Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragonn

Nie jesteś bystrzejsza ode mnie pamiętaj ;)

Polecane posty

Gość Dragonn

Mogę Cie zabrać na prywatne korepetycje sam na sam ;D he

Gość Gosc

Na naukę czego ???

Gość ...

Bystra woda brzegi rwie...ale to mała czasem lepiej tupie💃💃Nie zawsze  jestem bystra dziewczyna,ale czasem  inteligentna moja mina.A jak Ciebie zmylą pozory,to zbieraj na prezenty wory😋Idą święta , więc i mnie niech Twa główka pamięta 😁Korepetycje udzielać chcesz,a ile bierzesz 😉???Płatność w naturze,czy gotówce ?nie wiem,co w Twojej ciemnej główce 🤔Ustalmy,że lekcje odrobione ,ale jeszcze nie opłacone...Wciąż myślę,czy ja dawałam lekcje czy Ty???i kto tu jest do zapłaty 😉😘lekcja życiowa zaliczona, a to nie znaczy,że ona😁

Gość Kobieta

Ale dalej nie wiem czego to są korepetycje ?   Wspaniały wiesz i jakże cudowny poeta 😉

Gość Gość

Tragedia w Koninie.Co o tym myślisz?

Gość Ona

Szkoda mi tego chłopaka można było inaczej rozwiązać ten problem 

Gość ...
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Ale dalej nie wiem czego to są korepetycje ?   Wspaniały wiesz i jakże cudowny poeta 😉

To są korepetycje z życia..jak się śmiać i czasem unikać słów bez pokrycia.. 🤔Smok dawał mi lekcje,a ja Jemu i nie zabrakło przy tym pytań czemu???😉były i żarty i tematy ważne.. co nie znaczy że nic nie jest poważne 😊Każde z nas się czegoś nauczyło, mimo,że czasem z drugiego drwiło..Wciąż mam do  Niego szacunek,choć dał mi emocji ciężki ładunek. Ale udźwignełam wszystko,więc wciąż jest mi blisko.. blisko umysłu i ducha,taka z niego zwierzęca podpucha ..Podpuszcza smok każdą  ofiarę, ale nie każda daje mu wiarę..Jak we wszystko  nie uwierzysz to go  dobrą miarą zmierzysz.. I zachowasz dobre wspomnienia, a nie tylko lekcji zaliczenia😉😘

Gość Kobieta

Piękne słowa 

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Tragedia w Koninie.Co o tym myślisz?

W Koninie każdy koń od mocnego bicia ginie. Życie. Trzeba było na spacer stępem, a nie zjeżdżać konia ręcznym rozpędem, znaczy galopem, nie myśląc, co będzie z koniem potem. 

Gość głuptas
48 minut temu, Gość Dragonn napisał:

czego mnie tym razem nauczysz ? jesteś bardzo pewny siebie 😉 podoba mi się to nawet;-)

Gość K4k
6 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Piękne słowa 

Tylko...co dalej? 

Gość głuptas

,,,nauczyłaś mnie chyba już wszystkich najlepszych  rzeczy,postarałaś się abym mógł w każde słowo uwierzyć....''ile wart jest bez Ciebie? ile wart jest mój świat i jak trudno uwierzyć ......''/dobrze odrobiłeś lekcje ale ja też zdałam na medal ,tego nie możesz mi odmówić;-)

Gość ...
Przed chwilą, Gość K4k napisał:

Tylko...co dalej? 

