Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Baby zrobily sie dla mnie mile bo juz nie jestem taka ladna.

Polecane posty

Gość gosc

Jak mozna byc tak pustym i glupim.

Gość Gość

To żalisz się i mamy ci współczuć

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To żalisz się i mamy ci współczuć

Nie.Po prostu nie trawie takiej hipokryzji.A tak mi wmawialy,ze nie lubily mnie przez moj charakter.A teraz zbrzydlam i jakos moj wredny charakter im juz nie preszkadza ? Gdzie tu logika ?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Nie.Po prostu nie trawie takiej hipokryzji.A tak mi wmawialy,ze nie lubily mnie przez moj charakter.A teraz zbrzydlam i jakos moj wredny charakter im juz nie preszkadza ? Gdzie tu logika ?

To zapytaj ich o to bo tu i tak odpowiedzi nie dostaniesz.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To zapytaj ich o to bo tu i tak odpowiedzi nie dostaniesz.

I tak nie beda ze mna szczere.

Gość Gość

I tak nie beda ze mna szczere.

To znajdź sobie osobę czy raczej koleżankę po pierwsze ładniejszą od ciebie a po drugie szczerą i problem sam się rozwiąże.

Gość gosc

To znajdź sobie osobę czy raczej koleżankę po pierwsze ładniejszą od ciebie a po drugie szczerą i problem sam się rozwiąże.

Poki co wszystkie byly zawsze falszywe.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Musisz być ohydna kobietą z  charakteru skoro ani jednej koleżanki nie masz. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

To co zrobisz w takiej sytuacji?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam się z tą opinią ale autorka i tak tego nie zrozumie. 

Gość gosc

No i nastepna,ktora mi probuje to wmowic.Nie wiesz,czym jest kobieca zawisc.Teraz moglabym miec niejedna kolezanke,bo juz nie sa do mnie tak wrogo nastawione.Ale byly poki bylam atrakcyjniejsza.A ja takich kolezanek juz nie chce,bo wiem,jakie potrafia byc wredne.

Gość gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam się z tą opinią ale autorka i tak tego nie zrozumie. 

To raczej Ty nie zrozumiesz mojej sytuacji tylko bedziesz sobie to tlumaczyla ohydnym charakterem,bo na wiecej Ciebie nie stac.

Gość Gość

No i nastepna,ktora mi probuje to wmowic.Nie wiesz,czym jest kobieca zawisc.Teraz moglabym miec niejedna kolezanke,bo juz nie sa do mnie tak wrogo nastawione.Ale byly poki bylam atrakcyjniejsza.A ja takich kolezanek juz nie chce,bo wiem,jakie potrafia byc wredne.

Piękne kobiety jakoś mają wiele koleżanek. Po co się oszukujesz dēbilko? Aż tak kontakt straciłaś z rzeczywistością? Kolejna zyeba  

Gość Gość

No to się nie zaprzyjażniaj z nikim siedź sobie sama i nadąsana jak według ciebie wszystkie kileżanki są takie jak piszesz wredne.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Piękne kobiety jakoś mają wiele koleżanek. Po co się oszukujesz dēbilko? Aż tak kontakt straciłaś z rzeczywistością? Kolejna zyeba  

A ty jeszcze bardziej zalosna skoro nie potrafisz sie wypowiedziec bez wulgaryzmow.Zalezy jeszcze,jak definiujesz "piekno".Dla niektorych co druga napotkana na ulicy dziewczyna jest piekna.

Gość Beks
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

A ty jeszcze bardziej zalosna skoro nie potrafisz sie wypowiedziec bez wulgaryzmow.Zalezy jeszcze,jak definiujesz "piekno".Dla niektorych co druga napotkana na ulicy dziewczyna jest piekna.

Potrafię. Nie chcę a to różnica. Może ty masz spaczona definicje skoro masz się za piękność nie wiadomo jaką. To żałosne.

