Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Kobiety są dziwne heh kto je rozumie

Polecane posty

Gość eho

Idzie sobie człowiek na imprezę nie rezerwuje stolika bo sam wychodzę  noi siadają właściciele stolika miałem wychodzić ale taka 18 pokiwała z uśmiechem bym został noto zostałem noi standardowo z moim szczęściem uśmiechała się też do mnie jej koleżanka . jako ze nikt nie tańczył może tam kilka par aja nie lubie tak na pokaz bo nie tańczę dobrze to nie prosiłem do tańca noi tak z godzinka dwie minęły ze 3 piwka wypiłem one tańczyły to podszedłem do baru zagadałem do jednej to drinka musi wypić do drugiej  zagadałem czy ja porwać można to gada ze chyba osoby pomyliłem potem zatańczyłem z taka przy sobie co siedziała przy moim  stoliku. Noi w końcu zagadałem do tej jednej co się im niby podobałem   ale ta gada  ze drinka dopić musi potem do drugiej przy stoliku i nie zatańczyła . I pytanie brzmi jak zachowywać się w takich sytuacjach??? gdy lecą na ciebie dwie kobiety naraz  czy powinienem je totalnie ignorować i wtedy by poszły zatańczyć siedzieliśmy w jednym stoliku  może powinienem zagadać ale tak głupio było.. jeden też taki niby chłopak siedział obrażony ze siedzę z nimi..nie będę przecie rezerwował stolika dla jednej osoby XD Więc jak to zwami jest? lepiej was ignorować przez np 3 godziny apotem nagle wyskoczyć czy zatańczy czy lepiej pogadać choć  to obcy  ludźie to tak średnio.  Niby siedzieliśmy w tym samym stole ale 3 siedzenie  obok.  i miało być fajnie to  się po obrażały małolaty xd a te Przy barze to tez jedna nie poszła to żadna już nie pójdzie przecież to tylko taniec anie nie wiadomo co... mogę podejść przecież chyba do jednej drugiej czy 3   i sie zapytać czy ma ochote zatańczyć ? ale wiadomo niema tej fali jak jedna odmówi to i kolejna . Nie znoszę kobiecej  rywalizacji  zawsze są problemy i głupna potem. 

Gość eho

kobiety to dziwne osobniki 😛