Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni którzy nie potrafią żyć bez seksu i masturbacji powinni się leczyć psychiatrycznie

Polecane posty

Gość gość

Każdy zdrowy mężczyzna potrafi kontrolować popęd

Gość ciekw

ale przez ile lat??

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Męskie jądra produkują nasienie, jeżeli twoje jądra nie produkują spermy to rzeczywiście możesz spokojnie żyć bez masturbacji i seksu.

Gość mordki
9 minut temu, Gość gość napisał:

Nie znam takiego, ale może tacy impotenci istnieją, takiego chcesz?

Gość slambam
9 minut temu, Aga In napisał:

A co z kobietami, przecież też to robią?

Kobiety nie sraają oraz się nie masturbują bo to księżniczki, tylko pachną oraz mają kibel dla faceta użytku.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość mordki napisał:

Nie znam takiego, ale może tacy impotenci istnieją, takiego chcesz?

Autor nie ma popędu

Gość gość
2 minuty temu, Argen napisał:

Nie będzie się masturbował to będzie brudził pościel lub gacie w nocy.

Nie będzie

Gość goo

przeciez kobietom jajniki tez produkują

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Autor nie ma popędu

Mam i jakoś potrafie kontrolować. Wy po prostu za dużo myślicie seksie i patrzycie na kobiety jak na obiekt seksualny dlatego nie potraficie żyć bez seksu.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Mam i jakoś potrafie kontrolować. Wy po prostu za dużo myślicie seksie i patrzycie na kobiety jak na obiekt seksualny dlatego nie potraficie żyć bez seksu.

I dobrze że nie potrafimy żyć bez seksu dzięki temu przyrost naturalny będzie większy

Gość gość
6 minut temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Argen napisał:   PS. Ja nigdy nie miałem takich snów. X serio? A nie robiłeś masturbacji przez dwa tygodnie? 

Ja się nie masturbuje od wielu lat i nie mam w nocy zmazów. Można się kontrolować można dlatego śmieszą mnie teksty seksholików którzy nie potrafią żyć bez masturbacji czy seksu.

Gość goo

Niekontrolowanie popędu jak to określasz wynika z tego czy sie ma seks czy nie ma. Prawiczek mało kiedy będzie kontrolował, bo jeszcze tego nie zrobił, wiec jego mysli beda zawsze zbiegały w kierunku seksu. Inna sytuacja, któs ma seks na zawołanie, wiec nawet nie musi myśleć o jakiejś kontroli popędu, to wynika z mechanizmu dostępności - co jest dostepne - nie myślisz o tym, czegoś ci brakuje gonisz za tym.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja się nie masturbuje od wielu lat i nie mam w nocy zmazów. Można się kontrolować można dlatego śmieszą mnie teksty seksholików którzy nie potrafią żyć bez masturbacji czy seksu.

Mówiłam że eunuch, jądra nie produkują spermy

Gość gość
8 minut temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Argen napisał: Ale sny z dziewczynami miałem jak coś. Ale takie zwyczajne, spacerki, rozmowy, przytulanki itd. 😄 X mi zazwyczaj się seks śni 👋😄

Dlatego masz zmazy nocne ja takich snów nie mam.

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

I dobrze że nie potrafimy żyć bez seksu dzięki temu przyrost naturalny będzie większy

I dzięki temu jest na tej planecie taki syf, to ludzie smiecą w lasach i w wodach. 

Gość gość
6 minut temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Gość gość napisał: Ja się nie masturbuje od wielu lat i nie mam w nocy zmazów. Można się kontrolować można dlatego śmieszą mnie teksty seksholików którzy nie potrafią żyć bez masturbacji czy seksu. X może jesteś bezplodny? Bo chodzenie z przeterminowana spermą i nie produkowane nowej wersji nie wydaje mi się normalne ba nawet mnie to brzydzi 😕

Jestem płodny gdybym chciał to bym mógł sobie zrobić dobrze ale nie muszę.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Mówiłam że eunuch, jądra nie produkują spermy

Produkują seksholiczko pisze z punktu mężczyzny, że bez seksu i masturbacji spokojnie da się żyć. Słyszałem że to jest metoda na długowieczność.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Produkują seksholiczko pisze z punktu mężczyzny, że bez seksu i masturbacji spokojnie da się żyć. Słyszałem że to jest metoda na długowieczność.

I tu się mylisz częsty seks zapobiega chorobom prostaty to po pierwsze a po drugie to gdyby twoje jądra rzeczywiście produkowały sperme to jak byś ją wydalił,  normalni zdrowi faceci uprawiają seks

Gość Gość

I jeszcze jedno żyj sobie w celibacie my nie mamy zamiaru przy najmniej doczekamy się potomstwa 

Gość gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Argen napisał: Czyli energia się kumuluje i nie ma ujścia, pobiegaj, porób coś, weź zimny prysznic, ogólnie zajmij czymś mózg abyś nie myślał o waleniu. Inaczej się złamiesz. X raczej miałbym obawy czy jeszcze sprzęt jest sprawny. 

przecież go nie używasz wcale to po co sprawny ma być ?

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

I tu się mylisz częsty seks zapobiega chorobom prostaty to po pierwsze a po drugie to gdyby twoje jądra rzeczywiście produkowały sperme to jak byś ją wydalił,  normalni zdrowi faceci uprawiają seks

Bzdury opowiadasz właśnie częsty seks powoduje raka prostaty. Normalny zdrowy mężczyzna potrafi żyć bez seksu jak nie potrafi to powinien się udać do psychiatry.

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Bzdury opowiadasz właśnie częsty seks powoduje raka prostaty. Normalny zdrowy mężczyzna potrafi żyć bez seksu jak nie potrafi to powinien się udać do psychiatry.

Gość gość

A metoda na długowieczność to brak seksu i lampka wina

Gość gosc

wezcie tego głąba wyjepcie co cały czas cytuje

Gość Gość

Znowu jakieś aseksualne dziwadło założyło temat.