Gość Gość

Ale autorka nie może zrozumieć że w przyjażni to inteligencja czy poczucie humoru mają znaczenie uroda jest praktycznie nieistotna 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Beks napisał:

Potrafię. Nie chcę a to różnica. Może ty masz spaczona definicje skoro masz się za piękność nie wiadomo jaką. To żałosne.

Sorry ale z prostaczkami nie gadam.Jak musisz ublizac,to marna z toba dyskusja.Zaloz sobie swoj wlasny watek i tam mozesz rzucac miesem do woli.A czy mam spaczona definicje czy nie to nie Tobie oceniac,bo mnie nie znasz.

Gość Gość

Sorry ale z prostaczkami nie gadam.Jak musisz ublizac,to marna z toba dyskusja.Zaloz sobie swoj wlasny watek i tam mozesz rzucac miesem do woli.A czy mam spaczona definicje czy nie to nie Tobie oceniac,bo mnie nie znasz.

Nie zapominaj że to ciebie nikt nie lubi my mamy mnóstwo przyjaciół. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale autorka nie może zrozumieć że w przyjażni to inteligencja czy poczucie humoru mają znaczenie uroda jest praktycznie nieistotna 

A co pomoze inteligencja czy poczucie humoru jak na samym wstepie jestes skreslana wlasnie przez urode ? Czy myslenie az tak bardzo boli ?

Gość Gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

A co pomoze inteligencja czy poczucie humoru jak na samym wstepie jestes skreslana wlasnie przez urode ? Czy myslenie az tak bardzo boli ?

Zapewniam ciebie że inteligencja i poczucie humoru jest potrzebne we wszystkich kontaktach między ludzkich ale widać ciebie myślenie boli.

Gość gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie zapominaj że to ciebie nikt nie lubi my mamy mnóstwo przyjaciół. 

No i ? Moze masz jakies tam przyjaciolki bo dla zadnej nie stanowisz konkurencji.Dlatego nigdy tego nie zrozumiesz.Ja za to mam wielu kolegow i adoratorow i jakos tym sie tak nie podniecam jak ty.Ale rozumiem,ze chcialas byc zlosliwa.Nie wyszlo Ci :)

Gość Gość

......międzyludzkich

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

No i ? Moze masz jakies tam przyjaciolki bo dla zadnej nie stanowisz konkurencji.Dlatego nigdy tego nie zrozumiesz.Ja za to mam wielu kolegow i adoratorow i jakos tym sie tak nie podniecam jak ty.Ale rozumiem,ze chcialas byc zlosliwa.Nie wyszlo Ci 🙂

Za to tobie złośliwość wyjątkowo wychodzi masz ją we krwi,  ja może rzeczywiście złośliwa nie jestem, i pewnie dlatego mam wiele przyjaciółek.

Ja nigdy nie miałam problemu z kobietami. Wystarczy być po prostu w porządku człowiekiem, wtedy uroda schodzi na dalszy plan 🙂 

Gość gosc

Za to tobie złośliwość wyjątkowo wychodzi masz ją we krwi,  ja może rzeczywiście złośliwa nie jestem, i pewnie dlatego mam wiele przyjaciółek.

Sorry ale Twoje wpisy swiadcza o czyms zupelnie innym :) I ciesze sie z tego,ze masz przyjaciolki,ktore pewnie i tak by przestaly nimi byc jakby dostrzegly w Tobie jakiekolwiek zagrozenie :)

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Sorry ale Twoje wpisy swiadcza o czyms zupelnie innym 🙂 I ciesze sie z tego,ze masz przyjaciolki,ktore pewnie i tak by przestaly nimi byc jakby dostrzegly w Tobie jakiekolwiek zagrozenie 🙂

I kto tu nie jest złośliwy, si

Gość gosc

I kto tu nie jest złośliwy, si

Nie tyle zlosliwa co raczej szczera.No coz.

Gość rosti
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Jak zbrzydłaś? ktoś cie w ryja kopnął czy jak? nie kumam