙂

Bosze to straszne być w tak hlubnej statystyce na ostatnim miejscu...chyba się na siebie targne. 

Gość Wysoki Men

Nie no co Ty, żyj kobito. Twoi stali klienci na pewno by się załamali 😄