Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja tutaj robieeeee

W Waszym miescie ile kosztuje wynajem mieszkania ?

Polecane posty

Witajcie 🙂

Tak jak w tytule.

Zadalam takie a nie inne pytanie poniewaz u mnie w miescie ceny wynajmu M4 sa kosmiczne ! Za 35 metrow ludzie chca 1000 zl.plus czynsz + oplaty......

Worcilam do kraju i jestem w szoku co sie tutaj dzieje....a moze tylko u mnie w miescie tak jest ?

Np.facet ma do wynajecia mieszkanie, 50 metrow,z garazem w bryle bloku za 1500 zl.Mieszkanie ma pare mebli.Oczywscie do 1500 zl.dochodza oplaty,internet.

I te umowy, umowa najmu.....tez sa u Was na topie ?

Dodam,ze u mnie w miescie zarabia sie +/- 2100 zl.na reke plus dodatki.

Umowy najmu okazjonalnego *  

Gość Namysłów wojew opolsk
3 minuty temu, Gość Co ja tutaj robieeeee napisał:

Umowy najmu okazjonalnego *  

W jakim mieście mieszkasz? W Opolu które jest stolicą województwa Opolskiego za mniej niż 1800-2000 mieszkania nie wynajmiesz więc i tak masz tanio, w Namysłowie takie samo mieszkanie wynajmiesz za 400-500 złotych 🙂

Namysłów jest dość tanim miastem 🙂

6 minut temu, Gość Co ja tutaj robieeeee napisał:

Witajcie 🙂

Tak jak w tytule.

Zadalam takie a nie inne pytanie poniewaz u mnie w miescie ceny wynajmu M4 sa kosmiczne ! Za 35 metrow ludzie chca 1000 zl.plus czynsz + oplaty......

Worcilam do kraju i jestem w szoku co sie tutaj dzieje....a moze tylko u mnie w miescie tak jest ?

Np.facet ma do wynajecia mieszkanie, 50 metrow,z garazem w bryle bloku za 1500 zl.Mieszkanie ma pare mebli.Oczywscie do 1500 zl.dochodza oplaty,internet.

Nie pociesze cię w większości miast jest podobnie. W okolicznym miasteczku kawalerki zaczynają się od 700 zł plus media i czynsz. A to miasteczko to tzw dziura gdzie masz 4 sklepy monopolowe 1 biedronke itp. W oddalonym o 10 km wiekszym mieście powiatowym ceny kawalerek od 900 zł plus opłaty. 

Gość Gość

Mieszkam w dużym mieście. Wynajęcie ładnie umeblowanego mieszkania (około 50 m2) kosztuje 2.400 PLN, plus opłaty za media. Kaucje są różne, ale przeważnie jednokrotność miesięcznego wynajmu.

Gość Gość

U mnie w rodzinnym mieście około 50 tys. mieszkańców podobnie, 

Gość gosc

700 euro 

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

U mnie w rodzinnym mieście około 50 tys. mieszkańców podobnie,

Czemu nie podajecie nazw swoich miast? Przecież jeśli np miasto jest powiatowe i ma 50 tysięcy mieszkańców, to będę wiedział o jakie miasto chodzi, więc podajcie nazwy swoich miast 

Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Czemu nie podajecie nazw swoich miast? Przecież jeśli np miasto jest powiatowe i ma 50 tysięcy mieszkańców, to będę wiedział o jakie miasto chodzi, więc podajcie nazwy swoich miast 

XD

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Mieszkam w dużym mieście. Wynajęcie ładnie umeblowanego mieszkania (około 50 m2) kosztuje 2.400 PLN, plus opłaty za media. Kaucje są różne, ale przeważnie jednokrotność miesięcznego wynajmu.

Skoro Mieszkasz w dużym mieście to prawie każdy o nim słyszał i go kojarzy więc podaj jego nazwę 

Gość Kiss
11 godzin temu, Gość Co ja tutaj robieeeee napisał:

Witajcie 🙂

Tak jak w tytule.

U mnie w mieście za 25m 1500+ opłaty, więc za 35m (to mogą być 2 pokoje) ze 2000. A czynsz mam przy 1 osobie prawie 700, za mieszkanie własnościowe.
Co cię dziwi w umowe najmu okazjonalnego, bo nie kumam?