Madzia22 0 Napisano Listopad 19, 2019 chcialam si臋 zapyta膰 czy ma dobr膮 wage i wzrost Waga 55 kg a wzrost 1,67 ile powinam miec talii i biodrach przy tym wzro艣cie i wadze ? pros偶e o szybk膮 odpowied偶 ?聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dorota Napisano Listopad 22, 2019 Waga jak najbardziej prawid艂owa. Obwody zale偶膮 od tego, jak jeste艣 zbudowana. Og贸艂em polecam po prostu zacz膮膰 膰wiczy膰, albo w domu, albo na si艂owni. W ko艅cu osi膮gniesz tak膮 sylwetk臋, o jakiej marzysz. Mi si臋 uda艂o. Najcz臋艣ciej po ka偶dym treningu pi艂am shake bia艂kowy Eco and Fit, bo nie mia艂a wtedy napad贸w g艂odu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Leoczek Napisano Listopad 22, 2019 Mi si臋 uda艂o rankingkobiet.pl/Dieta Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lucinka 0 Napisano Kwiecie艅 20, 2020 ja wlasnie jaki艣 czas temu zacze艂am diet臋 i szczerze m贸wi膮c jestem bardzo zadowolona z efektu! wida膰 ze waga w d贸艂, do tego pij臋 sporo warzyw i owoc贸w w postaci sok贸w sportfood i na prawd臋 to daje rad臋! jestem zadowolona! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach