Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna11

Anna11

Polecane posty

Witam wszystkich prosze o rade bo od kilku dni sie z tym mecze i nie wiem co robic,tak w skrocie kiedys leczylam sie na depresje,bylam z facetem rozstalismy sie ja to zakonczylam i poznalam nowego wyszlam za maz urodzilo sie dziecko i niby wszystko powinno byc ok a ja znow mialam depresje zaznaczam ze nie chodzi tu jakis chwilowy zly nastrój tylko silna depresje i chorobe dwubiegunowa i znow bylam na lekach przeżywalam wczesniejszy zwiazek i nie moglam sobie poradzic mimo ze to ja zakonczylam i slyszac ze moj byly super sobie radzi nie moglam tego zniesc i mu nagadalam i mu grozilam a on to zglosil na policje i zostalam ukarana grzywna moj lekarz dziwil sie ze wogile mnie ukarali bo jak stwierdzil lydzie rozne rzeczy w zlosci sobie mowia i jak by on mial tak chidzic z kazda sprawa na policje to by z niej nie wychodzil itp no ale do czego zmierzam od kilku dni mam natręctwa mysle o tej sprawie z przrd 10 lat i zastanawiam sie czy nie powinnam tego powiedziec obecnemu facetowi w sumie moze bym nie mowila bo to przrszlosv ale boje sie ze moze sie wydac ze ktos mu o tym powie i ze bedzie mial pretensje ze mu nie powiedzialsm lub mnie zostawi ,poradzcie mi co powinnam zrobic?przez to myslenie nie moge spac caly czas o tum mysle