Gość Gość Zgłoś post Napisano 19 Listopad Brzydka ona brzydki on..... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Zgłoś post Napisano 19 Listopad Będą paskudne dzieci Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano 19 Listopad A taka piękna z nich para. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa 71 Zgłoś post Napisano 19 Listopad Każdy pomyślał- brzydcy odeszli stąd, niezaczepieni- przerwa reklamowa. A oni się dobrali w parę i chyba odeszli stąd razem po prostu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Zgłoś post Napisano 19 Listopad 4 minuty temu, Giaa napisał: Każdy pomyślał- brzydcy odeszli stąd, niezaczepieni- przerwa reklamowa. A oni się dobrali w parę i chyba odeszli stąd razem po prostu O co ci chodzi? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa 71 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 9 minut temu, Gość Gosc napisał: O co ci chodzi? Wzruszył mnie ten temat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O b a t e l Zgłoś post Napisano 19 Listopad Przed chwilą, Giaa napisał: Wzruszył mnie ten temat. Kochanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa 71 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 1 minutę temu, Gość O b a t e l napisał: Kochanie Nie zawieram znajomości na ulicy 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 606 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 18 minut temu, Giaa napisał: Każdy pomyślał- brzydcy odeszli stąd, niezaczepieni- przerwa reklamowa. A oni się dobrali w parę i chyba odeszli stąd razem po prostu Coś strasznego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa 71 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 1 minutę temu, Magda bez loginu napisał: Coś strasznego Brzydki On chwytający za dłoń brzydką Ją, w okolicznościach przyrody forumowej, gdzie każdy pisze z doskoku, pomiędzy jedną sesją cardio a drugą, to raczej na plus Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GwiazdorEro Zgłoś post Napisano 19 Listopad 12 minut temu, Giaa napisał: Brzydki On chwytający za dłoń brzydką Ją, w okolicznościach przyrody forumowej, gdzie każdy pisze z doskoku, pomiędzy jedną sesją cardio a drugą, to raczej na plus Gia, czy ty jesteś z kujawsko Pomorskiego? Nie będę wymieniać miejscowości Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa 71 Zgłoś post Napisano 19 Listopad Nie, urodziłam się i mieszkam w neogotyckim dworku, przy placu Juliusza Kossaka 4. Natomiast dla przyjaciół na Alternatywy 4. Wpisujesz się jakoś w te kategorie? 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość G... Zgłoś post Napisano 19 Listopad ROMANS Romans śpiewam, bo śpiewam! Bo jestem śpiewakiem! Ona była żebraczką, a on był żebrakiem. Pokochali się nagle na rogu ulicy I nie było uboższej w mieście tajemnicy... Nastała noc majowa, gwiaździście wesoła, Siedli - ramię z ramieniem - na stopniach kościoła. Ona mu podawała z wyrazem skupienia To usta do pieszczoty, to - chleb do gryzienia. I tak, śniąc, przegryzali pod majowym niebem Na przemian chleb - pieszczotą, a pieszczotę - chlebem. I dwa głody sycili pod opieką wiosny: Jeden głód - ten żebraczy, a drugi - miłosny. Poeta, co ich widział, zgadł, jak żyć potrzeba? Ma dwa głody, lecz brak mu - dziewczyny i chleba. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchacz Rolny 196 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 1 godzinę temu, Giaa napisał: Nie, urodziłam się i mieszkam w neogotyckim dworku, przy placu Juliusza Kossaka 4. Natomiast dla przyjaciół na Alternatywy 4. Wpisujesz się jakoś w te kategorie? W sensie że teraz uważasz się za Marię Pawlikowską-Jasnorzewską? Czy też może za jej siostrę, Madzię? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Zgłoś post Napisano 19 Listopad 1 minutę temu, Puchacz Rolny napisał: W sensie że teraz uważasz się za Marię Pawlikowską-Jasnorzewską? Czy też może za jej siostrę, Madzię? Madzia jest tylko jedna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GwiazdorEro Zgłoś post Napisano 19 Listopad 1 godzinę temu, Giaa napisał: Nie, urodziłam się i mieszkam w neogotyckim dworku, przy placu Juliusza Kossaka 4. Natomiast dla przyjaciół na Alternatywy 4. Wpisujesz się jakoś w te kategorie? Jednak glupiutka jesteś, nara Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 606 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 1 godzinę temu, Giaa napisał: Nie, urodziłam się i mieszkam w neogotyckim dworku, przy placu Juliusza Kossaka 4. Natomiast dla przyjaciół na Alternatywy 4. Wpisujesz się jakoś w te kategorie? Co tam u Balcerkowej? Nadal chodzi z mokrą głową w taki ziąb? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inna Zgłoś post Napisano 19 Listopad 23 minuty temu, Gość gosc napisał: Madzia jest tylko jedna Czyli "Maria i Magdalena" Magdaleny Samozwaniec to twoje dzieło? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa 71 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 54 minuty temu, Puchacz Rolny napisał: W sensie że teraz uważasz się za Marię Pawlikowską-Jasnorzewską? Czy też może za jej siostrę, Madzię? Odpowiem cytatem: "Ona była genialna, ja jestem, no powiedzmy nieprzęcietna. Czyż nie te same elementy tworzą brylanty i węgiel?" Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giaa 71 Zgłoś post Napisano 19 Listopad 39 minut temu, Magda bez loginu napisał: Co tam u Balcerkowej? Nadal chodzi z mokrą głową w taki ziąb? Niech pan nie wstaje, Wiesia zaraz wróci Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach