Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosuaaa

Też by Was to wkurzało?

Polecane posty

Gość Gosuaaa

Już nie wiem, czy mam rację i zasadne pretensje, czy coś sobie ubzdurałam. Kilka miesięcy temu poznałam w internecie pewnego mężczyznę, od tego czasu mamy codzienny kontakt, różnie z intensywnością, to zależy, co akurat robimy, jak pracujemy itd. Ale nawet jeśli są to tylko 3, 4 smsy dziennie, to jednak nie było dnia bez kontaktu, który on inicjuje w 90 procentach, ale wie, że mi zależy na utrzymywaniu tej znajomości, nie jestem księżniczką. Mieszkamy bardzo daleko od siebie, udało nam się spotkać w tym czasie 4 razy, planujemy wkrótce kolejne. Nie ukrywam, że nasze smesowe wymiany dotyczą często seksu, oboje to lubimy bardzo, ale też mówimy jak i gdzie spędzamy dzień itd. Przeszkadza mi w tym bardzo jedna rzecz, a mianowicie: nasze rozmowy toczą się w czasie, kiedy jemu pasuje. Kiedy ja próbuję pociągnąć jakiś temat, to odpisze, owszem zawsze, ale jakoś tak jakby chciał uciąć rozmowę. Poza tym jego zainteresowanie jest zmienne, przez 3 dni mamy kontakt bardzo intensywny, potem tydzień zdawkowy i tak w kółko. Nie w tym jednak największy problem: najbardziej wkurza mnie, że kilka razy "przyłapałam" go na tym,  że w czasie kiedy wypisujemy do siebie czułości, on przegląda np. instagram, lajkuje jakieś kobiety itd. Niech tam sobie przegląda, po to jest takie coś 🙂, ale czuje się wtedy jakoś... olewana. Po prostu niech sobie to robi w innym czasie. I tyle. Ja skupiam się na rozmowie z nim, czekam na nią, a on w tym czasie dzieli swoją uwagę na inne rzeczy...Napisałam to w dużym skrócie, ale mam nadzieje, że ktoś to zrozumiał 🙂 nie wiem, czy wspominać, że mnie to wkurza, pomyśli, że przesadzam albo co. Sama już nie wiem. Mamy ponad 30 lat, więc może nie pora już na takie "pierdoły"? Z drugiej strony jednak bardzo mi się to nie podoba....