Od słów się zaczyna,by ze  złej dobra zrobiła się mina.. A jak już uśmiech wywoła to każdy  pozbędzie się doła..I jest szansa na krok do przodu,a  nie tylko w żołądku wrzodu..Więc warto czasem zacząć od słowa..a może przestanie boleć głowa😁trzy kropki i słowa i zabawa gotowa..😋

Gość głuptas
1 godzinę temu, Gość Dragonn napisał:

a zdziwiłbyś się jak potrafię Cię prześwietlić 😉 tez to potrafisz?? hmm myślałam że potrafię się z tym kryć.Ty cwaniaku;-) tez udzielę Ci kilku korepetycji chcesz? Lekcja pierwsza lepszy ptaszek w garści niż wróbel na dachu:-)))

Gość Proste81
3 minuty temu, Gość głuptas napisał:

a zdziwiłbyś się jak potrafię Cię prześwietlić 😉 tez to potrafisz?? hmm myślałam że potrafię się z tym kryć.Ty cwaniaku;-) tez udzielę Ci kilku korepetycji chcesz? Lekcja pierwsza lepszy ptaszek w garści niż wróbel na dachu:-)))

I TAK NIC NIE BEDE ROBIL...Mozecie sobie pomarzyc.

Gość ...
1 minutę temu, Gość głuptas napisał:

Byle jaka  sroka to tylko zwykła kwoka..takiej wmówisz każde słowa,bo na pochlebstwa gotowa..by tylko ktoś zwrócił uwagę,że zrzuciła wagę  albo blyskotkami świeci,a to zwykle śmieci 😂😂warto cenić się niż  byle ptaszek wyżej,bo czemu niżej 🤔???jestem z gatunku tych co znają cenę ptaka, więc jestem cenna taka😁😁😁

Gość K4k
19 minut temu, Gość ... napisał:

Od słów się zaczyna,by ze  złej dobra zrobiła się mina.. A jak już uśmiech wywoła to każdy  pozbędzie się doła..I jest szansa na krok do przodu,a  nie tylko w żołądku wrzodu..Więc warto czasem zacząć od słowa..a może przestanie boleć głowa😁trzy kropki i słowa i zabawa gotowa..😋

Można by pomyśleć, że tylko zabawy Ci w głowie:/? To jak to jest? 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość K4k napisał:

Brak słów...na ciebie.

Gość Gość

Gdy przyjdzie wiosna nadejdzie pora miłosna. A na jesieni wszystko się zmieni. Zostało tylko lato i co wy na to?

Gość K4k
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Brak słów...na ciebie.

Buu:/ co znowu? 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Gdy przyjdzie wiosna nadejdzie pora miłosna. A na jesieni wszystko się zmieni. Zostało tylko lato i co wy na to?

Jak na lato. Będziesz skakała na łące puszczając bąki śmierdzące.

Gość K4k
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja myślałam, że idzie zima? Ale możemy ją przeskoczyć:) obejść:) czy cóś;) oczywiście wspólnymi siłami:) 

Gość Gość
Przed chwilą, Momos napisał:

Jak na lato. Będziesz skakała na łące puszczając bąki śmierdzące.

Jesteś obleśny jak prawdziwy dziad leśny.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość K4k napisał:

Ja myślałam, że idzie zima? Ale możemy ją przeskoczyć:) obejść:) czy cóś;) oczywiście wspólnymi siłami:) 

Nie chce Cię kobieto więc paszol won ode mnie ze swoją staropanienska podnieta. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jesteś obleśny jak prawdziwy dziad leśny.

Latała sobie pszczółka Maja siadając kwiatka na kwiatek.

Gość ...
3 minuty temu, Gość K4k napisał:

Jestem poważna i wesoła,co nie znaczy,że nie  mam doła..Umiem się śmiać też  sama z siebie, więc nie znaczy że z Ciebie. Życie mnie dystansu nauczyło i dzięki temu lepiej  się żyło. Co nie znaczy,że nie mam uczucia, bo wciąż czuje te ukłucia..ukłucia żalu i bezradności, że nie umiem żyć bez godności..Boli mnie wiele rzeczy, co nawet samej mnie przeczy..Więc nie oceniaj mnie pochopnie,bo to tylko życia stopnie..Dla Was wesoło, dla mnie smutno..i dzięki temu na kafe nie jest nudno.

Gość K4k
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie chce Cię kobieto więc paszol won ode mnie ze swoją staropanienska podnieta. 

Nie wiem kim jesteś, ale chyba czas na leki?