Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabina

Brak odzewu z jego strony

Polecane posty

Gość Sabina

Cześć

Nie przypuszczałam, że będe zmuszona prosić o radę ludzi z zewnątrz, ale mam problem odnośnie mężczyzny. Osobiście mam 27 lat i od ponad 3 lat nie jestem w związku, dlatego też postanowiłam założyć konto na jednym z portali dosć szybko kogoś poznałam, ale niestety możwliosć spotkania się mielismy dopiero w sobotę, a minął miesiąc od naszego "poznania" w internecie. Pierwsze spotkanie, trochę wina, ale buzie nam się nie zamykały, spędziliśmy ze sobą ok 6h, ostatecznie na końcu zaproponował ponowne spotkanie w niedzielę, znów było świetnie zakończyło się nieoczekiwanym buziakiem. Mamy wtorek, zero kontaktu z jego strony, osobiście nie mam sobie nic do zarzucenia w związku z naszym spotkaniem, wręcz poczułam, że to moze byc osoba, z którą mogłabym się spotykać częsciej. Moje pytanie brzmi, odezwać się sama ?, a może zaczekać, czy robic sobie jakiekolwiek nadzieje?. Dodam może na koniec, że niedawno zakończył 6 letni związek, ale czy to ma jakies znaczenie?.

Dziękuje za ewntualne odpowiedzi !:)

Gość Amelka

Poczekaj, niech na początku on się stara. Jak późno zakonczylo sie spotkanie? Powinien zapytać czy wróciłaś bezpiecznie. Możesz być dla niego tylko przejściówką po związku.